Рецепта за спагети "путанеска" с аншоа
Италианската кухня и нейната магия
Продукти:
500 г спагети
100 мл зехтин
3 скилидки чесън, пресован
375 г домати, нарязани
4 бр. филе от аншоа, нарязани
2 супени лъжици доматено пюре
3 супени лъжици каперси
20 бр. маслини каламата, нарязани на едро
½ чаена лъжица люспи чили
Приготвяне:
Сварете спагетите в подсолена вода. Отцедете. Оставете настрана. В тиган на слаб огън загрейте зехтина. В него запържете чесъна до златисто. Добавете доматите и гответе с разбъркване 5 минути. Добавете аншоата, доматеното пюре, каперсите, маслините и чилито. Разбърквайте в продължение на 10 минути. Сервирайте спагетите с получения сос.
Източник: az-jenata.bg
Това да не е някоя нова вагинална инфекция?