×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • София посреща мощите на Свети патриарх Евтимий
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кмет на ДПС се самозабрави в Рудник, мачка политически опоненти


Кмет на ДПС се самозабрави в Рудник, мачка политически опоненти
Ромите в Рудник са електорат на ДПС, на всички избори там се разиграват екшъни, този кадър с подарявани маратонки на влизане в избирателните секции е класика за купуване на гласове
15 Декември 2011, Четвъртък, 16:25 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Спечелилият изборите с 47 гласа Ангел Исаев се  развилня, гони от кметството секретаря Таня Атанасова, била му конкурент на вота

Спечелилият с 47 гласа изборите в бургаското село Рудник кмет Ангел Исаев от ДПС се самозабрави и започна политическа чистка в кметството. Исаев  се готви да отмъщава на своята опонентка на вота – Таня Атанасова, която се яви като кандидат на БСП и води до край битката за кметското място. Тя е безпартийна, от 16 години работи секретар на кметството, кметове от различни политически сили са разчитали на нея, защото познава в детайли работата, знае поименно местните хора и проблемите им. Местни жители обаче възмутено ни съобщиха, че тази седмица кметът Исаев публично се е заканвал да смачка доскорошната си конкурентка като я уволни. Дори посочвал, че нейна заместничка ще е настоящата библиотекарка в местното читалище Катя Димитрова. Още с влизането на Исаев в кметството е всял в паника сред служителите заради готовността си да помете всички, които му противоречат. Притисната от обстоятелствата и една от счетоводителките, също дългогодишен кадър, се е оплакала пред местните жители, че ще напуска работата си.

 Таня Атанасова не пожела да коментира в подробности днес напрегнатата ситуация в кметството, за да не влиза в словесна престрелка с кмета. „Днес съм на работа, само че не знам до кога ще бъде това”, каза единствено тя.

Хората са започнали подписка в нейна защита и срещу своеволията и политическия натиск от страна на новия кмет от ДПС.

Рудник е най-голямото бургаско село, в него живеят официално 3800 души, но реално населението е от над 4000 души. Изборите там винаги протичат с жестока битка, която най-често е съсредоточена в ромската махала, където ДПС се смята за лидер. Не на едни избори мургавите селяни са били пример за купуване на гласове и корпоративен вот.

На изборите на 23 октомври тази година там се явиха 4 кандидати за кмет. Таня Атанасова от БСП и Ангел Исаев от ДПС отидоха на балотаж, от който резултатите бяха 904 срещу 951, след което Атанасова продължи битката в съда. Тя се бори до последно да преобърне вота, въпреки че дори част от съпартийците й я съветваха да "свие" знамената и да се затиши, за да не я погне депесарят после. 


В категории: Власт , Политика


Флагман.БГ Моторист загина в жестока катастрофа Моторист загина в жестока катастрофа 29/06/2024, Събота 15:00 0
Флагман.БГ 6 неща в дома ви издават, че сте бедни 6 неща в дома ви издават, че сте бедни 29/06/2024, Събота 13:40 1
Флагман.БГ Катастрофа затапи АМ "Тракия" Катастрофа затапи АМ "Тракия" 29/06/2024, Събота 12:27 2
8
Коментара по темата
8.
????
25.12.2011 14:15:01
0
1
izhvurli q kato mrusno ku4ee
7.
????
25.12.2011 14:14:58
0
2
izhvurli q kato mrusno ku4ee
6.
Realist
19.12.2011 07:51:06
3
2
А бе да припомням ли, какво направи ГЕРБ като дойде на власт - ЧИСТКА и то на всички нива, какво искате вие, а тази госпожа защо лае не ми е ясно, дали ще може да работи с този кмет след като му е била опонент. Простачка!
5.
Истината
16.12.2011 21:30:28
1
7
Уважаема госпожо Тенчева- автор на статията, моля ви, когато пишете за някакъв проблем, да се запознаете с фактите, тъй-като най-малко журналистическата етика изисква това. Ще изтъкна няколко грешни довода:
1. Посочвате, че кандидатката Таня Атанасова е безпартийна, и в същото време казвате, че тя е водила листата на БСП- не може безпартиен кандидат да води листа на политическа партия-или другият вариант изисква тя да се яви "независим"
Със заглавието си " Кмет на ДПС се самозабрави и мачка политически опоненти вие всявате смут сред читателите- на този етап никой не е изгонен, няма факти, а вие твърдите противопоставяне на "етническа основа".
3.3. С изречението "Не на едни избори мургавите селяни са били пример за купуване на гласове и корпоративен вот" вие твърдите откровени лъжи, чрез които се стремите да дестабилизирате обстановката- аз ви моля ако вие имате солидни доказателства за купуване на гласове и корпоративен вот в с.Рудник моля да ги представите пред Темида. Останалото е "евтина сензация и популистки изказвания, изпълнени с гняв.
Каква ще е съдбата на специалистите в с.Рудник е отговорност изцяло поета от кмета на селото, обезпечена чрез вота на избори 2011.
4.
Хм
16.12.2011 10:04:11
0
4
А изборите там честни ли бяха? Да не би ГЕРБ да купи на кмета мястото?
3.
Руднишки Българин
16.12.2011 07:42:06
2
2
Кмете,
Ти май прайш катуница!
А Кмете...
2.
Руднишки Българин
16.12.2011 07:42:06
3
3
Кмете,
Ти май прайш катуница!
А Кмете...
1.
НИКОДИМ
15.12.2011 18:17:56
3
4
поне ,,кмета,, грамотен ли е ,или има само трети клас от едно време,а
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Хем всички искат да правителство, хем се заклеймява всеки, които се опита, обяви Тошко Йорданов Хем всички искат да правителство, хем се заклеймява всеки, които се опита, обяви Тошко Йорданов Средата в парламента е шизофренна, смята председателят на ПГ на ИТН Моторист загина в жестока катастрофа Моторист загина в жестока катастрофа Инцидентът е настъпил около 10:30 часа и е между мотоциклет и лек автомобил НАП и КЗК надушиха диви плажове, превърнати в частни, започнаха ударни проверки НАП и КЗК надушиха диви плажове, превърнати в частни, започнаха ударни проверки Заляха министерството на туризма с десетки сигнали Шокира с цената, която иска за Теслата си Шокира с цената, която иска за Теслата си Вероятно екранният д-р Тасев вярва, че след като е шофирал возилото, може да надуе цената на возилото до спукване Куп предавания падат от ефира на бТВ Куп предавания падат от ефира на бТВ Свалят ги заради лятната програма Забрави РД-то на внука си, но не и това на кучето Забрави РД-то на внука си, но не и това на кучето Добромир Гушеров празнува 13-ия РД на кинг чарлз шпаньола си Полк. Марков е лесен – даваш му една кана вино, порция джолан и той е доволен, обяви Радостин Василев Полк. Марков е лесен – даваш му една кана вино, порция джолан и той е доволен, обяви Радостин Василев Бившият спортен министър и лидер на МЕЧ захапа „Величие“ Този актьор продава колата си, иска 90 бона за нея Този актьор продава колата си, иска 90 бона за нея Наум Шопов е известен с педантичността си по отношение на външния вид на своите возила 6 неща в дома ви издават, че сте бедни 6 неща в дома ви издават, че сте бедни Ще се изненадате, но тези вещи не добавят само чар, а липса на вкус АЕГ „Гео Милев“- Бургас отвори врати, за да покаже професионалното обучение на  бъдещето АЕГ „Гео Милев“- Бургас отвори врати, за да покаже професионалното обучение на бъдещето Основната цел на проекта е да подпомогне адаптирането на професионалното образование
Изгоряха милиони - вижте как суперлуксозна яхта пламна мистериозно Изгоряха милиони - вижте как суперлуксозна яхта пламна мистериозно Всички противопожарни екипи от района сa се включили в борбата с огнената стихия, но тя е продължила цяла нощ "Ню Йорк Таймс" призова Байдън да се откаже от президентската надпревара "Ню Йорк Таймс" призова Байдън да се откаже от президентската надпревара Засилва се натискът срещу американският президент в борбата му за втори мандат Зеленски обяви: Подготвя нов план за мир в Украйна Зеленски обяви: Подготвя нов план за мир в Украйна "Не искаме да удължаваме тази война и трябва да достигнем до справедлив мир възможно най-скоро" Принц Уилям и Кейт Мидълтън - „стълбовете“ на „нестабилната“ монархия Принц Уилям и Кейт Мидълтън - „стълбовете“ на „нестабилната“ монархия Принцесата на Уелс е „силата зад трона“, тя се подготвя да бъде кралицата, която да подкрепя принц Уилям, твърдят чуждите медии Нова напаст удари туристите в Гърция, и българите не са в безопасност Нова напаст удари туристите в Гърция, и българите не са в безопасност Крадци обират колите на летовниците в южната ни съседка с иновационно устройство Проститутките в Кьолн въртят голям оборот покрай Евро 2024 Проститутките в Кьолн въртят голям оборот покрай Евро 2024 Клиентите избирали мадами в стриптийз бара, където входът бил безплатен за запалянковци Путин стана за смях: лимузината Aurus, която подари на Северна Корея, е сглобена с южнокорейски компоненти Путин стана за смях: лимузината Aurus, която подари на Северна Корея, е сглобена с южнокорейски компоненти Русия постоянно се хвали с "безаналоговите" си технически възможности, но в действителност не може дори един автомобил да построи сама 66,4% скок в цените на имотите в Гърция за последните 7 години 66,4% скок в цените на имотите в Гърция за последните 7 години Това създавало напрежение в обществото Учени разкриха, кое е по-опасно от шофиране в нетрезво състояние Учени разкриха, кое е по-опасно от шофиране в нетрезво състояние Износените гуми причиняват над 7500 случая със сериозно пострадали или загинали души Леден душ за демократите! Байдън загуби дебата, Тръмп го хули заради войната в Украйна и помощта за Киев Леден душ за демократите! Байдън загуби дебата, Тръмп го хули заради войната в Украйна и помощта за Киев Ще уредя нещата между Путин и Зеленски като избран президент, преди да встъпя в длъжност през януари, закани се милиардерът 
Николай Марков: Николай Марков: Мозъчният тръст и всичко останало във „Величе“ съм аз, няма други! Виц на деня Виц на деня 22:00:
- Скъпи, кое е по-важно за теб футболът или аз?
23:45:
- Разбира се, че ти!
Виц на деня Виц на деня - Здрасти, що си намръщен?
- Щото синът се жени.
- Епа, то сите се женат. Как се казва булката?
- Ханс.
- Аа, ти за това си нервозен. Щото името не е македонско...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Феминистката - жена, която няма полов живот, но твърди, че тя самата така е решила.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори