×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доверието на хората ми дава сили да продължа да работя за просперитета на Несебър


Доверието на хората ми дава сили да продължа да работя за просперитета на Несебър
Основното мото на кампанията ми беше: «Аз не купувам, а печеля доверието на хората с делата и труда си", казва Костадин Нищелков
26 Октомври 2011, Сряда, 10:50 ч.

Въпреки всички провокации, аз не водих негативна кампания, а на втория тур подкрепям независимия кандидат Николай Димитров

Скъпи съграждани от община Несебър,

Благодаря на всички вас, които на 23 октомври имахте търпението да чакате дълги часове, за да упражните правото си на глас. Това показва отговорност и ангажираност за развитието на нашите градове и села. Защото нашият глас наистина означава много, има смисъл и гарантира бъдещето на нашата община Несебър – такова, каквото искаме да изградим заедно. Още веднъж затвърдихме моето вярване, че хората на община Несебър имат волята и желанието сами да управляват своята община и сами да решават за нея. Показахме го и пред цяла България – за това говори високата избирателна активност – близо 73%.

От името на всички кандидати от листата на ПП «Български социалдемократи» и лично от мое име искам да благодаря от цялото си сърце на онези, които ни подкрепиха и които ни дадоха доверието си. Огромна чест и още по-голяма отговорност за мен означава  подкрепата за трети пореден мандат в несебърския общински съвет. Това, че толкова много хора ми вярват, ми дава воля да продължа с още повече сили да работя, след една нелека предизборна кампания.

Всички знаете, че по време на кампанията имаше много недостойни действия и опити да се компрометира моето име и това на хората от моята листа. Опитваха се многократно да ме свържат с купуването на гласове. Не зная дали ще ми повярвате или не, но аз лично изпитвам истинско удовлетворение от факта, че успях да спечеля, а не да купя доверието на хората. И спечелих повече съмишленици и поддръжници от онези, които хвърлиха огромни средства в тази насока. Това беше и основното мото на кампанията ми – «Аз не купувам, а печеля доверието на хората с делата и труда си». От изборните резултати мога да направя още един извод, който е повод да изпитвам искрена гордост от съгражданите си – това, че гражданите на община Несебър си остават неподкупни. Това, че те са научили цената на своите права.

Както навярно сте забелязали, въпреки всички провокации, аз не водих негативна кампания. Нашият екип насочи усилията си не в нападки и хули срещу останалите, а в печелене на  доверие. Именно затова успяхме!

Призовавам на балотажа хората да не се отказват да гласуват заради организационните неуредици на първия вот. Защото, за да прославим общината си като истински независима и хората си като свободомислещи, трябва отново да гласуваме мъдро! И днес ясно и категорично подкрепям кмета на Община Несебър – независимия кандидат Николай Димитров с бюлетина № 22.

Костадин Нищелков – Динко

ПП «Български социалдемократи»




15
Коментара
6 грешки по време на душ
6 грешки по време на душ 20/09/2024, Петък 21:20 0
Рецепта за паниран праз
Рецепта за паниран праз 20/09/2024, Петък 21:00 0
Бременна е
Бременна е 20/09/2024, Петък 17:40 1
15
Коментара по темата
15.
Разбирайко
27.10.2011 23:11:16
0
0
Разбира се,че ще хванат първо Пицата..ти мислиш ли,че ГЕРБ оставят да се пусне такъв репортаж за тях,макар че вече го има де и то не един,а цели четири. Но само тези сайтове ги публикуват,защото онези от Нова и Би Ти Ви са корумпирани мазници,които по цял ден само за Бойко говорят!
14.
........
27.10.2011 15:02:36
0
1
какъв пич ....просто КРАДЕЦ И КАСИЧКА НА ,,ЧЕСТНИЯ" НИКОЛАЙ ХОРА РАЗМЪРДАЙ ТЕ СИ МОЗЪЦИТЕ ПЪРВИЯ КОГОТО ХВАНАХА ДА КУПУВА ГЛАСОВЕ БЕШЕ ПИЦАТА
13.
Лопенков
27.10.2011 12:53:41
0
0
Вижте сега,че всички купуват гласове е ясно,но има помияри,има и пичове.А Динко е пич! Гербаджии да си бяха намерили по-представителен кандидат за кмет,този само роднините си го харесват. Бате Бойко,ние не желаем ГЕРБ в Несебър и това ще разберат всички в неделя!
12.
възмутен
27.10.2011 06:58:41
0
0
Няма ли най-накрая някой да каже , че "царят е гол".ГЕРБ или по-скоро ДЕЛА , защото много амбициозно на тези дроги от Чочовата групичка се пришива името ГЕРБ ,масово купуват гласове .По селата а и не само/ за съжаление чувам , че много млади хора от Несебър също поддават/става нещо страшно. Обикаля се от врата на врата. Какво ви става бе хора , бие роднини , приятели нямате ли . Или дотолкова сте си заровили главите в пясъка ,че само гледате сеир , взимате си №)- сетте сребърника и БАСТА...Само Пицата и Димитров повтаряте като мантра..Пицата го парираха много умно още в началото с тези репортажи и сега го дебнат под лупа. Не е толкова глупав да се преебе за такава глупост .А тези ги пазят и не им пука...Вижте истината най-после..Повтарям този коментар и под друга статия , защото ми писна да се говорят глупости за Пицата , с когото работя от 20 години и познавам много добре.Успех Динко , истината винаги излиза някой ден.!
11.
анализатор
26.10.2011 23:09:02
0
2
Призовавам г-н Нищелков да се подложои на тест на детектора на лъжата за купуването на гласове и резултата да бъде публикуван тук.
10.
дядо
26.10.2011 16:32:56
2
1
Успех Пица ,а на плювачите мога само да им се изсмея,защото познавам това момче от повече от 20г и никой от моите познати не се е оплакал от него.Достойно издържа ударите под кръста на каквито е способна в момента само управляващата шайка Герб
9.
ново начало
26.10.2011 15:18:10
0
1
Тука нещо май само кметски слугинаж е събран.Днес половин дузина кандидат кметове подкрепиха наско,събраха гласовете и излече,че депесарския зет ще бъде изпреварен с над 300 гласа на балотажа.Да видим тогава Пицата каква песен ще пее!!??!?Ахахахах
8.
Таци
26.10.2011 15:14:56
1
0
От ясно по ясно е, че Терзийчето ще трябва да продава ягуарчето за да плаща сметката, пък и Бойко не обича губещите и тези които не стават ги изхвърля и залага на силните.Справка - Созопол и Варна.Насе,Насе, само дето лиза и маза толкова пред бат Бойко!
7.
Глупости
26.10.2011 15:11:00
4
0
От 17 години съм в Несебър,един не е дошъл да ви купи гласа, аз ли съм ненадежден или само празни приказки за купуване се приказват.Динко не го познавам лично,а чрез един приятел още от бетоновъзела и никога не съм чул и една лоша дума за него.
6.
Хахаха
26.10.2011 14:47:13
1
1
За какво доверие говорим г-н Нищелков!
С какви очи човек, който е в най- близкото обкръжение на Николай Димитров, и който и до сега плюе по сайта бесове.бг и го наричаще „ платено поръчково сайтче”, защото изкарваше истините за него, сега си плаща именно на този сайт да благодари за доверието.
Що за ДЕБИЛ трябва да си, за да излезеш пред хората на които си плащал и сега да им благодариш.
Г-н Нищелков хората не са прости и нискоинтелигентни, те просто са бедни и Вие се възползвахе от това!
5.
безумие
26.10.2011 12:49:39
1
5
какъв просперите какви пет лева .ТИ СИ ТОЛКОВА БЕЗОЧЕН БОКЛУК И КРЪДЕЦ .....НО ТОЗИ ГРАД ЗАСЛУЖАВА ТАКИВА УПРАВНИЦИ КАТО СЕ ПРОДАВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ТОВА ИМ СЕ ПОЛАГА
4.
звезди
26.10.2011 12:08:36
2
2
Не знам само, като минат изборите и Чочо закономерно загуби, защото не може да спечелиш каквото и да е с такъв лайномет като Наско Терзиев , как ще разкешваш и ще връщаш парите.Чувам , че доста сериозни ангажименти са поели към едни ного неприятни хора.Затова е притеснен Терзиев и му потрепва долната устничка от яд.Ама така е , като тръгваш с мечка дренки да береш..
3.
немога да кажа
26.10.2011 11:37:49
0
1
май имало фалшиви пари дето купували гласовете
2.
*********
26.10.2011 11:35:04
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
ВОТ
26.10.2011 11:11:47
2
1
БРАВО
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е безспорен авторитет и обединителна фигура за актива в региона, а този път социалистите имат силен отбор, с който ще се борят за значително по-добър резултат Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Бургаският рецидивист Диян Тончев-Камбаната разбил устата на единия полицай, а после центрирал в лицето и медик от УМБАЛ-Бургас Рецепта за паниран праз Рецепта за паниран праз Просто и вкусно есенно-зимно предястие 3 зодии, за които октомври ще бъде любов 3 зодии, за които октомври ще бъде любов Забавления за Козирозите Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Недейте, че някой ще си помисли, че ползваната за синоним на „магистрала” дума „аутобан” вече е буквална  Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените В края на месеца става ясно дали Общинският съвет ще даде зелена светлина за проекта Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Дизайнерите Миуча Прада и Раф Симънс откриха ревюто, наречено "Безкрайно настояще", с рокля с презрамки с флорални мотиви Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Понеже не бяхме виждали на живо азиатци, решихме, че новите съседи няма как да не владеят кунгфу, докато не бяха ошамарени на автобусна спирка „Бадемите“ Бременна е Бременна е Ирина Карабаджак, която във втория сезон на "Ергенът" достигна почти до финала, се омъжи през август Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо В този сезон в къщата ще живее 16 квартиранти, като ще има изненади относно техния състав по време на шоуто
Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток?
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори