Рецепта за бърза вечеря с карначе
Само за броени минутки ще имате най-бързата и вкусна вечеря
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
карначе - 1 бр. сурово
олио - 1 с.л.
яйца - 2 бр.
кашкавал - 70 г
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
В малка намазнена тавичка се слага карначето и се пече във фурна, докато се зачерви. По средата на печенето се обръща, за да се запече и от другата страна. В купа се разбиват яйцата с малко сол. Към тях се прибавя настърганият кашкавал и сместа се разбърква.
По желание може да се нареже малко пресен магданоз. Когато карнчето е почти готово се залива с яйчената смес, връща се във фурната и се допича, докато яйцата се сегнат. Лесен и вкусен аламинут. Бързата вечеря с карначе е готова.