×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бивш граничар, превозил 12 мигранти с магарето си, зове министъра да отсече горите край границата


Бивш граничар, превозил 12 мигранти с магарето си, зове министъра да отсече горите край границата
Гино Василев, който споделя, че е бивш граничар, разкри как трафикът на мигранти може драстично да намалее
18 Март 2024, Понеделник, 09:05 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Пришълците от Азия спят в чували като прасенца, разказват пък Донка и Динко от ямболското село Каравелово

На вътрешния министър му предай да изрежат дърветата по цялата граница, защото там се крият мигрантите. Това каза в разговор с кореспондента на бТВ Дани Атанасова Гино Василев от ямболското село Саранско. Той споделя, че е бивш граничар и се хвали, че вече е докарал 12 бежанци с магарето си. 

„Те идват при мен. Давам им вода. Жената им дава шпеков салам. Вече свикнаха. Те се научиха. Идват в центъра, купуват хляб. Вода им дават“, разказва бившият граничар. 

Донка и Динко Георгиеви от село Каравелово пък разкриха, че мигрантите хъркали в ламаринената автобусна спирка. Спят в найлони като прасенца, уточнява възрастният мъж, а съпругата му добавя, че виждала авантюристите от Азия, тръгнали към Европа. Били момчета на 16 години, нямало сред тях жени. Били боси и с разкъсани дрехи. Тя им давала хляб и сирене, купувала им и кафета.

„И по 15 минават, и по десетина. Дойдат и ги хванат тук полицаите. Ние ги съжаляваме. Какво да ги правим?“, пита възрастната жената. 

Според нея потокът на мигранти не намалява. Това потвърждават и други жители на селото. 

Нарушителите се криели в гората, а маршрутът им е към селата Робово и Тамарино. След това се качват на главния път към София.

„Тук минават повечето директно. При нас остават тези, които са загубени или объркани. В гората има пътеки, по които се движат. Пак си минават. Официалната статистика не знам откъде я взимат. Ние тук ги виждаме. Дори лятото в големите жеги в гората спират и си почиват“, посочи кметът на село Сламино Иван Иванов.

Село Саранско е друга спирка на мигрантите. Всеки от местните има случка с тях.

Според жителите на пограничните села нарушителите не са агресивни и инциденти до момента няма. На този фон от Районната прокуратура в Ямбол казаха, че от началото на годината са образувани 12 досъдебни производства за каналджийство.


В категории: Ямбол


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
13
Коментара по темата
13.
ха ха
18.03.2024 23:48:40
0
1
Какъв шпек салам от свинско, нали са мюсюлмани! С тази статия ни пращате за зелен хайвер. Бедните хора хранят мигранти със шпек салам. Усмивки.
12.
възмутен
18.03.2024 23:43:26
0
1
Пазете границите, а не да сечете горите. В приказката, невестата била по-висока от вратата и другите решили да ѝ отрежат краката, за да влезе в къщи. И този си няма акъл. Който иска, той може да си пази границите.
11.
???
18.03.2024 19:40:07
0
3
Малоумник!!! Нямам друго какво да кажа.
10.
Няма ли кой да му каже
18.03.2024 13:15:30
0
13
Че нашите гори вече са на изчезване от бракониерите на дървената мафия.
Този май мисли че живее в миналия век
9.
работа работа работа
18.03.2024 12:36:28
4
9
Да еба изкуфелия дядка как са спира млад енергичен гладен и мотивиран и мино поле да сложат ПАК ще миноват(спрарка Мексико-ДАЩ границана)
8.
Al ain
18.03.2024 11:11:00
0
6
Toz mesec e Ramadan ne trqva da qdat 4ak sled nova godina
7.
България
18.03.2024 11:03:37
1
15
Ясно е , че границата е пробита. Следователно , всеки се спасява самостоятелно щом няма държава.
6.
ДГ 0007
18.03.2024 10:23:52
3
20
Всичко е бизнес! Бил той бивш Граничар?
Аз,като съм:???- Да не съм тръгнал,да
ги храня и извозвам???!!!
5.
ЕС
18.03.2024 10:19:49
5
29
Пропускането на имигранти в страната ни е целенасочена, умишлена, държавна, евро-атлантическа политика !
Държавата в лицето на Сглобката не желае да спре емигрантският поток !
4.
Така няма да стане
18.03.2024 09:46:43
1
10
Първо някой клошар трябва да ги запали.
3.
Бай Цоло
18.03.2024 09:46:36
0
27
След като ги нахраните им даите по една мотика да прекопат за благодарност. После нека продължават по пътя си ако имат сили
2.
Мда
18.03.2024 09:39:48
2
44
Всички гори изсечете, а после ревете що имало наводнения. Много умно, няма що. Няма гора - няма мигранти.
1.
Мъка
18.03.2024 09:28:50
5
47
А така, хранете ги!
Съвсем скоро ще ни се плаче!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори