×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хората на Димитров клекнаха на Германов в Приморско, отпускат му 6 месеца да диша


Хората на Димитров клекнаха на Германов в Приморско, отпускат му  6 месеца да диша
Димо Парушев не е в обкръжението на Димитър Димитров (в средата) в местния парламент, той си дава почивка от съда за 6 месеца
12 Декември 2011, Понеделник, 13:39 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

След като за 4 години не дадоха на бившия кмет Лиляна Димова от БСП и минутка спокойствие, сдружението „Напред, Приморско” се укроти

Хората на бившия кмет на Приморско Димитър Димитров, който се очакваше да бъде дейна и хаплива опозиция през този мандат, се укротиха и дори дадоха свободно въздух на новите управляващи от ГЕРБ за цели 6 месеца. Срокът е твърде дълъг като се има предвид, че по традиция първите оценки за нова власт се дават след изтичането на нейните първи 100 дни. В морския град обаче сдружението „Напред, Приморско” сега изглежда доста беззъбо, като се има предвид, че през изминалите 4 години работеше за Димитров докато беше извън общинската власт и не даваше и миг покой на червената кметица Лиляна Димова. Почти всички значими решения на Общинския съвет, вземани по нейни докладни записки бяха атакувани от председателя на сдружението Димо Парушев в съда, което неведнъж е ставало повод за горещи престрелки по време на сесии.
„Сега сме решили тази власт да е по-разумна от предишната. За нас е важно нещата да се случват пред очите на хората, общината да взема предвид тяхното мнение. Иначе ние ще сме готови отново да реагираме”, каза Димо Парушев, но без ентусиазма, който имаше през изминалите 4 години, макар че неговия съмишленик Димитър Димитров беше основен опонент на спечелилия герберов кмет Димитър Германов.

Всъщност Парушев заяви, че ще продължи да бъде съратник на бившия градоначалник Димитров, който като представител на местния политически живот е личността, който предизвиква най-противоположни коментари заради дългото си, запомнящо се кметуване.  Веднага след като местните избори минаха през октомври, в Приморско се заговори за разрив в отношенията между Димитров и Парушев. Причината е, че Парушев остана извън местния парламент, макар че беше спряган за челни позиции в него,  а учудващо беше поставен едва на 6- то място в листата за общински съветници. Вместо него, на предни редици до Димитров се явяваше друга фигура – собственика на аптеки в Бургас Валентин Николов. Местни жители обаче коментираха, че въпреки това заради приятелство от детските години и заради общи бизнесинтереси Димитров отново ще може да разчита на пълна подкрепа от Парушев.


В категории: Приморско


Флагман.БГ Откриха неизвестна творба на Моцарт Откриха неизвестна творба на Моцарт 20/09/2024, Петък 14:40 0
4
Коментара по темата
4.
СЪСЕЛ
15.12.2011 19:25:16
6
8
АБЕ БРАТО КАЖИ НЕЩО НОВО.НИЕ ДАЖЕ СЕ ЧУДИМ ДАЛИ МАНОЛ И ЗЛАТИН НЕ СА НАЗНАЧЕНИ НА РАБОТА ТАМ.КАТО ЗАМ.КМЕТОВЕ.ЗАЩОТО НЕ СТИГА ЧЕ СА ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПРОСТИ НО СЕ ПРАВЯТ И НА ВАЖНИ.СМЕХОРИЯ СЕЛЯНИЯ.
3.
не искам мутри да управляват
15.12.2011 18:44:07
7
6
Хората на Димитров клекнаха на МУТРИТЕ в Приморско.......
гЕРМАНОВ Е ЕДНО ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ..
Преди сесии може да ги видите как се увъртат в общината и по очилата ще ги познаете
2.
dimitrov
12.12.2011 21:00:34
1
10
Besove , stiga intrigi ! nikoi ne e kleknal pred nikoi ! Kakvi 6 meseca , tova si gi govorjat hora , koito sa mnogo dale4e ot istinata !
1.
primorski
12.12.2011 20:17:41
0
12
Нищо няма да загуби Приморско , че Парушев не е в Общинския съвет . По малко селски номера и простотии ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор се заби в пътна камера на АМ Хемус Шофьор се заби в пътна камера на АМ Хемус Инцидентът е станал край Ботевград Близо цял град в България страда от Алцхаймер Близо цял град в България страда от Алцхаймер Около 70 000 души имат това коварно заболяване  Смъртоносна трагедия с 3 мъже и една жена на плажа "Бутамята" в Синеморец Смъртоносна трагедия с 3 мъже и една жена на плажа "Бутамята" в Синеморец Силни подводни течения задърпали жена, а трима мъже скочили да я спасят - единият се удавил Хартиеният касов бон на бензиностанцията остава в историята Хартиеният касов бон на бензиностанцията остава в историята Режат родители без права от данъчно облекчение. Край на презапасяването с бандероли за цигари ЮИДП осигури 100 куб.м строителна дървесина за пострадали ферми в Харманли и Равна гора ЮИДП осигури 100 куб.м строителна дървесина за пострадали ферми в Харманли и Равна гора Материалите ще послужат за възстановяване на кошара за отглеждане на животни, изгоряла при пожара Баровец черпи с литри „Дом Периньон“ Джокович в софийската чалготека Баровец черпи с литри „Дом Периньон“ Джокович в софийската чалготека Това е т.нар. „горяща пирамида“ от бутилки, за която се е бръкнал към 15 000 лева Кризата в ДПС блокира ОбС-Руен Кризата в ДПС блокира ОбС-Руен 19 съветници не присъстваха на днешното редовно заседание Станишев продава лукс апартамент в най-баровската сграда в Созопол? Станишев продава лукс апартамент в най-баровската сграда в Созопол? Тя е кацнала на скала над морето и е проектирана от брат му Георгий Станишев Слави затваря телевизията? Слави затваря телевизията? Два негови проекта вече тръгнаха по Би Ти Ви Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово  Във вестника на „Хизбула“ пишело, че ливанецът, който е наредил терористичния акт на бургаското летище, е изчезнал безследно 
Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори