×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Край с 46-ото НС: Нинова върна на президента третия мандат


Край с 46-ото НС: Нинова върна на президента третия мандат
Президентът Румен Радев благодари на социалистите за усилията
07 Септември 2021, Вторник, 17:10 ч.
Автор: Флагман.БГ

Президентът може да задържи с няколко дни разпускането на парламента, за да се приеме актуализацията на бюджета

Лидерът на БСП Корнелия Нинова върна третия проучвателен мандат на президента Румен Радев. След този акт вече няма възможност за съставяне на правителство в рамките на 46-ото Народно събрание, а президентът може да задържи още няколко дни разпускането на депутатите, за да бъде приета актуализацията на държавния бюджет.

„Връщаме ви проучвателния мандат. Положихме максимални усилия, но не срещнахме подкрепа от „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се.БГ! Ние идваме!“, заяви Нинова.

Държавният глава Румен Радев връчи третия мандат за сформиране на правителство на „БСП за България“ на 27 август. Тогава лидерът на социалистите Корнелия Нинова заяви, че парламентарната група ще положи всички усилия, за да бъде създадено правителство, тъй като страната ни е изправена пред кризи.


В категории: Политика


Флагман.БГ Слънце по морето, скачайте в банските Слънце по морето, скачайте в банските 02/07/2024, Вторник 08:56 1
12
Коментара по темата
12.
Nie sme na vseki kilometar i taka do kraq na sveta
07.09.2021 22:40:02
0
5
Daje i vasil levski na stenata gleda na drugata strana kat znae kakvi 4erveni predateli sa tez bokluci koalira6ti se sas turski etni4eski partii ha ha xa
11.
До 9
07.09.2021 21:50:15
1
5
Всички са пунта Мара! При предните видях някаква промяна в инфраструктура,пенсии,заплати на медици,учители, полицаи, нови обновени училища ,спортни зали, нова медицинска техника,обновяване на религиозни паметници, археологически паметници,манастири! Европейски лидери на посещение в България / Меркел, Камерън ,Макрон,Орбан ,Папата, Путин,Ердоган , сръбският ,северно македонският президенти!Новите с нищо ново не са се похвали ли, освен уволнения , спиране на финансиране! Има аналог ! В древен Египет фараони са нареждали да се изчегъркат имената на тези преди тях!
10.
Цирк
07.09.2021 21:31:31
0
2
Вярно цирк ! Хората се радват на номерата на клоуните, маймунките! На нас вече ни се плаче от тез маймуни! С нови клоуни , маймунки може би ще е по радостно? Едва ли, като научим кои са дядовците на новите!Бизнесмен, български ,уважаван завършил нещо си в Осло 1979 година ! Тридесет лева ,равностойност беше позволената валута да отишеш в соц страна!Малко Държавна сигурност ! На мода беше ! Странно ,че и досега "модата" е все същата!
9.
Протестерите на мафията
07.09.2021 18:55:29
1
24
За по-малко от година „партиите на промяната“, също наречени „братство на почтените“ натвориха в пъти повече глупости от „партиите на статуквото“.

Изкуствени назначения на свои хора, любовници, близки, авери, сол ташаци, бивши бизнес партньори без грам опит, чужди ченгета от популярни разузнавателни отбори.
Почти цялата система на държавно управление и партийни конструкции вече се решават на индивидуални срещи по офиси и седенки, с точен марж на гласуваните услуги и заплащане.
8.
Apolo i bolkan
07.09.2021 18:30:33
1
21
Хванати от улицата без знания ,умения и компетенции ,без образование и ги пуснали като парашутисти от летеца протестърската мафия да изработват законодателство на държавата. Чалгарите -единия завършил първи срок на първи клас и в парламента . Булонката на сценаристите , Хаджигейов, Танка, Капонка, , Кобилкина, Маямата ,Христо, служебните хора , фатмака от военната хунта , все измет , изтрещяли боклуци.
7.
Отдъхни си БГ, Ние си отиваме!
07.09.2021 18:22:42
2
22
Днес ГЕРБ,ДПС и БСП им показаха на радевите измекяри,че не стават дори за чеп на каца за зеле!
Утре КАЦАров ще се мъчи да докаже,че като фелшер става за чеп на каца.....
6.
Идвай Бойко,че без теб е шок и ужас!
07.09.2021 18:16:20
5
24
Кире Крадецо от Канада администрира ФБ група,която го издига за Премиер!!!
Колко много простотия по земята българска!!!
Колко много мераклии да станат Бойко №2!!!
Колкото и да се пенят,все ще са следващите!!!
5.
Възмутен
07.09.2021 17:56:23
4
29
Безобразие! Всички"партии на протеста" се подиграха с хората,похарчиха техните пари и се провалиха! Да се махат по-скоро заедно с президента,който вместо да обедини хората в тежките времена на всякакви кризи,ги разедини и настрои едни срещу други!
Лошото е,че"няма светлинка в тунела"...
4.
ИТН, и т.н.
07.09.2021 17:40:25
3
32
Поиграха си малко на управляващи, помечтаха, видяха Парламента отвътре. Ама наесен ще го гледат само отвън, поне не и в тази численост - със сигурност! От първа политическа сила, сигурно ще паднат до 3та-4та. Хах, смях!
Хората са казали: Един път стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия път стомната се счупила!
3.
Аъ
07.09.2021 17:33:30
10
26
Пънаха се, пънаха, и накрая се наср@ха всички! Казаха им ГЕРБ, че без тях няма как да се направи стабилно управление, ама тъпите комунистически тикви, дебели и не увират!
Наесен бат' ви Боко ще ви демонстрира как се връща на бял кон и ще ги оправи всички с 200.
2.
Hah
07.09.2021 17:30:03
12
23
Пробваха се, видяха се, че за ник'ъв уй не стават - и ИТН и ИБНИ(ЕБНИ). И кака ти Кури, която така бленува властта, че не е истина! :D Искаше ѝ се на завалийката, много ѝ се искаше да управлява, ама нейсе!
Бат' ви Боко наесен с песен, ще поеме руля на държавата!
1.
Ай чиститу
07.09.2021 17:25:40
13
22
ГЕРБ, здравей, здравей! Тази песничка ще си пеем наесен! :D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Джаз в Бургас 2024“ идва с 3 дати през юли и 2 през август „Джаз в Бургас 2024“ идва с 3 дати през юли и 2 през август Вижте програмата Тя си призна: Сега харча по 50-100к на месец, а преди живеех с 400 лв., Тя си призна: Сега харча по 50-100к на месец, а преди живеех с 400 лв., Минала съм през много обучения, не знам дали си личи, казва първата ергенка Виктория Капитонова Децата ни могат да смятат, показаха високи резултати на НВО по математика Децата ни могат да смятат, показаха високи резултати на НВО по математика Седмокласниците вдигнали оценките спрямо миналата година Съдът отхвърли иска на Градев срещу БФ по шах 2022 Съдът отхвърли иска на Градев срещу БФ по шах 2022 Той твърдеше, че е оклеветен Плажовете са в отлично състояние, уверява концесионерът Кирил Спасов в Поморие Плажовете са в отлично състояние, уверява концесионерът Кирил Спасов в Поморие  Плажните ивици започнаха да се пълнят, каза той Министрите ще станат камикадзета, Делян Добрев разкри кой държи детонатора Министрите ще станат камикадзета, Делян Добрев разкри кой държи детонатора Ако ПП-ДБ поставят като условия смяната ми, аз сам ще си тръгна само и само да подкрепят правителството, каза той Кабинетът „Желязков“ ще ни вади от сивия списък за пране на пари, Даниел Митов зове ПП-ДБ за подкрепа Кабинетът „Желязков“ ще ни вади от сивия списък за пране на пари, Даниел Митов зове ПП-ДБ за подкрепа Трябва да подкрепят нашето правителство, както ние застанахме зад Денков, а след това може да ходим на избори, заяви той Десет мигранти пострадаха при катастрофа край Петолъчката, трима са тежко ранени Десет мигранти пострадаха при катастрофа край Петолъчката, трима са тежко ранени Заместник-директорът на ямболската болница „Св. Пантелеймон“ разкри, че има опасност за живота за единият от чужденците  Норвежката министърка на културата подкрепи ЛГБТ като се съблече Норвежката министърка на културата подкрепи ЛГБТ като се съблече „В този живот съм правила всичко“, каза възпълничката Лубна Джафери и показа едри форми Мароканци пребиха до смърт мъж, попречил им да изнасилят момиче Мароканци пребиха до смърт мъж, попречил им да изнасилят момиче Хиляда души скандираха след убийството „Испания е християнска, не мюсюлманска“
Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Ураганът удари островите с най-високата 5 степен Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Президентите в САЩ не могат да бъдат подведени под каквато и да била отговорност, коментира Симеон Гаспаров Удар по украинско летище, шест самолета унищожени Удар по украинско летище, шест самолета унищожени Нидерландия обаче скоро ще достави на Киев първите от обещаните 24 изтребителя Ф-16 Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Властите потвърдиха смъртта на един служител след руската атака, ранено е и 8-месечно бебе Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Видеоклиповете на необичайното изпълнение се разпространиха в социалните мрежи като горски пожар Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Сексапилната Анастасия, която продава голите си снимки, мечтае дори в Москва да се пазарува с гривни Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Пламъци погълнаха и частното предприятие „Latvijas Finieris“ в Рига
Рая Назарян Рая Назарян Българската православна църква винаги е правила достоен избор Виц на деня Виц на деня - Ало, обаждам се за плевнята ми!
- Тук е ракетна база! Не сте попаднали където трябва!
- Не, не, вие не попаднахте където трябва!
Виц на деня Виц на деня - Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако един мъж ви гледа само в очите, можете да сте сигурни, че всичко останало вече е огледал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори