Рецепта за агнешки бут с подправки за Великден
20 Април 2022, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бгВкусно ястие
Продукти:
1 агнешки бут (2-3 кг)
4 скилидки чесън, нарязан на ситно
Няколко стръка пресен розмарин
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Направете прорези в месото през няколко сантиметра, достатъчно дълбоки, за да поставите във всеки прорез парче чесън. Намажете щедро със сол и пипер. Поставете няколко стръка пресен розмарин отгоре. Печете на 180 градуса за около час и половина или докато агнешкото стане крехко и разпадащо се от кокала.
В категории:
Лайфстайл






Доналд Тръмп ще присъства на погребението на папа Франциск
22/04/2025, Вторник 09:40
0



Самолет се запали на летище
22/04/2025, Вторник 09:33
0

Благотворителен концерт в Бургас
22/04/2025, Вторник 09:24
0

Направи голямо завръщане
22/04/2025, Вторник 09:00
0



300 бали сено изгоряха в Руенско
22/04/2025, Вторник 08:03
0





Ако се запишеш, ще съжаляваш, ако не се запишеш – ще съжаляваш два пъти повече: Коджа кая ултра!
21/04/2025, Понеделник 21:59
5

Младоженец избяга от сватбата с тъща си, сътвори нещо още по-гнусно преди това
21/04/2025, Понеделник 21:40
4

4 зодии, които имат невероятно шесто чувство
21/04/2025, Понеделник 21:20
1