Рецепта за вкусни кюфтенца от магданоз
Всеки на трапезата ще остане впечатлен
Продукти:
3 връзки пресен магданоз
около 200 гр. сирене,
едно яйце,
1 с. л. брашно,
две щипки индийско орехче,
млян черен пипер,
1/2 к. л. чесън на прах
2 к. л. майорана
Начин на приготвяне:
Разбъркайте всички съставки и ги оставете за около 10 минути в купа, като през това време подгответе намазнен тиган. Оформяме кюфтенцата с навлажнени ръце, оваляйте ги в смес от пшенично и царевично брашно и изпържете.
Разбира се можете да ги изпечете и във фурната, полети с малко мазнина и във фурната. Перфектно си пасват с чеснов сос и стават както за парти хапки, така и за основно ястие.
Да ви е сладко!