×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Инфаркт покоси самотник в ж.к.”Славейков”, трупът му вмириса цял блок


Инфаркт покоси самотник в ж.к.”Славейков”, трупът му вмириса цял блок
Тялото му все още е в апартамента в бл.12 в бургаския ж.к."Славейков"
15 Март 2018, Четвъртък, 09:55 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Христо НИКОЛОВ

Починал е преди седмица, но едва днес в жилището влязоха екипи, за да извадят тялото

Инфаркт покоси самотник в бл.12, вх.4 в бургаския ж.к.”Славейков”, научи Флагман.бг.

Мъжът е малко над 50-годишен, починал е преди седмица, но никой не е разбрал за внезапната му кончина, тъй като няма близки и бил изключително затворен човек.

„От два дни на площадката на седмия етаж мирише отвратително. Със съседите си говорихме и разбрахме, че никой не го е виждал, заради това се обадихме на телефон 112”, казаха ни хора от блока.

Починалият се казва Петър Борисов, пенсионер по болест. Не е женен, а живял с майка си, която се споминала преди години, научи Флагман.бг. От Петър пропищял целия блок, палил предмети в дома си, имал истерично поведение.


В категории: Животът


15
Коментара
Има нов, но го крие
Има нов, но го крие 05/10/2024, Събота 20:21 0
Загърбиха ли враждата си
Загърбиха ли враждата си 05/10/2024, Събота 19:21 0
Изповяда се за дрогата
Изповяда се за дрогата 05/10/2024, Събота 19:00 0
Флагман.БГ Напуска бТВ заради хейта Напуска бТВ заради хейта 05/10/2024, Събота 18:00 9
15
Коментара по темата
15.
Минчо
15.03.2018 15:30:26
0
6
Да не ви дойде на главата и да няма кой да ви погледне какъвто да е бил е човек лека му пръст
14.
да попитам
15.03.2018 15:04:37
5
0
А апартамента сега продава ли се?
Имам интерес.
Цената подлежи ли на коментар?
Имате ли още снимки?
Следя.
Напред!
13.
да попитам
15.03.2018 15:04:37
4
0
А апартамента сега продава ли се?
Имам интерес.
Цената подлежи ли на коментар?
Имате ли още снимки?
Следя.
Напред!
12.
до 77
15.03.2018 14:43:58
1
5
Молете се да не попаднете в подобна ситуация! Сега Ви е широко около врата, всеки знае да говори от далече!
11.
77
15.03.2018 14:32:10
2
5
Абе г-жо Чолакова,като ви мирише купете си къща на село,излезте навън времето е хубаво и т.н.Ще се отмиришете спокойно!Аман от клюкарки!
10.
Чолакова
15.03.2018 14:30:37
4
0
КОШМАР!
Толкова сериозно е положението, че от извиканата траурна агенция, отказват да изнесат трупа, сега носим маски, найлони и тн! Кошмар!
9.
Do 7 komentar
15.03.2018 14:27:39
0
2
Edva li znaete kakvo e vuv vhoda zashtoto ot dve sedmici mirishe I sum kupil aromatizatori I vupreki tova mirizmata se useshta . Posledno neshto koeto znaem za nego e che e bil v psihoto .
8.
Komshiq
15.03.2018 14:19:34
0
2
Kato neznaete nekomentiraite choveka e na 70 godini !
7.
do Чолакова.
15.03.2018 13:51:30
0
2
Разбирам ви напълно. Много е неприятно, но наистина редът е такъв. Най-вероятно чакат криминална експертиза, а за нея са нужни сродници. Неприятно е, но знам за подобен случай и протоколът, който се следва след това.
6.
Чолакова
15.03.2018 13:42:14
1
2
УЖАСЪТ ПРОДЪЛЖАВА!
Дошли са Бърза помощ, констатирана е смъртта, сега търсят някакви роднини, трупът си стои в апартамента, а ние дишаме отвратителната миризма! Кошмар!!!
5.
аз
15.03.2018 13:33:47
2
13
Може да ви е смешно, но мисля да предложа на домоуправителя да следим хората в блока, а на по-възрастните самотници да правим нещо, като вечерна проверка.
По темата: Последно време се напълни с подобни случаи в Бургас, а ние трябва един път за винаги да разберем, че сме тленни, а самотата може да споходи всеки един от нас.
4.
Чолакова
15.03.2018 13:21:17
3
6
Говорим за 70-годишния Петър Борисов, който живееше тук сам, след като преди години е убил брат си и после майка си. Никой не знае къде са телата им.
От години ни тормози с пиянските си прояви и мизерия. Агресивен, вдигаше шум по всяко време на денонощието, виждали сме какво ли не! Палеше огън по терасата и в апартамента, за да се топли и да се храни. Отиде си нелепо, но сега поне ще можем да спим спокойно.
3.
Чолакова
15.03.2018 13:14:56
3
3
Филм на ужасите!
Из целия вход се носи невероятна миризма. Не можем да отворим прозорците си да се проветрим, миризмата се разнася и от канализацията, не се стои.
Дано след сигнала, от гражданска защита да вземат мерки! Дано не плъзнат зарази!!! Как и кога ще се измирише, не се знае! Ужас! Кошмар!
2.
Гестапо
15.03.2018 13:06:02
1
9
В Славейков и от други жилища фонти.
1.
Lavender
15.03.2018 13:05:55
1
7
Сега ще се разбере колко роднини е имал човека приживе и елементарни грижи или заинтересованост не са проявавали.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за веган брауни с банан и тахан Рецепта за веган брауни с банан и тахан Здравословен сладкиш Колко често трябва да сменяме чаршафите и кога - матрака Колко често трябва да сменяме чаршафите и кога - матрака Експерти съветват да перем чаршафите си всяка седмица Има нов, но го крие Има нов, но го крие Малко след като се роди дъщеря й Симона се раздели с бащата на детето й – Даниел Милушев, заради изневяра от негова страна Не можем да се справим с тези у нас, а се задава нова мигрантска вълна Не можем да се справим с тези у нас, а се задава нова мигрантска вълна Конфликтът излезе извън рамките на оста Израел/Хамас/Хизбула и последствията са трудно предвидими в по-широк политически план   Откриха паметна плоча в Равнец - в чест на летците! Откриха паметна плоча в Равнец - в чест на летците! Днес се отбеляза и празникът на селото  Отбелязваме 50 години от това паметно събитие, което няма край Отбелязваме 50 години от това паметно събитие, което няма край Строежът му ту започва, ту спира и винаги е съпътстван от скандали Шокиращ инцидент в с. Маринка – джип блъсна ученик (ВИДЕО) Шокиращ инцидент в с. Маринка – джип блъсна ученик (ВИДЕО) Трафикът е кошмарен, нужни са спешни мерки за успокояването на движението, зоват хората от селото Може ли да повярвате, че преди е бил дебелак Може ли да повярвате, че преди е бил дебелак Сега е Аполон, но... Ски курортите по света са пред заплаха от глобалното затопляне Ски курортите по света са пред заплаха от глобалното затопляне Температурното ниво на замръзване, при което може да има сняг, се е повишило с около 250 метра през последните 50 години Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува в Косово за празника на град Призрен Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува в Косово за празника на град Призрен На една сцена се качват изпълнители от всички балкански държави 
„Тойота“ прекратява спонсорството за прояви на ЛГБТ „Тойота“ прекратява спонсорството за прояви на ЛГБТ Това се случи след разкрития, че тя финансира кампании за смяна пола на децата Загърбиха ли враждата си Загърбиха ли враждата си За момента публично известната среща между тях е само една - през 2019 г Край на кастрациите! Ще има ваксина Край на кастрациите! Ще има ваксина яма упойка, нито хирургическа процедура, само обикновена инжекция Стоян Копривленски готви нов подвиг в Япония, вече е световна звезда! Стоян Копривленски готви нов подвиг в Япония, вече е световна звезда! Победата е 4-а поредна за Стоян Копривленски в Япония под банера на K-1 Изповяда се за дрогата Изповяда се за дрогата Според хитмейкъра по това време той се е чувствал сякаш умира Разведе се заради турски милионер Разведе се заради турски милионер Турският богаташ е на 35 години и е един от най-заможните в Истанбул И Гърция не може да се справи с българската мафия И Гърция не може да се справи с българската мафия Журналистическо разследване разкрива, че тези престъпни организации проникват в местния бизнес, включително в нощни клубове и туристически предприятия, като често използват фалшиви самоличности Раздели се с богатото си гадже Раздели се с богатото си гадже За раздялата на Бети с бизнесмена Борислав Борисов започна да се шушука още в началото на септември Напуска бТВ заради хейта Напуска бТВ заради хейта Зейнеб Маджурова се превърна в най-мразената от новоизлюпените звезди в ефира Някога бе най-красивата българка, днес живее в крайна бедност, но не се унижява и моли за пари Някога бе най-красивата българка, днес живее в крайна бедност, но не се унижява и моли за пари Първата Мис България не иска да се моли за държавна пенсия 
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори