×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Бургас Димитър Николов: Нека Коледа донесе здраве и вяра в доброто на всички


Кметът на Бургас Димитър Николов: Нека Коледа донесе здраве и вяра в доброто на всички
Магията на Коледа е и в това, че ни кара да носим усещането за домашното огнище в себе си независимо в коя точка на света се намираме, казва кметът
24 Декември 2017, Неделя, 08:46 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте пожеланията на градоначалника по повод най-светлия християнски празник

Кметът Димитър Николов поздравява бургазлии по повод коледните празници. Ето пожеланията, които той отправя в навечерието на Рождество Христово:

"Уважаеми съграждани,

Отново посрещаме един от най-светлите християнски празници - Рождество Христово. Символ на светлината и раждането на новото начало.

Коледа е празник, на който се спазва старата и много мила традиция всеки да бъде при своето семейство. В тези дни чувстваме най-силно топлотата на домашния уют и обичта на нашите близки.

Магията на Коледа е и в това, че ни кара да носим усещането за домашното огнище в себе си независимо в коя точка на света се намираме и колко далече сме от родния дом. За това нека на този свят ден се върнем към корените си и да отдадем заслуженото уважение на своите по-възрастни роднини.

Нека, събирайки се около празничната трапеза, душите ни да се изпълнят с вяра и доброта. Да се помолим на Бог да пази най-близките ни хора и да ни дари с надежда за бъдещите дни.

В тези празнични дни нека не забравяме и за нашия човешки дълг. Мнозина нямат възможността да бъдат заедно с близките си. Други продължават да тъгуват, че са без дом. Вярвам, че милосърдието ни ще направи така, че тези хора да не се чувстват изоставени и да посрещнат достойно коледните и новогодишните празници.

Скъпи бургазлии, отправям към Вас своите най-топли пожелания за здраве и благоденствие във всеки дом. И нека всяко добро начинание се увенчае с успех.

Весела Коледа!"

В категории: Бургас


13
Коментара
Флагман.БГ 3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж 21/09/2024, Събота 22:00 0
С какви имоти разполага
С какви имоти разполага 21/09/2024, Събота 20:10 0
Флагман.БГ Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години 21/09/2024, Събота 19:53 0
13
Коментара по темата
13.
Т.Живков
25.12.2017 09:18:59
3
0
До 8.Аман от неграмотници.Вземете да се разходите из града,огледайте се.Кога друг кмет е правил толкова
за града?Да е жив и здрав.Да се отворят работни места,това трябва
12.
БС-КС
25.12.2017 03:13:00
3
2
Честита Коледа, Миташки!
11.
Бургазлия 2
25.12.2017 00:11:08
5
1
Помните ли колко хубав беше Бургас преди 10-15 години ....тогава бяхме номер 1 ...радвахме се най много и единственно на единствената ремонтирана градинка -тази с минарето пред операта ....а главната ....беше в пъти по добра от Витошка ....Няма да забравя морската градина преди ремонта ,беше невероятно романтична ,а улиците бях доста забавни ...офф роуд в града .Тогава всеки си паркираше между блоковете с градинки и тревичкки и всички бяха доволни ....а сега така не може!Никога не ще забравя автобусна линия 12 А ...ползвах я веднъж седмично и през зимата ми държеше студ и шум в ушите чак до пролетта.Стария площад го бях снимал и го пращах на родата от Руенско дето имигрираха в Америка 1995 та ...казваха ,че там нямат такъв.Нз ...като си спомня какъв хубав граф беше ...си мисля ,че нещата не са на добре ....Стари автобуси ,окапали улици и тротоари ,призрачна главна улица и център като цяло ,а морската никога не е била толкова зле ...бетонена градина без грам зеленина ...
10.
бургаска Патка
24.12.2017 20:48:01
1
0
До 8, ти вземи първо научи как се пише на български и тогава плякай коментари у сайта!
9.
Naftalin
24.12.2017 19:43:33
0
5
Да краде още по толкова и да изнася с камиони в Гърция, Нашите крадци застроиха половин Гърция ...и смятат , че никой няма да им потърси сметка , но идва Видовден...
8.
Писна ми
24.12.2017 19:12:22
0
5
Митко да ни асфалтира улицата пред бл510 в Меден Рудник, не да прави на шериф и да има сини зони да обират само хората опщински рекитйори такива,плаща ме си данаците вкрая на раищата.
7.
нека мите
24.12.2017 18:25:43
2
10
да ти донесе някой друг милион още
6.
Чичи кмета
24.12.2017 17:12:11
1
13
Кажи на тиквуна че и хората с къщи плащат данъци и искат саниране, дограма, солар
5.
Чичи кмета
24.12.2017 17:10:38
0
14
Направи един тротоар в село Сарафово. Изпотрепахме се. Селяните горят гуми и пластмаси. Издошихме се
4.
Никви коментари за Живко Табакерата
24.12.2017 15:43:52
0
5
чу ли ко казах !
3.
Чудна работа!
24.12.2017 15:40:21
0
15
За кмета може коментари, а за Живко Табаков не. Ами платил си човека!!!
2.
1
24.12.2017 15:36:14
15
5
БОГ Да Те Благослови Кмете! По Делата Ще Ги Познаете! Библия (до 1 а бе тъпа. к и днеска ли те дави злобата
1.
*********
24.12.2017 15:26:37
2
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" Общо 8 вендинг машинки за играчки вече са разбити от криминално проявения мъж    3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Според информацията близо 2 седмици преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ тимът от Бургас все още не е започнал подготовка за новия сезон "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" По този начин възпитаниците на Ангел Стойков продължават да са лидери в класирането с пълен актив от 24 точки 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла След раздяла жената често се обръща навътре в себе си и открива огромна „дупка“ на мястото, където преди е имало партньор Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Ето кои са те  Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Двамата музиканти са част от новото шоу "Колко ми даваш", където нашата Андреа се появи Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Ето как да ги приготвите 7 храни и напитки съсипват червата 7 храни и напитки съсипват червата Тези храни са определени от диетолозите са най-големите врагове на чревното здраве Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Глория подкрепи Камелия
Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния Трафикът е кошмарен на този пункт Трафикът е кошмарен на този пункт Движението непрекъснато се засилва Беше тв звезда, а днес едва крета Беше тв звезда, а днес едва крета На 23 септември Братанова навършва 74 години Станала е още по-красива Станала е още по-красива Актрисата разпръсна османския си сексапил в италианската столица на модата в края на миналата седмица Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори