Как с качество и добри цени кухнята на „Жанет“ привлича стотици клиенти всеки ден (ВИДЕО)
Всеки ден суши майсторите на компанията приготвят различни видове от японския деликатес
Качествени продукти, цени без конкуренция, отлични готвачи и рецепти. Това е формулата за успех на топлата точка в Гранд маркет “Жанет” - Несебър. Кухнята на хипермаркета е избора на стотици семейства от целия регион, които поднасят на трапезата си вкусните ястия на веригата.
Най-често клиентите посягат към пилешките бонфиленца, калмарите по гръцки, кюфтета по бабина рецепта, които се приготвят в транжорната на магазина, прясно изпечената риба и супите, които всеки ден са минимум три вида.
Предпочитани са и класическите свински продукти, които идват в магазина директно от Месокомбинат “Свищов”. От кухнята забелязват повишен интерес, през зимата, и към свинските ушички, които всеки ден присъстват като асортимент.
Всеки ден клиентите имат избор между няколко свежи салати според сезона. За хората, които избягват месото има различни видове вегитариански кюфтета, както и зеленчуци приготвени на плоча.
Служителите, от рибния сектор, традиционно мариноват риби, които могат да се намерят само във веригата на “Жанет”. Суши майсторите на компанията пък приготвят различни видове от японския деликатес, които се завиват на отделна точка пред погледите на клиентите.
Пиците на пещ в хипермаркета са известни от години и конкурират добрите пецарии по качество на продуктите и вкус.
От “Жанет” може да си купите пиле на грил или да ви приготвят на място бургер или хот дог.
Сладкарите на компанията отдавна вдигнаха високо нивото на предлаганите сладкиши. Винаги може да намерите домашно приготвени торти, крем карамел, тирамису, крем брюле, мус “Ден и нощ”, както и много други сладки изкушения.