Рецепта за агнешки бут с подправки за Великден
20 Април 2022, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бгВкусно ястие
Продукти:
1 агнешки бут (2-3 кг)
4 скилидки чесън, нарязан на ситно
Няколко стръка пресен розмарин
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Направете прорези в месото през няколко сантиметра, достатъчно дълбоки, за да поставите във всеки прорез парче чесън. Намажете щедро със сол и пипер. Поставете няколко стръка пресен розмарин отгоре. Печете на 180 градуса за около час и половина или докато агнешкото стане крехко и разпадащо се от кокала.
В категории:
Лайфстайл










Това са истинските причини жените да привличат емоционално недостъпни мъже
30/03/2025, Неделя 22:00
0

Вече не купувам хляб, от 2 кг брашно правя 45 броя от тези памук питки
30/03/2025, Неделя 21:40
0

Макрон с призив към Нетаняху
30/03/2025, Неделя 21:24
3

Ужасна вест от Мианмар
30/03/2025, Неделя 21:23
0

Шокиращ финал
30/03/2025, Неделя 21:20
0



Най-злобните зодии
30/03/2025, Неделя 21:00
2

Малък самолет падна върху къща
30/03/2025, Неделя 20:39
0



Отиде си голямо име в киното
30/03/2025, Неделя 20:24
0