×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Водачът на лейбъристите Киър Стармър ще бъде новият премиер на Великобритания
  • Отварят още един участък от магистрала „Струма“
  • Тревога в Гърция за гръмотевични бури и градушки
  • Откриха три гроба под Бетонния мост в Пловдив
  • Бразилската полиция е обвинила бившия президент на страната Жаир Болсонаро в пране на пари
  • „Хамас“ направила значителни корекции в позицията си по освобождаване на заложниците
  • Руските депутати няма да могат да пътуват свободно в чужбина
  • Изслушват Димитър Главчев в парламента
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Върбанов: Не съм се преструвал, сигурно съм събрал границите и ми е станало лошо


Димитър Върбанов: Не съм се преструвал, сигурно съм събрал границите и ми е станало лошо
Димитър Върбанов продължава да твърди, че управителят на склада и двамата му работници са го бутали и нанесли удари
29 Септември 2018, Събота, 12:13 ч.
Автор: Флагман.бг

На мен действително ми беше зле, твърди уволненият репортер

Димитър Върбанов бе изгонен от "Господари на ефира" след като се появиха видео, което доказва, че не е бит по време на разследване в склад на храни.

Районният съд във Велико Търново освободи двама задържани, които трябваше да отговарят за нанесени леки телесни щети и хулиганство. По-късно от прокуратурата заявиха, че обмислят да повдигнат обвинения за лъжесвидетелстване на журналиста.

Маги Халваджиян попари много лошо симуланта от "Господари на ефира"

"Не съм симулант и манипулатор. Винаги досега в работата си като репортер в предаването съм търсил истината и този път беше същото", каза пред "Монитор" Върбанов.

Според него управителят на склада и двамата му работници са го бутали и са му нанесли удари.

Говорителят на Цацаров намекна, че ще търсят отговорност на Димитър Върбанов, грози го тежко наказание

"Никога не съм казвал, че съм бил пребит или нещо подобно. Истината е, че след като ме добутаха до вратата на склада и ме блъснаха навън през вратата, аз паднах на крака си. Започна да ми става лошо. Сигурно съм вдигнал или събрал границите на кръвното. Видях, че по ръката си имам кръв и от това ми стана още по-зле. Затова се наложи да легна. Нас обаче са ни учили, че трябва да се опитваме до последно да си завършим репортажа и затова няколко пъти опитах да се изправя и да си направя анонса. В болницата бях освидетелстван и имам документи за това, какво е било състоянието ми. От кадрите от охранителните камери, които гледах, действително се създава усещане, че аз се опитвам да лъжа и манипулирам, което не е вярно. На мен действително ми беше зле. Искам да се извиня на обществеността, ако са се почувствали подведени. Аз просто търсих истината и се опитвах да си върша работата", каза Димитър Върбанов.

Скандалът с "Господари на ефира" се завихри като торнадо, Нова ще търси сметка на продуцента

В категории: Крими


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Уууу
30.09.2018 09:12:43
3
4
Сега тоя собственика на склада вече се мисли за ента степен недосегаем и звъни телефони да карат помията при него няма кой да го пипне най големия джендари напред само боклуци в България никой не ни е виновен ни политици ни пратии хората са с изтекъл срок всичките препакетирани като тоя миндил зган пасмина лъжци наркомани и некадърници курви и кифли сами сме си виновни и да знаете милионите хора по чужбина няма да се върнат при мършата накрая ще останат само цигани мигранти и Бойко да ги управлява
15.
Dffff
30.09.2018 01:39:25
3
9
Някой говори ли вече за склада с продукти с изтекъл срок на годност? Интересува ли се защо въпреки разкритията стоката не е иззета, а се съхранява още в склада? Тече ли някакво разследване? Риторични въпроси. Сега цялото внимание е насочено към репортера, дали бил бит, или не. Докато четем по сто статии за случая , стоката вече ще бъде пласирана. На това му се казва отвличане на вниманието.
14.
Jsjdjhdjd
30.09.2018 00:10:10
6
4
Гадно измекярче, поне да беше ял бой за това което причинявате на хората. Продажни гербаджииски васали
13.
Izgrev
29.09.2018 23:12:04
5
6
Повечето журналя са гадна,продажна сган!Само бичове в тиквата на такива жалкари,мазната утрепка...
12.
Дай малко по сериозно
29.09.2018 22:05:02
2
4
Аре стига с тея арменски номера, а?
11.
Станислав Попчев
29.09.2018 20:33:28
0
10
Поне замълчи и запази достойнство, а и прокуратурата да се извини заради това, че послуша министър председателя , вместо да разгледа всички доказателства за вина , тя нали трябва да е независима.
10.
Арменец
29.09.2018 20:25:48
3
9
Семкаджия, часовникар, казанджията, лимонададжия, златар, халваджия, бозаджия - братя Халваджиян , не чакайте нищо сериозно и репортерчето арменски номера върти
9.
Reporter
29.09.2018 19:21:14
6
11
Халваджиян вместо да си защити служителя,той го уволни!Браво,Ей затова хората ще бягат от България,защото никой не те защитава!
Защо сте го изпратили в тоя склад да снима,а след това той е виновен за всичко,той сложи храните с изтекъл срок!
Страшна работа!
8.
Българин
29.09.2018 19:16:21
2
14
Наши и ваши,да не се каже истината на хората за стоката с изтекъл срок която пробутват на хората и господарите работят по сигнал,но има някой който ще е засегнат и хайде репортерчето е виновно!
Никой няма право да удря и блъска репортерите или журналистите на какво прилича това,никой не може да си върше спокойно работата от тия измислени търговци които лъжат постоянно хората с разни стоки с изтекъл срок на годност
Къде е прокуратурата,започнете внезапни проверки по складивете за хр.стоки ,за доставките на месо там е ужасно слагат оцветители размразяват месото и хайде промоция и всички бягат за месо!
Проверки,без предупреждение,но как ще стане това в България и затвор да се научат да продават истински годна стока на хората, а не да ни тровят постоянно ,колко хора умират от рак на ден,от какво от всичко това!да не говорим как се доставя сланината по цеховте за колбаси с тирове които преди това са пренасяли препарати и т,н.
Отговорните хора да се вземат в ръце,а не да са в комбина с бандюгите които им дадат някой лев и те шушумиги подписват всичко!
Ковчега джоб няма!!!!!!
7.
Ако управлявам нова телевизия
29.09.2018 19:02:52
1
9
Първо няма да плащам на сайтове с два компютъра , с фалшив софтуер, с фалшиви инсталирани програми и въобще фалшив сайт , КАТО ТОЗИ
6.
АЗ
29.09.2018 19:01:10
1
4
КОПЕЛЕ ЛЪЖЛИВО
5.
Да бе
29.09.2018 18:21:10
0
8
Ма първо полегна на една ръка, огледа се, пък после по съвет май на оператора(за по-добър ракурс на видеото може би) полегна на гръб. А, и се оглеждаше кога ли ще дойдат полицаите, че явно цимента беше студен. Ми камерите гледай бе тъпак. Къде са камерите. И тоз ми бил журналист!?
4.
Ефирен господар
29.09.2018 18:06:26
0
5
Машмарок
3.
hu
29.09.2018 17:23:59
0
10
ЕИИ ЗМАЧИ КАМЕРИТЕ СА МЕНТЕ И ДРУГО ПОКАЗВАТ. ГОРКИЯ. ЖАДЕН ЗА СЛАВА. СЕГА НА ПРОКУРОР И ЗА НАБЕЖДАВАНЕ НАПРАВО ВЪТРЕ /КАКТО СВЕТКАВИЧНО ЗАДЪРЖАХА "БИЯЧИТЕ" МУ. А ТАМ ГО ЧАКАТ ЕДНИ "СЛАДУРИ". ЩЕ СТАНЕ ЧЕСТЕН.
2.
45
29.09.2018 16:59:56
0
9
palen smeshnik pone si priznai che si mishka i iskashe da stanesh centur na vnimanie ama ne ti se poluchi
1.
Fak
29.09.2018 16:30:41
0
13
Палячо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Екоминистърът дойде изненадващо в Созопол, показаха му състоянието на остров Св. Кирик Екоминистърът дойде изненадващо в Созопол, показаха му състоянието на остров Св. Кирик Ще се размърда ли най-накрая държавата От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи Запознанствата са по-лесни, ако не ги приемаш (или себе си) твърде сериозно Страх от интимност? Ето как да го преодолеем Страх от интимност? Ето как да го преодолеем Признаците, по които да разпознаем, че се страхуваме от близост Зодии, които обичат  да си хвърлят парите на вятъра Зодии, които обичат да си хвърлят парите на вятъра Вие сред тях ли сте  Стотици деца наблюдават зрелищни полицейски демонстрации в Бургас Стотици деца наблюдават зрелищни полицейски демонстрации в Бургас Пред ентусиазираните малчугани работещите в структурите на МВР показаха своето оборудване, автомобили и техника Най-вкусният бананов пай с пухкава заливка, ще искате още и още Най-вкусният бананов пай с пухкава заливка, ще искате още и още Вижте рецептата Как да отблъснем комарите у дома и в градината Как да отблъснем комарите у дома и в градината Можем да отблъснем и да се справим с досадните комари и с натурални средства. Ето как Който много мрънка - остарява бързо Който много мрънка - остарява бързо 4 неща, които ви рязко ви състаряват Само Бог и професионалистите от "Сърце и мозък" спасили живота на Наталия от влакчето на ужасите в Слънчев бряг Само Бог и професионалистите от "Сърце и мозък" спасили живота на Наталия от влакчето на ужасите в Слънчев бряг Тя вече е извън опасност и вече е в съзнание, приведена е в гръдна хирургия до пълното й възстановяване Гери-Никол бясна, бившият й глези новата с "Порше" Гери-Никол бясна, бившият й глези новата с "Порше" ММА боецът Дани Илиев влюбен в екзотична секси лекарка
10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война 10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война САЩ, Русия, Украйна, Иран, Хизбула, Израел - много варианти и малко алтернативи за мир Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина На мястото на инцидента веднага бил изпратен хеликоптер, както и планински спасители, които след продължително търсене открили тялото ѝ Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Рали „Ветроходство и приятели“ е единствената в България регата, в която може да участва всеки желаещ ветроходец, доброволец и екипаж Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Освен че си е направила видимо нескопосана ноктопластика, Тита скоро не я е подновявала и ноктите й доста са израснали в основата О, боже! Тя е жената на най-богатия в света О, боже! Тя е жената на най-богатия в света Тунингованата Лорън Санчес шокира с целулитно тяло Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Единствената ѝ компания била майка ѝ, като само с нея се отпускала да говори Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж След като моделката стана на 50 е предприела не една или две пластични корекции, за да се подмлади, но не й се е получило, а напротив Едва не загуби живота си в катастрофа Едва не загуби живота си в катастрофа Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Двубоите ще се играят на Спортен Комплекс "Звездичка Арена" , "Диалог Арена" и игрищата в Университет "Проф.д-р Асен Златаров" Това е новият премиер на Великобритания Това е новият премиер на Великобритания 58-ият министър-председател Киър Стармър произнесе първата си реч
Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Партия "Величие" трябва да се прекръсти на "Том и Джери"
Виц на деня Виц на деня - Скъпа вече сме женени, кажи колко мъже си имала?
- Обаче няма да се сърдиш!
- Добре, няма.
- 7.
- В смисъл... аз съм 7-ми?
- Не ти си 4-ти.
Виц на деня Виц на деня - Иване, къде си?
- Играя си с децата на двора.
- Прибирай се веднага вкъщи, аз съм дала 1000 лева за компютър, той ще ми играе на ДВОРА.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Аз чуждото го не ща, само моето си искам - на когото и да е то
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори