×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изкуственият интелект служи на антихриста, предупреди астролог


Изкуственият интелект служи на антихриста, предупреди астролог
Възможно е великият Учител и свръх ясновидец Заратустра да ни е предупредил преди поне 3000 години за предстоящите събития, обяснява астрологът Филип Филипов
21 Юни 2024, Петък, 22:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Оказва се, че пророчеството на Заратустра за Ариман било за киборг – за човек с чип в мозъка

Защитете се от опасна инвазия на изкуствения интелект в личния си живот, съветва астрологът от Варна Филип Филипов. В своя фейсбук профил неотдавна той предупреди приятелите си, че рискът за тях не е за подценяване. 

Варналията, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт, още по време на ковид пандемията направил всичко възможно да защити и предупреди последователите си от голямата опасност от отравяне на кръвта, здравето и тялото, която е описана в Апокалипсиса на Йоана. 

„В ключовите езотерични източници се знае, че предстои идването на антихриста - проявата на Ариман. От друга страна, т.нар. "Изкуствен интелект", който за момента неправилно се нарича така и е по-правилно да се нарича: 'латерна', 'копираща търсачка, конструираща изречения', 'алгоритъм за крадене на авторски права' и др., навлиза все повече по неправилен начин в живота на хората. Оказва се, че тези две тенденции имат пряка връзка“, пише астрологът във Фейсбук. 

 

„Името на Светлото същество и Дух на Слънцето - Ахурамазда и името на тъмното същество Ариман произлизат от текстовете на великия Учител, посветен и ясновидец на древна Персия - Заратустра, който има ключово отношение към Христовата проява на Земята. Оказва се, че е напълно възможно да е провидял ясновидски нашето време и да е заложил много важно предупреждение за човечеството чрез информацията, която ни е дал в самото име на антихриста“, коментира Филипов. 

„Това име може да се окаже, че реално е съкращение - абревиатура от Английски език. Името Ariman, може да се напише по следния начин: AR-I-MAN, което, като се разгледа като абревиатура, може да се разбере така: AR - означава AR-tificial (изкуствен), I - означава I-ntelligence (интелект), a MAN просто означава човек. От там, това име означава, Човек с Изкуствен Интелект, което може да се разбере и като човек-киборг, с вграден чип в мозъка, което дава възможност на киборга (тази дума означава човек с технически, механични или информационни подобрители) да оперира в реално време с информацията, идваща от изкуствен интелект“, обяснява той.

„И ако си представим, че програмистите преодолеят стагнацията налична в момента и направят истински сериозен алгоритъм на изкуствен интелект, търсещ и намиращ обективно верните факти, и с възможности за творческа мисъл, който да оперира с огромна скорост с всички налични книги, текстове, статии, аудио и видео записи на човечеството, то тогава може да се достигне реално до алгоритъм с коефициент на интелигентност IQ от порядъка на 500 и дори 1000, като нормалният свръх ерудиран човек с творческа мисъл има IQ около 200“, пише астрологът.

„Да, системата за измерване на Интелигентността чрез IQ тестове е брутално глупава и елементарна, и не може да измери нито емоционалната, нито творческата, нито моторната, нито социалната, нито психологическата, нито моралната, нито духовната интелигентност на човешкото същество, а да не говорим за огромната дълбочина и обхват на Мъдростта на човешката душа“, коментира той.

„И тъй като настоящите алгоритми тренират компютърните системи да правят копиране и механично повтаряне на поредица от думи и въобще не работят за намиране на алгоритми за емпатия, творческа мисъл, морална и психологическа адекватност, социална, морална и духовна цялостност, то това довежда да алгоритми, които са лъжливи, политкоректни, сухи и празни от към разумно мислене. Това е изключително опасно, защото подобни алгоритми няма да имат никаква емпатия и усещане за безкрайната ценност на Живота и Съзнанието като най-велики феномени в нашата Вселена“, обяснява Филипов. 

„И ако такива брутални и безцеремонни алгоритми се вградят в роботизирани системи или хора, станали машини т.е. хора-киборги, няма да сме далеч от пророческата фантастика, отразена в поредицата от филми с думата Терминатор в заглавието“, добавя той.

Затова физикът от Варна смята, че има сериозна вероятност т.нар. физическо въплъщение на Ариман, който ще се опита да изкуши и отклони човечеството от еволюцията му към Бог, да се реализира едновременно колективно и индивидуално чрез група хора-киборг, който има суха и без каквато и да е емпатия свръх интелигентност.

„Напълно възможно е Заратустра всъщност да ни е предупредил преди поне 3000 години за предстоящите събития с пророчеството за Ариман“, изтъкна астрологът.

„И говорейки за филмите от поредицата Терминатор, трябва да обърна внимание на факта, че цитираната система Скайнет всъщност вече работи от години... Това е системата за комунистически тоталитарен контрол върху населението на Китай, където чрез приложение на телефон, суперкомпютри, мащабно видео наблюдение, 5G кули, които боравят с милиарди устройства в реално време, позиционират даден човек с точност до 50 сантиметра и предават информацията до суперкомпютрите в реално време, се прави оценяване на всеки конкретен човек дали е удобен за партията, дали има право на свобода, жилище, храна, транспорт, семейство и репродукция“, добавя той.

„С други думи, който говори лошо за партията, общува с чужденци на език, различен от китайския, пресича на червено... и много други „лоши“ действия, до секунди може да се раздели с жилището си, храната, дома и семейството си. Това е или брутална подигравка с хората или интересна темпорално нелинейна синхроничност“, пише Филипов. 

„Заедно с всичко това, предупреждаващият за опасността от Изкуствен интелект, Илон Мъск (човек с изключително противоречиво поведение, който хем работи за развитието на човечеството, хем за вграждането на чипове в мозъка на хора) първо успя да покаже, как парализиран човек до рамената вече може да играе любимия си шах само с мисълта си, благодарение на вградения му чип в мозък“, добавя той.

„Второ обаче, разбирайки, че фирмата Apple ще вгражда алгоритми за изкуствен интелект и натрупване на информация в телефоните и компютрите си, предупреждава, че всичките му служители, които имат такива телефони ще трябва да оставят телефоните си извън работните пространства на фирмите на Мъск, защото по този начин корпурацията не само ще обучава алгоритмите си с текст, аудио и видео от телефоните и компютрите си, но ще извършва и промишлен шпионаж от нечуван порядък“, коментира астрологът. 

„Това означава, че щом един от най-богатите и умни хора на планетата предприема ограничителни и защитни мерки, това трябва да направи всеки адекватен и мислещ човек, както и всички икономически и административни субекти – фирмите и институциите“, добавя той.

Ако искате да сте свободни и еволюиращи в Христа човешки същества, които не са роби, шпиони и слуги, подготвящи появата на Ариман – антихриста, махнете всички устройства на тази фирма и Mac OS от компютрите си, съветва Филип Филипов. 
 


В категории: Хороскоп


Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
9
Коментара по темата
9.
Даниел
22.06.2024 10:59:06
0
1
Да не забравяме че всичко е в божиите ръце и той не би допуснал поклонниците на рогатият да влязат с мръсни души в царството Му. Говеда, които с охота биха приели в ръката или на челото чип с биотелеметрични данни без който не биха могли да пътуват и търгуват, заслужават един шанс, след което мястото им е в обща яма с негасена вар. Това също трябва да дойде, за да отмине.
Start resisting or stop existing!
8.
Зомби със Цомби
22.06.2024 10:38:25
1
0
Ще дойда от отвъдното и ще изцомбя филип
7.
Брус ли от Меден Рудник
22.06.2024 09:59:15
1
0
Чоколзо мокольо ебем сичко наокольоооо.
Изкуствения интелект бяга от това заклинание
6.
До 5
22.06.2024 05:05:48
0
8
Какво имате предвид за хората с аутизъм?
Вие колко такива хора познавате? Познавате ли близките им, защото те са изключително наясно със спецификите на състоянието?
Аз работя от години с деца от аутистичния спектър и знам какво е отношението към тях от странични хора!
Ние сме екип с детето и родителите му. Толкова обич, доброта и чистота, колкото получаваме от тях, рядко можеш да получиш от друг човек. Те са и изключително любознателни и отговорни към сферите им на интерес.
Та, така! Вие, колко човека от аутистичния спектър познавате, че използвате термина като нарицателно в коментара си и то в негативен смисъл?
5.
5 мозъчни клетки
22.06.2024 00:41:51
10
1
Жалкото е че има некви същества дето наистина вярват на този аутизм.... АСТОРОЛОГ КАЗВА ЧЕ ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ Е САТАНАТА ХУАХУАХУАХАХАХАХХА ЕБАТИ ПРОСТИЯТ НАРОД.
ЗАКРИВАЙ ТАЗИ ДЪРЖАВА ДЕН ПО-РАНО УЖС
4.
Корпурация
21.06.2024 23:50:09
8
6
Ние, елюминатите и масоните ще забраним свободното изказване на мнения от такива начетени философи от Варна и околните села! Дори няма да позволим на д-р Сайян да ги лекува!
3.
Веднъж
21.06.2024 23:34:53
2
6
да се появи нещо умно и полезно тук! Причината е ясна: статията се състои от цитати. Сметнах я за плагиатство, както обикновено, но думата "корпурацията" ме убеди, че дребните добавки към цитатите СА на флегмите. Освен ако пак не е от дневник... и те са същите...
2.
До 1
21.06.2024 22:44:50
8
17
Абсолютно вярно е статията,но теб не те засяга. Ти си роб и без това
1.
Фекрет Стораро
21.06.2024 22:29:21
20
5
само кат чуеш астролог и антихристове ... две напълно измислени неща религия и астрология от късните гръцки идиоти
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори