Новото пролетно меню на ресторант „Етно“ в Бургас очарова с разнообразие и оригинални рецепти
От откриването си, преди близо 10 години, до днес заведението е сред предпочитаните кулинарни дестинации за бургазлии и туристи
Романтичният триетажен ресторант “Етно” в самия център на Бургас сюрпризира посетителите си с нови кулинарни предложения.
В новото си пролетно меню от ресторант “Етно” не изневеряват на изградените традиции и са подготвили отлични предложение съобразени със сезона и кулинарните тенденции.
И този път компромис с качеството на съставките в блюдата не е допуснат. За ястията се използват единствено подбрани пресни продукти от доказани производители.
Сред новите бестселър предложения на ресторант "Етно" са: „Табуле с черноморски миди и цитросов дресинг“, „Пролетно ризoто с коприва, спанак, аспержи и пармезан“, Пушени чеснови картофки със сирене, „Агнешко печено с млади картофи, зелени бобчета и пресен чесън“, „Френска селска торта“ и др.
Градината на ресторант „Етно“ вече очаква любителите на слънчевите лъчи. Още с първите пролетни дни, клиентите на заведението имаха възможността да се порадват на хубавото време, опитвайки от новите кулинарни предложения.
Очакваме и другия ресторант от веригата - “Розе”, който години наред попада в списъка на специализираното списание “Бакхус” за заведение с най-добро обслужване, най-добри напитки и кухня в България, скоро да отвори врати.
От ресторант „Розе“ повдигнаха леко завесата и ни издадоха, че в момента се готви новото меню за лятото и текат довършителни дейности по обновения интериор на заведението.