×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вътрешният министър за катастрофата с бащата на президента: Станало е едно, а контрольорът е описал друго


Вътрешният министър за катастрофата с бащата на президента: Станало е едно, а контрольорът е описал друго
Убеждението ми е, че има подмяна - фактите не са такива, каза Валентин Радев по повод инцидента с Георги Радев (вдясно)
26 Август 2018, Неделя, 10:20 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Две дирекции в МВР проверяват случая 


Вътрешният министър Валентин Радев е назначил проверка във връзка с катастрофата между бащата на президента и човек с увреждане в Харманли.
Той каза това след репортерски въпрос на пресконференцията в Министерски съвет, която бе по друг повод – трагичната катастрофа с автобус край Своге, след която към момента загиналите са 16.

„Няма да скрия, че съм изненадан от този въпрос. Нашето внимание е съсредоточено от трагичния случай, но ще отговоря, за да не кажете, че бягам“, заяви вътрешният министър след въпроса за инцидента с бащата на Румен Радев – Георги Радев, и съмненията, че е имало опит той да се прикрие. 

Да, има такава проверка, разпоредена от мен – от Главна дирекция „Национална полиция“ и от дирекция „Инспекторат“ да отидат и да проверят, верен ли е този сигнал, който аз имам и слуховете, които чета, за манипулиране на проверката на пътно-транспортното произшествие или установяване на фактите от автоконтрольорите. Проверката трябва да приключи утре вечер – понеделник вечерта, тогава ще знам повече“, обясни Валентин Радев.

Той обаче добави, че вече се видял с полицейските началници там, включително с местния областен директор на МВР в Хасково.

"Разпитвах ги – защо не е стигнало до нас. Имам обяснение, сега не искам да го оповестявам преди края на проверката, но убеждението ми е, че са подменени или е влияно, или пък умишлено, или пък от незнание, или от кой знае от какво, но фактите не са такива. Този, който е констатирал автопроизшествието – контрольорът, е направил така, че - ситуацията е една, а той я е описал по друг начин. Нека се огранича дотука, за да не наруша проверката и да влияя на колегите, които съм възложил да я направят тази проверка", допълни Валентин Радев. 



В категории: Политика


Флагман.БГ Почина братът на Мадона Почина братът на Мадона 06/10/2024, Неделя 21:20 0
Изгаври се с бившата
Изгаври се с бившата 06/10/2024, Неделя 19:40 0
16
Коментара по темата
16.
до всички "радевчета"
27.08.2018 09:57:42
1
2
Баща ми е шофьорин
Шофьор на МиГ съм аз
Той мачка с мерцедеса
Пък аз си правя пас ...
15.
Аз
27.08.2018 09:16:34
1
4
Какво прави тази инвалидна количка на платното за МПС, ако е превозно средство защо няма светло -отразителна жилетка, защо няма включени светлени, защо няма каска......
Няма значение кой баща е участник в инцидента.Така наречената инвалидна количка няма работа в центъра на кръгово.
14.
Обективен
27.08.2018 01:41:27
4
9
А това министърче Москов,да попитам аз г-н Радев,кога най-накрая ще влезе в затвора за смъртта на собственото си дете,карайки мъртво пиян???Това Герберчетата-мишоци!!
13.
Сивушка 12 много си проЗда!
26.08.2018 20:30:51
7
19
Щом е червен мангал от БСП, значи има право да кара пиян и да не спазва законите! Бегай бързо на Позитано да си вземеш заплатата, че парите на ДРОГАрите са приведени на Вирджините в офшарката на Йончева, но Интерпол ги разследва и може да ги конфискува! За това бързай за заплатата, за да не изгориш!
12.
Сивушка
26.08.2018 20:21:16
21
8
Този ....след това което изплещи ....следва да си подаде веднага оставката...., влияе пряко на т.нар ПП -полицейска проверка или по точно ПП-политическа поръчка....накрая ще вдигнат рейтинга на Радев.......където Цвъко пипа с мръсните си ръчички.....резултата винаги е в полза на Радев и Нинова...
11.
Радеви са лицето на корумпцията!
26.08.2018 20:13:26
15
22
То се видя и от видеото, че фамилия Радеви бяха скрити в Мерседеса и никакъв дрегер тест не бе произведен, защото силно е миришело на домашна ракия! Фамилна обремененост е алкохолизма ! Но в протокола менте е написано че Радев е чист :) Радев къде е прожектора, или той за роднини и БСП-ари е загасен? Ако има останала малко воинска чест в запасняка, ще си подаде оставката! Ако се покрие, значи е измекяр и страхливец!
10.
Пешеф
26.08.2018 19:49:27
6
18
Та те комунягите , никога и не са се отделяли от власта ве , пич !
70 години веке !
Имената си менят , но не и нрава !
А вие дето останахте там - сте Абсолютни страхливци и мазохисти !
9.
питанка
26.08.2018 18:57:10
22
21
А за това как един пиян Министър УБИ собственото си дете какво рече МВР Министъра ? Какво ли е писал тогава "контрольора" ? БЕЗСРАМНИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ ! МАФИЯ, КОЯТО СЕ ТРЕСЕ ОТ УЖАС ОТ БЪДЕЩОТО ВЪЗМЕЗДИЕ ! А ТО ИДВА !
8.
Да
26.08.2018 18:26:20
18
10
Некъдърници ни управляват затриват държавата ден след ден хора.
А за птп то казват че се е намесил най големия специяялист по МВР Ц.Ц. лайномета
7.
До пешев
26.08.2018 18:24:21
16
7
Теб кога пак те изтърваха от лудницата? Поне си пий хапчетата, че пак ще те приберат.
6.
Bill-цензуриран
26.08.2018 18:24:12
15
8
Е той супер-дупер министъра направо им каза какво да констатирах проверяващите.
Защото са милиционери и може сбъркат да напишат нещо друго.
5.
пешев
26.08.2018 18:19:28
12
25
ТАКА ПРАВЯТ КОМУНИСТИТЕ,ТАКА ЩЕ ПРАВЯТ И АКО ГИ ПОСТАВИМ ОТНОВО НА ВЛАСТ.НИКОГА,НИКОГА НЕ БИВА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ ДА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.АКО ДОПУСНЕМ ТОВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ И СЛУШАМЕ ЛЪЖИ.ЩЕ НИ КРАДАТ ОТНОВО.ТОЗИ ПЪТ ДО СМЪРТ.ЩЕ СЕ ГАВРЯТ И ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС.. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ,ЩОМ ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ,КОЙТО ДО ПРЕДИ МЕСЕЦ ПРИЗОВАВАШЕ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ,ЗА ОСВЕТЛЯВАНЕ И ЗА ЧЕСТНОСТ,ПРИ ПЪРВИЯ И ТО СЪВСЕМ НЕЗНАЧИТЕЛЕН СЛУЧАЙ ИЗПОЛЗВА ЦЯЛАТА СИ ВЛАСТ ЗА ДА ЛЪЖЕ И КРИЕ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ЩЕ БЪДЕ АКО ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАСМИНА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.. ЖАЛНА НИ МАЙКА
4.
Бази и малоумнниците
26.08.2018 18:19:13
25
14
Ми то ясно се видя, че шибаняка с триколката се натресе в Мерцедеса. Кви са тези упражнения по темата "Президент Радев", не ми е ясно. Всеки не би успял да реагира ако някой ненормални му се натресе отстрани. Ха сега да плати ремонта на колата, та белким му дойде акъла в главата.
3.
do 1
26.08.2018 18:17:11
15
13
А как мирише Пакията и има ли почва тя у нас ?!
Некой знае ли ?!
2.
Topolite
26.08.2018 18:12:43
9
9
МЕничтера мноо ...
Такова...
Умень !
Чак кьнти от мисьл !
От де ги намирате таквизи ве ?!
Или - само тва остана !
1.
Има ли ПТП,първо дрегер тест!
26.08.2018 18:01:36
19
30
То се видя и от видеото, че фамилия Радеви бяха скрити в Мерседеса и никакъв дрегер тест не бе произведен, защото силно е миришело на пакия! Фамилна обремененост е алкохолизма ! Но в протокола менте е написано че Радев е чист :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Митко Президента вади 700-800 долара на ден, пеейки „Моме Калино“ в Нюйоркското метро Митко Президента вади 700-800 долара на ден, пеейки „Моме Калино“ в Нюйоркското метро Димитър Белчев има над 79 000 последователи в социалките и се представя за „Най-богатия българин в света“ „БСП Обединена Левица“ ще покаже, че може да има реална алтернатива за управлението на България „БСП Обединена Левица“ ще покаже, че може да има реална алтернатива за управлението на България Залагаме на ключови и реално постижими политики в образованието, здравеопазването и социалните аспекти, заяви пред Флагман Кристиан Вигенин Сняг заваля на Мусала Сняг заваля на Мусала Според прогнозата на НИМХ над планините облачността ще бъде променлива, по-значителна над Родопите и над централните и източни дялове на Стара планина Ф-Студио: Тодор Байчев от „БСП Обединена Левица“ обясни защо трябва да се гласува Ф-Студио: Тодор Байчев от „БСП Обединена Левица“ обясни защо трябва да се гласува Негласувайки, хората стимулират производството на следващи извънредни избори, казва вторият в листата на коалицията Тодор Байчев Лекар съветва кога е най-подходящо да се ваксинираме Лекар съветва кога е най-подходящо да се ваксинираме Октомври е месецът, в който трябва да подсилим имунитета си за есенно-зимния сезон Глиган албинос е отстрелян от ловна дружинка (СНИМКА) Глиган албинос е отстрелян от ловна дружинка (СНИМКА) Местни авджии обясняват, че не помнят досега глигански трофей в бяло Пари за Девата, а Рибите да внимават, защото рискът да загубят е голям Пари за Девата, а Рибите да внимават, защото рискът да загубят е голям  Хороскоп за деня – 6 октомври 2024, неделя  Хванаха с дрога Марто Машата, който заплаши да забие нож в гърлото на 3-годишния си син Хванаха с дрога Марто Машата, който заплаши да забие нож в гърлото на 3-годишния си син През 2017 г. Мартин Жеков държа заключени в апартамента си близо 20 часа малкото си момченце и собствената си майка 6 причини, поради които мъжете напускат жена, дори тя да изглежда перфектна 6 причини, поради които мъжете напускат жена, дори тя да изглежда перфектна Мъжете често ценят своята независимост и когато усетят, че една връзка отнема свободата им, започват да мислят за изход 7 знака, че мъжът ви винаги ще бъде верен 7 знака, че мъжът ви винаги ще бъде верен Много хора гледат назад към минали връзки с приятни спомени, а някои дори поддържат приятелства с минала любов. Но мъдрите хора се пазят от прекалено много общуване с бивши
Началникът на кабинета на британския премиер подаде оставка Началникът на кабинета на британския премиер подаде оставка Mестни медии разкриха, че нейната заплата е по-висока от тази на самия Стармър Ревнивец с нож уби културист с 10 удара в гърдите Ревнивец с нож уби културист с 10 удара в гърдите Мария открива трупа на любимия си, потънал в кръв Тръмп се завръща на мястото, където едва не бе убит Тръмп се завръща на мястото, където едва не бе убит На митинга ще присъства и милиардерът Илон Мъск „Тойота“ прекратява спонсорството за прояви на ЛГБТ „Тойота“ прекратява спонсорството за прояви на ЛГБТ Това се случи след разкрития, че тя финансира кампании за смяна пола на децата Загърбиха ли враждата си Загърбиха ли враждата си За момента публично известната среща между тях е само една - през 2019 г Край на кастрациите! Ще има ваксина Край на кастрациите! Ще има ваксина яма упойка, нито хирургическа процедура, само обикновена инжекция Стоян Копривленски готви нов подвиг в Япония, вече е световна звезда! Стоян Копривленски готви нов подвиг в Япония, вече е световна звезда! Победата е 4-а поредна за Стоян Копривленски в Япония под банера на K-1 Изповяда се за дрогата Изповяда се за дрогата Според хитмейкъра по това време той се е чувствал сякаш умира Разведе се заради турски милионер Разведе се заради турски милионер Турският богаташ е на 35 години и е един от най-заможните в Истанбул И Гърция не може да се справи с българската мафия И Гърция не може да се справи с българската мафия Журналистическо разследване разкрива, че тези престъпни организации проникват в местния бизнес, включително в нощни клубове и туристически предприятия, като често използват фалшиви самоличности
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори