×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разкрити са: Това са най-гордите зодии


27 Юни 2018, Сряда, 22:09 ч.

Има хора и хора. Има гордост и гордост. Но в зодиака има няколко зодии, които спокойно са по-по-най.  Сега обаче ще разберете кои са най-горделивите от тях. Приятно четене!

За най-горди се смятат хората, родени под знака Лъв. Те са честолюбиви, с високо самомнение и обичат много комплиментите. Не търпят някой да разгласява публично нелицеприятни обстоятелства и факти около техния живот. Искат да градят имидж за себе си според предварително пълноценно и внимателно изготвен план.Лъвовете се обиждат много лесно, ако се изкаже забележка за не добре свършена от тях работа - до такава степен, че подобен коментар биха го отнесли към безспорно най-лошото отношение, което са срещали. Обикновено техните идеи, начинания и работа трябва да бъдат приемани силно радушно и с висока оценка от околните.Те държат и техните близки, роднини, деца да бъдат високо оценявани и поласкавани като най-успелите и най- добрите. Жените Лъв са изключително докачливи относно мнение на околните за техния външен вид. Те не могат да си представят, че може да има друга жена, която да ги засенчва с красота и умения. Същото важи и мъжете от тази зодия. Лъвовете не обичат да ги конкурират в нито един аспект от живота и изглеждат неимоверно суетни и взискателни.

Овенът е също много горделива зодия. Овните не обичат да падат по гръб, да губят, да се разбере, че не са прави. Ако бъдат уличени в лъжа или липса на качества, се опитват всячески да намерят някакво оправдание за това, което да не се отнася до тях лично. Прехвърлят отговорността за грешките си на другите. При тях е трудно да се изкопчи „извинявай”, „съжалявам”, дори и по всичко да им личи, че съзнават какво са направили.За Овните не е достатъчно да бъдат дружески поласкани, че блестят и са най-добрите, както това важи за Лъвовете - те искат да се изпълни без възражение техния проект или желание. Не могат да си представят, че друг може да се изяви като водач или да им направи менторски задълбочена критика с чувство за превъзходство.Особено докачливи и ревниво бранещи себе си и своята чест са в семейни скандали. Те се опитват винаги да наложат своята правота и ако това се осуети по някаква причина, ще запомнят добре какво се е случило и не след дълго, при удобен повод, ще натякват. Това ги прави и доста злопаметни, но само до момента, в който биват признати за прави. След това напомнянията и критиката по другите намаляват.Лъвовете биха приели по-голяма критика и незачитане в тесния си семеен кръг, отколкото публично, докато Овните са точно обратният пример. На тях им харесва по-скоро зачитането им у дома и сред най-близките, отколкото да си наложат собственото его в службата във всеки момент- там могат да проявят известна отстъпчивост, достатъчно е да не бъде застрашен статутът им на открояващи се водачи.

Скорпионът може да прояви също голяма гордост, когато забележи, че честта му е накърнена или подиграна. Той може да приема леки критики, за което му помага все пак аналитичният ум и развита висока интелигентност, но търпението му си има тънък и лесно преодолим предел. Когато забележи, че е мамен и шантажиран, тогава толерантността му мигом изчезва и се заменя от готовност за отмъщение и саморазправа.Тогава може да обиди противника си с подценяване на неговия труд, личностно значение и др. Така той изглежда високомерен, саркастичен и жлъчен, но това е само отклик на провокация, която не е била премерена и която по същество не е била напълно основателна. Скорпионът може да брани на всяка цена семейната си чест и име, както и да прояви честолюбие по отношение на народностната си принадлежност. Той, както и Ракът, най-често биха се обидили при лошо отношение към тях, което се базира на етническа принадлежност.

Раците биха се обидили много по-силно, ако се накърни доброто име на тяхното семейство. И двата водни знака трудно приемат ниската оценка, която техните близки биха изразили за всеотдайността и посветеността им към дома и семейството. / jenata.blitz.bg

В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Кметът на Минерални бани остава в ареста Кметът на Минерални бани остава в ареста 21/09/2024, Събота 10:41 0
Край на тротинетките
Край на тротинетките 21/09/2024, Събота 09:53 3
Флагман.БГ Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Братът на Ружа Игнатова вдига сватба 21/09/2024, Събота 09:14 0
6 грешки по време на душ
6 грешки по време на душ 20/09/2024, Петък 21:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Георги Тошев показва филми за Татяна Лолова и Цветана Манева в Бургас Георги Тошев показва филми за Татяна Лолова и Цветана Манева в Бургас Прожекциите са на 3 и 4 октомври, ще има и литература Край на тротинетките Край на тротинетките Нарочна наредба вкарва ред в безразборната употреба на двуколесното 19-годишен младеж от Бургаско е загинал в катастрофа край Сливен 19-годишен младеж от Бургаско е загинал в катастрофа край Сливен В болница са закарани четирима души Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Братът на Ружа Игнатова вдига сватба Константин казва "Да" на красивата Стефани, с която се запознал преди няколко месеца на технопарти Последна почит пред двамата загинали пилоти старши лейтенант Венцислав Дункин и подполковник Петко Димитров Последна почит пред двамата загинали пилоти старши лейтенант Венцислав Дункин и подполковник Петко Димитров "Черната кутия" на самолета ще бъде разчетена в Чехия Няма да вали днес, облачността намалява до слънчево Няма да вали днес, облачността намалява до слънчево Прогноза за времето - събота, 21 септември 2024 г.  "Градът на спасението": Как Созопол беше похвален от британските медии "Градът на спасението": Как Созопол беше похвален от британските медии На територията на днешен Созопол в древността се смесват двете култури Децата сами ще дойдат: Вкуска закуска „Ден“ от уникални продукти Децата сами ще дойдат: Вкуска закуска „Ден“ от уникални продукти Интересна идея за перфектната закуска Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е безспорен авторитет и обединителна фигура за актива в региона, а този път социалистите имат силен отбор, с който ще се борят за значително по-добър резултат Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Бургаският рецидивист Диян Тончев-Камбаната разбил устата на единия полицай, а после центрирал в лицето и медик от УМБАЛ-Бургас
Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Ето откъде тръгват споровете за нейния пол Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Технологията анализира поведението на хората на обществени места, сравнявайки го с поведението на престъпниците Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори