×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Областният управител Вълчо Чолаков: Надявам се 2018 година да бъде по-спокойна


Областният управител Вълчо Чолаков: Надявам се 2018 година да бъде по-спокойна
Надявам се през новата година да си даваме време, в което да поспираме, да забавим делниците и да се фокусираме по-често върху простичките човешки радости, пожела Вълчо Чолаков
01 Януари 2018, Понеделник, 08:03 ч.
Автор: Флагман.бг

Имаме шанса да отброим още една година, привилегията да сме тук и сега, с нови мечти, планове, обещания, амбиции, каза губернаторът

"Изминалите 365 дни бяха дни на уроци, време, в което губихме битки, време, в което пред очите ми угасваха животи, докото високо в небето, някъде далеч от бургаския бряг, в самолет, се роди българче". Това каза областният управител на Бургас Вълчо Чолаков след настъпването на новата 2018 година.

"Посрещнах 2018 с благодарност! Имаме шанса да отброим още една година, привилегията да сме тук и сега, с нови мечти, планове, обещания, амбиции. Изминалите 365 дни бяха дни на уроци, време, в което губихме „битки“, време, в което пред очите ми угасваха животи, докато високо в небето, някъде далеч от бургаския бряг, в самолет, се роди българче, дни, които с превратностите си показаха, че трябва да бъдем благодарни за всеки ден, отговорни към всеки миг и Човеци всяка секунда. Надявам се 2018 година да бъде по-спокойна, да си даваме време, в което да поспираме, да забавим делниците и да се фокусираме по-често върху простичките човешки радости. Да бъдем честни- към себе си, към околните, към обещанията, които снощи дадохме. Да е здрава и изпълнена със смисъл година. Честито, приятели!", допълни още той.



В категории: Политика


4
Коментара
Флагман.БГ 3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж 21/09/2024, Събота 22:00 0
С какви имоти разполага
С какви имоти разполага 21/09/2024, Събота 20:10 0
4
Коментара по темата
4.
Киро
01.01.2018 23:25:59
0
2
Този вече си е повярвал ! Като партиен секретар е ! Алабализми до безкрайност !
3.
Троле
01.01.2018 17:36:20
0
3
Пий си хапчетата ве лек.
2.
Васил Левски говори
01.01.2018 13:07:10
2
3
Вълчо ти си губернатор майна това значи че района е в твои ръце. Чувстваш ли се сигурен че района е в твои ръце и ти си осигурил нужната инфраструктура и идеи за този район да е на нивото на Бавария или на нивото на района около Лондон или Хонг Конг? Имаш ли подготовката?
Имаш ли опита? Според мен Бургас трябва да има по силна икономика от Мюнхен или Хонг Конг. А защо според теб не е така? Вълчо има милиони Българи навън успяли. Нека те да дойдат и да водят следващите стъпки на района — дай на 500 човека поле за изява.

Вълчо ти си виновен че всяко селце не е на нивото на Швейцарски или Шведски селища. Тези хорица искат твоята подкрепа. Защото комунистите преди тебе ги затвориха от света цели 50 години тези хорица нямаха нито материал нито истински цени, нито идея как се развива света.
1.
Васил Левски говори
01.01.2018 13:00:53
5
4
Вълчо иска се повече бързина на реагиране, по силен и ефикасен закон и повече инфраструктура за всичко. Вълчо ти трябва да ядеш шамари защото още виждал ли си храма на какво прилича? Това е храм развалина във твоя район.

Съшо Вълчо защо паяците не работят по 24 часа тротоарите са пълни със коли поне до следващия Октомври докато от-учите хората да паркират по тротоари.

Също Вълчо още чакаме за електронни услуги но уви.

Също Вълчо трябват масово селата да се санират ако трябва докарай всичките художници на Европа във Бургаско за да ги изрисуват тея къщи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" Общо 8 вендинг машинки за играчки вече са разбити от криминално проявения мъж    3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Според информацията близо 2 седмици преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ тимът от Бургас все още не е започнал подготовка за новия сезон "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" По този начин възпитаниците на Ангел Стойков продължават да са лидери в класирането с пълен актив от 24 точки 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла След раздяла жената често се обръща навътре в себе си и открива огромна „дупка“ на мястото, където преди е имало партньор Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Ето кои са те  Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Двамата музиканти са част от новото шоу "Колко ми даваш", където нашата Андреа се появи Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Ето как да ги приготвите 7 храни и напитки съсипват червата 7 храни и напитки съсипват червата Тези храни са определени от диетолозите са най-големите врагове на чревното здраве Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Глория подкрепи Камелия
Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния Трафикът е кошмарен на този пункт Трафикът е кошмарен на този пункт Движението непрекъснато се засилва Беше тв звезда, а днес едва крета Беше тв звезда, а днес едва крета На 23 септември Братанова навършва 74 години Станала е още по-красива Станала е още по-красива Актрисата разпръсна османския си сексапил в италианската столица на модата в края на миналата седмица Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори