×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • София посреща мощите на Свети патриарх Евтимий
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Калоян Методиев хвърли бомба е ефира, разкри кои от БСП са направили „Продължаваме промяната“


Калоян Методиев хвърли бомба е ефира, разкри кои от БСП са направили „Продължаваме промяната“
Румен Радев иска да вземе БСП, каза независимият депутат Калоян Методиев. Той разкри, че Вигенин пищял като жена от страх Цветелина Пенкова да не го бие с преференции на вота
20 Юни 2024, Четвъртък, 08:38 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Кирил Добрев и Георги Гергов са организаторите, уточни изключеният от ПГ на БСП депутат

Сензационно и много скандално разкритие направи в ефира на бТВ независимият депутат Калоян Методиев. Политикът, който бе изключен от ПГ на БСП преди клетвата в 50-ото Народно събрание, каза в „Тази сутрин“, че Кирил Добрев и  Георги Гергов са сред създателите на „Продължаваме промяната“. 

„Питал съм какво правят тези хора от близки кръг в правителството на Кирил Петков и ми бяха отговорили, че много са им помогнали, като правили партията. Не може да я изградиш от нищото. Нямам как да 24 часа да изградиш структури“, заяви политикът.

Румен Радев е заложил на няколко групи и иска да вземе партията, коментира той. 

След като водещият Златимир Йочев го пита кои са тези хора, независимият депутат отговори, че се виждало кои са и добави, че повечето били назначени в служебните му кабинети като министри, шефове на агенции, на бордове. Това е една добре нахранена група, добави той.

„Президентът издигна Кирил Добрев. Заедно направиха ПП и с Георги Гергов“, заяви Методиев. 

„Бизнес крилото в БСП си мисли, че ще ми затвори устата като ме отдалечи от групата. Направиха ми услуга, защото няма как да приема за авторитети, да са в ръководството“, сподели той.

„Страх ги е от мен и ме мразят, защото задавам въпроси. Откъде бяха милионите за предизборната кампания на Ваня Григорова за местния вот и сега? Кой ги даде? Тези въпроси ги взривиха“, заяви депутатът. 

„Питам ги как може общински съветник с 1000 лева заплата да се вози с последен модел Ауди? Визирам Паргов. Олигарсите нямат такъв стандарт“, коментира той.

„Как така Кирил Добрев има всички поръчки в държавата на кметове на ГЕРБ? Говорим за милиони литри гориво. Как всички прокуратури и съдилища в страната се зареждат само от него? Нормално е като им задавам въпроси тези хора да озверяват“, изтъкна Калоян Методиев. 

Още в началото на интервюто той оспори казаното от водещите, че не било твърдението, че не го искат в ПГ на БСП. „Заседанието й протече по абсурден начин. Гласуването мина с безпрецедентен натиск, с агресия, с мутренски похвати“, жалва се депутатът. 

„Корнелия Нинова дойде със закони, с устав, с документи от ЦИК, подготвена, за да се състои някакъв нормален разговор. В крайна сметка нахълтаха т.нар. ново ръководство – агресивни реваншисти. Опитаха се да не подлагат на гласуване оставането ми в групата. Не можаха да кажат с какви аргументи искат да бъда изключен. Свиленски ги пита четири пъти. Призова ги да кажат едно нещо, заради което да ме изключат. Друг поиска документ. Няма такъв“, подчерта той.

„Дали въобще имало национален съвет? Всеки може да си измисли, да допише. Стигна се до гласуване. Нахълтаха от новото ръководство – Гуцанов, Атанас Зафиров с още няколко човека. Стигна се до гласуване за избиране на това дали тайно или явно ще се решава въпроса за отстраняването ми. Нинова няколко пъти им каза да си пазят достойнството“, заяви Методиев. 

„Нека има тайно гласуване, за да няма притиснати хора! Борислав Гуцанов стана, обикаля цялата зала, приближи се до депутатка от Шумен и стоя над нея надвесен прав, вдигнал ръка. Накрая с 9:10 решиха гласуването да е явно. Това, което направиха е противозаконно“, коментира той.

„Вчера в парламента бе нарушена Конституцията. Не е имало такъв случай в историята да се опитат да изключат депутат преди да се е заклел. Свиленски им каза да го направят законно, а те извършиха това мутренски“, подчерта независимият депутат. 

„Имаше едни татуирани отгоре до долу. Все едно бяхме на мутренско събрание“, добави той.

„Гуцанов и Зафиров звъняха по телефоните на Нинова до последно. Ние сме на мероприятия, но искаха да отиде тя в Шумен и във Велико Търново, за да се снима с тях, за да им прелее авторитет. Вигенин пък пищи като жена и казва „Ще ме изпревари Цветелина, вземи мерки“. 24 часа преди вота я вади (б.а. Корнелия Нинова) от предизборни срещи“, заяви Методиев. 

„Било е подготвено месеци преди това (б.а. свалянето на червения лидер). Имало е план да се срине БСП на изборите, за да го вземе, защото не могат да я бутнат по друг начин. Хората я харесват. Ние сме били и на събрания в „Надежда“. Хората си освиркаха там ръководствата, които са инсталирани от Паргов и от неговата клика. За софийската листа са назначени криминално проявени хора“, подчерта той.

„Нинова беше последната преграда за това да се разпарчатоса БСП различни икономически и политически групировки, но превратът срещу нея нея отключи нови процеси. Държавата е бременна с политически развития“, каза още депутатът, след като разкри, че депутати от кръга, който е поел ръководството, щели да подкрепят правителство с мандат на ДПС. 


В категории: Политика


4
Коментара
Флагман.БГ Моторист загина в жестока катастрофа Моторист загина в жестока катастрофа 29/06/2024, Събота 15:00 0
Флагман.БГ 6 неща в дома ви издават, че сте бедни 6 неща в дома ви издават, че сте бедни 29/06/2024, Събота 13:40 1
4
Коментара по темата
4.
Ех, Флагман,Флагман!
20.06.2024 11:04:01
0
5
Към тавана ли гледат авторите ви, когато пишат статиите си? А вие всички слепи ли сте за правописните грешки и недомислиците, сътворени от тях? Сега ще кажете, че не съм по темата и ще ми забраните пак да коментирам тук. Ами тя темата ви е повсеместна и постоянна: неграмотно списване на меидята! Вместо да триете, прочетете си публикацията и дано малко поне се научите правилно да използвате българския език, българския правопис и българската граматика
3.
верно е
20.06.2024 09:45:19
4
7
Е сега вече може да се обединят всички леви партии. Дори с най- левите , другарите от Партията на пудела!
2.
До 1
20.06.2024 09:12:42
6
21
Какво добро сте видели от олигарсите, проруски настроени, в БСП? Мафиоти и масони като резидента.
1.
БРАВО
20.06.2024 09:07:03
14
10
Бойко й Ева мамата..лаеше кучето Господ каил не стана..сутрин обед и вечер все г-н Борисов й пречеше
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Знаете ли, че в този български град има плаж, който обаче е на път да изчезне Знаете ли, че в този български град има плаж, който обаче е на път да изчезне В публичното пространство се носи слух, че плаж повече няма да има Хем всички искат да правителство, хем се заклеймява всеки, които се опита, каза Тошко Йорданов Хем всички искат да правителство, хем се заклеймява всеки, които се опита, каза Тошко Йорданов Средата в парламента е шизофренна, смята председателят на ПГ на ИТН Моторист загина в жестока катастрофа Моторист загина в жестока катастрофа Инцидентът е настъпил около 10:30 часа и е между мотоциклет и лек автомобил НАП и КЗК надушиха диви плажове, превърнати в частни, започнаха ударни проверки НАП и КЗК надушиха диви плажове, превърнати в частни, започнаха ударни проверки Заляха министерството на туризма с десетки сигнали Шокира с цената, която иска за Теслата си Шокира с цената, която иска за Теслата си Вероятно екранният д-р Тасев вярва, че след като е шофирал возилото, може да надуе цената на возилото до спукване Куп предавания падат от ефира на бТВ Куп предавания падат от ефира на бТВ Свалят ги заради лятната програма Забрави РД-то на внука си, но не и това на кучето Забрави РД-то на внука си, но не и това на кучето Добромир Гушеров празнува 13-ия РД на кинг чарлз шпаньола си Полк. Марков е лесен – даваш му една кана вино, порция джолан и той е доволен, обяви Радостин Василев Полк. Марков е лесен – даваш му една кана вино, порция джолан и той е доволен, обяви Радостин Василев Бившият спортен министър и лидер на МЕЧ захапа „Величие“ Този актьор продава колата си, иска 90 бона за нея Този актьор продава колата си, иска 90 бона за нея Наум Шопов е известен с педантичността си по отношение на външния вид на своите возила 6 неща в дома ви издават, че сте бедни 6 неща в дома ви издават, че сте бедни Ще се изненадате, но тези вещи не добавят само чар, а липса на вкус
Изгоряха милиони - вижте как суперлуксозна яхта пламна мистериозно Изгоряха милиони - вижте как суперлуксозна яхта пламна мистериозно Всички противопожарни екипи от района сa се включили в борбата с огнената стихия, но тя е продължила цяла нощ "Ню Йорк Таймс" призова Байдън да се откаже от президентската надпревара "Ню Йорк Таймс" призова Байдън да се откаже от президентската надпревара Засилва се натискът срещу американският президент в борбата му за втори мандат Зеленски обяви: Подготвя нов план за мир в Украйна Зеленски обяви: Подготвя нов план за мир в Украйна "Не искаме да удължаваме тази война и трябва да достигнем до справедлив мир възможно най-скоро" Принц Уилям и Кейт Мидълтън - „стълбовете“ на „нестабилната“ монархия Принц Уилям и Кейт Мидълтън - „стълбовете“ на „нестабилната“ монархия Принцесата на Уелс е „силата зад трона“, тя се подготвя да бъде кралицата, която да подкрепя принц Уилям, твърдят чуждите медии Нова напаст удари туристите в Гърция, и българите не са в безопасност Нова напаст удари туристите в Гърция, и българите не са в безопасност Крадци обират колите на летовниците в южната ни съседка с иновационно устройство Проститутките в Кьолн въртят голям оборот покрай Евро 2024 Проститутките в Кьолн въртят голям оборот покрай Евро 2024 Клиентите избирали мадами в стриптийз бара, където входът бил безплатен за запалянковци Путин стана за смях: лимузината Aurus, която подари на Северна Корея, е сглобена с южнокорейски компоненти Путин стана за смях: лимузината Aurus, която подари на Северна Корея, е сглобена с южнокорейски компоненти Русия постоянно се хвали с "безаналоговите" си технически възможности, но в действителност не може дори един автомобил да построи сама 66,4% скок в цените на имотите в Гърция за последните 7 години 66,4% скок в цените на имотите в Гърция за последните 7 години Това създавало напрежение в обществото Учени разкриха, кое е по-опасно от шофиране в нетрезво състояние Учени разкриха, кое е по-опасно от шофиране в нетрезво състояние Износените гуми причиняват над 7500 случая със сериозно пострадали или загинали души Леден душ за демократите! Байдън загуби дебата, Тръмп го хули заради войната в Украйна и помощта за Киев Леден душ за демократите! Байдън загуби дебата, Тръмп го хули заради войната в Украйна и помощта за Киев Ще уредя нещата между Путин и Зеленски като избран президент, преди да встъпя в длъжност през януари, закани се милиардерът 
Николай Марков: Николай Марков: Мозъчният тръст и всичко останало във „Величе“ съм аз, няма други! Виц на деня Виц на деня 22:00:
- Скъпи, кое е по-важно за теб футболът или аз?
23:45:
- Разбира се, че ти!
Виц на деня Виц на деня - Здрасти, що си намръщен?
- Щото синът се жени.
- Епа, то сите се женат. Как се казва булката?
- Ханс.
- Аа, ти за това си нервозен. Щото името не е македонско...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Феминистката - жена, която няма полов живот, но твърди, че тя самата така е решила.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори