Отворен е прием на проектни предложения по мярка "Инвестиции в преработка и маркетинг в сектора на рибарството и аквакултурите" в МИРГ НЕСЕБЪР
Общият размер на безвъзмездната финансова помощ по Мярка 1.1 е 450 000 лв.
До 14 октомври 2019г. се приемат проектни предложения по Мярка 1.1. "Инвестиции в преработка и маркетинг в сектора на рибарството и аквакултурите" в МИРГ „НЕСЕБЪР-МЕСЕМВРИЯ“.
Чрез мярка 1.1. „Инвестиции в преработка и маркетинг в сектора на рибарството и аквакултурите“ се цели подобряване на конкурентоспособността и жизнеспособността на преработвателните предприятия в сектора на аквакултурите, включително подобряване на безопасността и условията на труд. Прилагането на мярката ще допринесе за постигане на Приоритет 1 СВОМР засилване на ролята на рибарските общности и подобряване на конкурентоспособността на рибарския сектор, чрез задържане на максимална добавена стойност в територията. Прилагането на мярката е насочено към изграждането на нови и модернизацията на съществуващи преработвателни предприятията в сектора и диверсификация на доходите чрез развиване на допълнителни дейности и подобряване на конкурентоспособността на рибарския сектор, чрез създаване и модернизиране на условията за производство и преработка в сектор.
Повече информация на електронен адрес:
https://eumis2020.government.bg/bg/s/Procedure/Info/2298005f-75c7-45ae-b349-d6d7243b81e2
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ И МЯСТО ЗА ДОСТЪП ДО ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ
Лице за контакт: Изпълнителен директор-Златомира Карагеоргиева, 0899 117246, [email protected]
Подробна информация можете да получите в офиса на МИРГ Несебър-Месемврия на адрес: гр. Несебър, ул. „Плиска“ № 1.
Пълният пакет документи за кандидатстване са публикувани на следните интернет адреси:
- на сайта на МИРГ Несебър-Месемврия - http://mirg-nessebar.eu/
- на сайта на Информационната система за управление и наблюдение на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ИСУН 2020) в модула за електронно кандидатстване: https://eumis2020.government.bg/
- https://eumis2020.government.bg/bg/s/Procedure/Info/2298005f-75c7-45ae-b349-d6d7243b81e2