Рецепта за вонголе по украински
Поднесете Вонголе по украински в компанията на бяло вино
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
миди - 500 г Вонголе
люти чушки - 1/2 ч.л. нарязани
пармезан - 1 с.л. настърган
готварска сметана - 100 мл
топено крема сирене - 100 г
бяло вино - 100 мл
босилек - 1 с.л. свеж, нарязан
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Изсипете мидите в голям загрят тиган, сложете на огъня. Добавете бяло вино и оставете на огъня, докато алкохолът се изпари и мидите се отворят. След това добавете тънко нарязана люта чушка, топено крема сирене, сметаната, малко настърган пармезан и бъркайте през цялото време украинското ястие.
След това поръсете с листа от зелен босилек и задушете всичко за 4-5 минути на среден огън. Поднесете Вонголе по украински в компанията на бяло вино.
15бр. Танкове Леопард 2
200бр. Самолети от Миг-21 до Миг-29
$100 милиарда
600 милиона европейски балами
Резултат: Салата.