×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тошко Йорданов: ПП искат шефът на БНБ да е под техен контрол


11 Април 2022, Понеделник, 08:59 ч.
Автор: Флагман.БГ

Кандидатурата на Каримаснки е била коментирана още преди съставянето на коалицията

От „Продължаваме промяната“ се опитват да сложат шеф на БНБ, който да е под техен контрол. Това категорично заяви депутатът от ИТН Тошко Йорданов.

“Ситуацията да бъде такава, че да се разчита на гласовете на БСП и ДПС го направиха от ПП. Когато нямаш коалиционни партньори, които да те подкрепят продължаваш по всички законови начини. Тази ситуация можеше да бъде избегната, но нашите партньори не го пожелаха. Каримански е наш кандидат още от преди два парламента, още отпреди съставянето на коалицията ние обявихме това пред ПП, като те тогава казаха, че няма проблем, оттогава на този въпрос беше отговаряно лаконично. Като изведнъж те просто се опитват да сложат кандидат, който да е под техния контрол. Те дори нямаха конкретно предложение, а просто предлагаха имена“, каза още Йорданов пред Нова телевизия.

Според него целия финансов ресурс в държавата е съсредоточен в ръцете на ПП и именно затова трябва да бъде излъчен друг кандидат за БНБ. Той отново подчерта качествата на Любомир Каримански. „Това трябва да бъде едно напълно равноправно семейство и не трябва да има партньор, който се опитва да надделее над останалите, така както правят нашите партньори“, заяви депутатът.


В категории: Политика


3
Коментара по темата
3.
Затворете
11.04.2022 09:19:37
0
10
устата на Тошко, миналата година той ни докара до три пъти избори...!
2.
Няма светлина в тунела
11.04.2022 09:15:21
0
9
Oт изкaзвaнeтo нa Тoшкo рaзбрaх чe ПП искaли шeфa нa БНБ дa e пoд тeхeн кoнтрoл. Oбaчe същo рaзбрaх чe и oт ИТН искaт същoтo. Нe сa сe рaзбрaли и рaзвaли дoслукa. Oбикнoвeнo при тaкивa кaзуси, сe дoгoвaрят със слaдки мeстa в други сфeри зa кoмпeнсaция. Пoглeднaтo рeaлнo e нoрмaлнo упрaвлявaщaтa пaртия дa си oпрeдeли чoвeкa зa тaкaвa вaжнa институция кaтo БНБ. ИТН aкo искaхa тoлкoвa мнoгo мястoтo, трябвaшe дa нaпрaвят прaвитeлствo кoгaтo имaхa мнoзинствo. Сeгa нe знaм кoй им e крив. Лoшoтo e чe нaрoдa ги видя всички кoлкo струвaт. Смeя дa твърдя чe в мoмeнтa никoя пaртия oт пaрлaмeнтaрнo нe зaслужaвa дa упрaвлявa. a oт oстaнaлитe пaртии извън пaрлaмeнтa същo нe виждaм някaквa нaдeждa, чe стaвaт зa нeщo пoвeчe oт тoвa дa сe нaрeдят нa трaпeзaтa и дa грaбят с пълни шeпи. Нaрoдът чaкa някoй дa дoйдe с мисия дa нaпрaви нeщo зa нaрoдa и дa сe oттeгли, a нe дa сe нaтискa кaтo Бoйкo тoлкoвa гoдини и дa нe искa дa си хoди.
1.
Няма светлина в тунела
11.04.2022 09:12:30
0
1
От изказването на Тошко разбрах че ПП искали шефа на БНБн да е под техен контрол. Обаче също раздбрах че и от ИТН искат същото. Не са се разбрали и развали дослука. Обикновено при такива казуси, се договарят със сладки места в други сфери за компенсация. Погледнато реално е нормално управляващата партия да си определи човека за такава важна институция като БНБ. ИТН ако искаха толкова много мястото, трябваше да направят правителство когато имаха мнозинство. Сега не знам кой им е крив. Лошото е че народа ги видя всички колко струват. Смея да твърдя че в момента никоя партия от парламентарно не заслужава да управлява. А от останалите партии извън парламента също не виждам някаква надежда, че стават за нещо повече от това да се наредят на трапезата и да грабят с пълни шепи. Народът чака някой да дойде с мисия да направи нещо за народа и да се оттегли, а не да се натиска като Бойко толкова години и да не иска да си ходи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смъртоносна трагедия с 3 мъже и една жена на плажа "Бутамята" в Сименорец Смъртоносна трагедия с 3 мъже и една жена на плажа "Бутамята" в Сименорец Силни подводни течения задърпали жена, а трима мъже скочили да я спасят - единият се удавил Хартиеният касов бон на бензиностанцията остава в историята Хартиеният касов бон на бензиностанцията остава в историята Режат родители без права от данъчно облекчение. Край на презапасяването с бандероли за цигари ЮИДП осигури 100 куб.м строителна дървесина за пострадали ферми в Харманли и Равна гора ЮИДП осигури 100 куб.м строителна дървесина за пострадали ферми в Харманли и Равна гора Материалите ще послужат за възстановяване на кошара за отглеждане на животни, изгоряла при пожара Баровец черпи с литри „Дом Периньон“ Джокович в софийската чалготека Баровец черпи с литри „Дом Периньон“ Джокович в софийската чалготека Това е т.нар. „горяща пирамида“ от бутилки, за която се е бръкнал към 15 000 лева Кризата в ДПС блокира ОбС-Руен Кризата в ДПС блокира ОбС-Руен 19 съветници не присъстваха на днешното редовно заседание Станишев продава лукс апартамент в най-баровската сграда в Созопол? Станишев продава лукс апартамент в най-баровската сграда в Созопол? Тя е кацнала на скала над морето и е проектирана от брат му Георгий Станишев Слави затваря телевизията? Слави затваря телевизията? Два негови проекта вече тръгнаха по Би Ти Ви Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово  Във вестника на „Хизбула“ пишело, че ливанецът, който е наредил терористичния акт на бургаското летище, е изчезнал безследно  Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Всяка неделя Рачков ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме При използване на „швейцарското правило“ за вдигане на пенсиите се взема предвид не само ръстът на доходите, а и инфлацията в страната
Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори