×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ивет Лалова пусна прочувствено видео на новородения Тиаго


Ивет Лалова пусна прочувствено видео на новородения Тиаго
Ключови думи: ивет лалова, момче, син
27 Април 2024, Събота, 09:19 ч.
Автор: Флагман.бг

Добре дошъл на този свят Тиаго Колио. Благодарим ти, че избра нас за свои родители, написа лекоатлетката

Една от най-известните български лекоатлетки Ивет Лалова-Колио стана майка за първи път. Заедно със съпруга й Симоне Колио посрещнаха първородния си син Тиаго, обяви преди няколко дни българката в профилите си в социалните мрежи.

"Добре дошъл на този свят Тиаго Колио. Благодарим ти, че избра нас за свои родители. Толкова сме влюбени в теб и сърцата ни са пълни", написа Ивет към снимката, която публикува и добави датата на раждането на сина си - 24 април 2024 г.

Тя пусна и видео, в което за първи път показа бебето, облечено в мечешко космонавтче, докато пътуват напът за дома в колата.

"Безкрайна любов" са озаглавени прочувствените кадри на най-малкия член на щастливото семейство. 

 


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Кръстен
27.04.2024 19:30:37
2
0
Тиаго на дядо си Мирослав
8.
До умника Bbb
27.04.2024 14:00:32
3
0
Македония ахахахаха
Гърция която прие еднополовите бракове о йе
Турция - дето бягат от там хората и реват колко добре живеят
Сърбия - страната пристан за укриване на издирвани престъпници

не е лесно да си тъп и прост. Човека воля хахаха То голяма воля се иска да си кръстиш сина Иван Гошо или може би Балкан? Виша форма на патриотизъм.
Облъчения си ти - като гледам най лае коментар 1 както и ти ;) Кво да се прави не е лесно да си неук и да вярваш на всичко дето ти го ръсят у фейсбука от вгъзраждане и другите "патрЕоти"
7.
Bbb до 5
27.04.2024 12:49:31
1
3
Описваш средата в която живееш и се оплакваш,а всъщност самият ти си определящ фактор да е такава каквато е.
Може би защото си слабохарактерен и без воля за каквато и да е положителна промяна и по-лесното е само да критикуваш и да ръсиш облъчени фрази,които показват единствено безсилие и още нещо......
Дааа вече няма нищо чудно в това,че половината България се е пръснала по света.
А вие които ги изпратихте по чужбината нищо друго не ви остава освен да лаете и да се оправдавате,че сте жертви на собствената си Родина!!!!!
А във връзка с глобализацията все повече държави по света водят политики, даже и войни за запазване на националната си идентичност и защита на историята си,корените ,обичаите,нравите си и националните си символи,което единствено може да ги определи като силна нация от достойни хора.
Само да погледнем в днешно време Турция,Гърция,Македония или Сърбия и разбираме колко продажни душички сме Б........
6.
Йокин
27.04.2024 12:04:16
0
3
Жива ,здрава тя и нейната дълго чакана рожба!!!
5.
До 4
27.04.2024 11:44:17
4
4
как защо? Яд ги е че детето ще види повече свят отколкото те през жалкия си живот. Яд ги е че българка е избрала италианец а не някой бачкатор като тях. Яд ги е че детето ще расте в спокойна среда и сигурност. Яд ги е че техните ако изобщо имат ще растат сред наркомани глупаци и алкохолици. И т.н.
4.
до 2 и 3
27.04.2024 11:05:45
0
5
Защо тази злоба? Истината е че света се глобализира и с поколенията постепенно националното самосъзнание и белези се губят, което е предпоставка за по-лесното образуване на световно правителство или нещо подобно. Да е живо и здраво детето - то е с майка българка, баща италианец и с португалско име, то вече няма определена принадлежност. Според някои хора това е хубаво, според други не.
3.
До 1
27.04.2024 10:42:48
7
4
нали друго си е Хасан Иванов - тогава ще се знае че е истински българин. Ми жената е с италианец как да го кръсти? С нейната фамилия ли дебил? Ей затова все повече жени се оглеждат за чужденци а ти и такива като теб стойте на сухо и събирайте за платени. Обяснявайте жените кви са и лъскайте
2.
БРАВО
27.04.2024 10:29:41
7
6
Вярно българята ,сме мръсно,долно ,завистливо и злобно племе и ти го доказа с коментара си.....от това по-ясно,здраве му кажи....!!!!
1.
Холивуд
27.04.2024 10:15:45
5
8
А така!!!!Поколенията не трябва да имат никакви инициали и национална идентичност, че са с Български корени....
Това няма нищо общо с постиженията на Лалова в спорта нищо,че точно България я изгради като спортист от световна класа!?!?????
Точно така се прави,глобализмът ще ни затрие като нация,
не напразно сме най-продажната сбирщина на Балканите.......
Тиаго Колио красота.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Затвор до три години грози веселякът от Бургас, спипан с 4,25 промила в кръвта Това е второто му подобно нарушение, разкри главен инспектор Пламен Николов Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха да прегърне Магдалена Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха да прегърне Магдалена Алек е просто една ходеща марионетка със слушалка  Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" На Никол не и липсваше самочувствие  Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Това е поредният тематичен уикенд в Бургас Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване
Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори