×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Vivacom посреща 58 стажанти от цялата страна


Vivacom посреща 58 стажанти от цялата страна
21-вото издание на Лятна стажантска програма привлече над 1400 кандидати
20 Юни 2024, Четвъртък, 10:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Лятната стажантска програма е уникална възможност за успешен кариерен старт на млади таланти, които с времето достигат безспорни резултати

С огромен интерес започна новото издание на знаковата Лятна стажантска програма на Vivacom. За 21-вото издание кандидатстваха над 1400 студенти - с 400 повече, отколкото през 2023 година. 58 от тях, преминали през прецизен подбор, започват първата си работа на трудов договор в ключови направления на най-динамично развиващия се телеком в страната.

В рамките на три месеца стажантите ще преминат през интензивни обучения, ще се включат оперативно в реални проекти, както и в инициативи, част от корпоративната култура на компанията. Те ще опознаят работата в различни дирекции чрез 360-градусова ротация и така ще придобият цялостна представа за компанията. Всичко това – с подкрепата на силни ментори.

„Много съм щастлив, че интересът към програмата расте всяка година. Сигурен съм, че стажантите ще се чувстват добре при нас, ще натрупат безценни знания и опит в страхотна подкрепяща среда. Те ще работят с вдъхновяващи екипи и ментори – всичко необходимо за летящ старт в един от най-динамичните сектори в страната. До сега над 1700 стажанти са преминали успешно през програмата. Нещо повече - 20% от служителите, които са стартирали работа като стажанти във Vivacom, стават ментори и обучават новите участници“, коментира главният изпълнителен директор на Vivacom Николай Андреев, който лично ще се срещне с всеки стажант, за да даде и своите съвети и препоръки.

Лятната стажантска програма е уникална възможност за успешен кариерен старт на млади таланти, които с времето достигат безспорни резултати. До момента над 80 служители, започнали като стажанти във Vivacom, вече са на ръководни и експертни позиции в компанията. За 21 години стажантската програма се е превърнала в динамична и вдъхновяваща общност, в която млади и талантливи хора могат да развиват, обогатяват и споделят своите знания и умения.

„Най-ценното е, че над 50% от нашите стажанти започват постоянна работа във Vivacom. Един от примерите за това е Августин Миланов, който от стажант е преминал през различни позиции и отдели и вече е директор в направление „Развитие на продажбите“. Тази година именно той посрещна стажантите в първия им ден и разказа за своя опит в компанията в продължение на 18 години. Ние насърчаваме тази подкрепяща, позитивна и много динамична среда със страхотни технологични проекти“, каза Малина Чавдарова, HR директор във Vivacom, която също е започнала своя път в компанията като стажант.


В категории: Животът


Флагман.БГ Вещица ли е Вещица ли е 29/06/2024, Събота 20:36 1
България Всички новини
Искаше да си тръгне като Алек, но от слушалката му казали коя да избере Искаше да си тръгне като Алек, но от слушалката му казали коя да избере На финала исках да си тръгна без да правя избор, но в слушалката ми казаха „Избери Виктория” и ги послушах, призна Виктор Спипаха Борко от Пловдив с 30 хапчета амфети на крайбрежната в Слънчев бряг Спипаха Борко от Пловдив с 30 хапчета амфети на крайбрежната в Слънчев бряг Таблетките били с щампа "Q", вероятно е щял да ги пласира 8 знака, че сте добри приятели с партньора си, но вече не сте влюбени 8 знака, че сте добри приятели с партньора си, но вече не сте влюбени Споделяте всичко... освен чувствата си 10 неща, които трябва да забравите, за да бъдете щастливи 10 неща, които трябва да забравите, за да бъдете щастливи Освободете се от хората, които ви задържат 4-те зодии с най-много таланти 4-те зодии с най-много таланти Хората от тези знаци често са мултиталантливи Драматично намялаха българските гурбетчии във Великобритания Драматично намялаха българските гурбетчии във Великобритания Спадът е сериозен  ЛИНА представи изследвания за вродени малформации на XXII педиатрична научно-практическа конференция ЛИНА представи изследвания за вродени малформации на XXII педиатрична научно-практическа конференция Форумът събра лекари от цялата страна и предизвика голям интерес Голям риск да останем без студенти, заради по-високите такси в университетите Голям риск да останем без студенти, заради по-високите такси в университетите 20 % от студентите може да отпаднат от системата Уникално зеленчуково ястие, споделено от Южната ни съседка Уникално зеленчуково ястие, споделено от Южната ни съседка Вижте рецептата Крайморие празнува, вижте как Бог Нептун предизвика фурор сред децата Крайморие празнува, вижте как Бог Нептун предизвика фурор сред децата Програмата бе разнообразна 
Forbes: Замърсяването на река Сена може да отмени Олимпийските игри в Париж Forbes: Замърсяването на река Сена може да отмени Олимпийските игри в Париж Eau de Paris, градската компания за водоснабдяване, свързана с правителството, каза в петък, че Сена е тествана за опасни нива на замърсяване с E. coli Преби до смърт детето си с бухалка и хич не съжалява Преби до смърт детето си с бухалка и хич не съжалява Мехмед от Хасково не се признава за виновен Много е вероятно Байдън да не стигне до изборите през ноември, смята Боян Чуков Много е вероятно Байдън да не стигне до изборите през ноември, смята Боян Чуков Европа се готви за промените след идването на Тръмп на власт, смята той Най-близкият приятел на този актьор го предупредил да не се жени за Дженифър Лопес Най-близкият приятел на този актьор го предупредил да не се жени за Дженифър Лопес Мат Деймън  се страхува, че Бен Афлек отново ще посегне към алкохола Вещица ли е Вещица ли е Поне така смята новото й гадже Тя е единствената жена в живота на Фреди Меркюри, днес е една от най-богатите във Великобритания Тя е единствената жена в живота на Фреди Меркюри, днес е една от най-богатите във Великобритания Ще придобие 190 млн. паунда от продажбата на каталога на Queen Голям астероид ще премине покрай Земята Голям астероид ще премине покрай Земята Смята се, че астероидът е с размер между 120 и 260 метра и може да се наблюдава дори с обикновен бинокъл Невиждана суша мори Сицилия Невиждана суша мори Сицилия Кметове секвестират частни кладенци, за да спасят от жадна смърт добитъка Изневерите на мъжа й лъснаха в книга Изневерите на мъжа й лъснаха в книга Според автора именно преди осем години бракът между певицата и мъжа ѝ започва да се пропуква, като причината за това са многобройните изневери на футболиста Гърция със сериозни мерки срещу Airbnb туризма Гърция със сериозни мерки срещу Airbnb туризма Според експерти тези мерки ще засегнат и наши сънародници с имоти в южната ни съседка, въпреки че все още не е ясно до каква степен
Николай Марков: Николай Марков: Мозъчният тръст и всичко останало във „Величе“ съм аз, няма други! Виц на деня Виц на деня 22:00:
- Скъпи, кое е по-важно за теб футболът или аз?
23:45:
- Разбира се, че ти!
Виц на деня Виц на деня - Здрасти, що си намръщен?
- Щото синът се жени.
- Епа, то сите се женат. Как се казва булката?
- Ханс.
- Аа, ти за това си нервозен. Щото името не е македонско...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Феминистката - жена, която няма полов живот, но твърди, че тя самата така е решила.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори