Защо умират все повече хора от рак у нас! Вижте зловещата истина
26 Юли 2017, Сряда, 14:50 ч.
Автор: Флагман.бгТози кратък филм показва всичкия цинизъм на американските и европейски лобисти
Разследване на руски журналисти показва жестоката истина за месото, което ядем всеки ден и което ни трови. Търговците сами знаят формулата - цветът продава! Заради това производителите не се колебаят да му предадат добър вид, независимо че ще навреди на човешкия организъм. За тях обаче няма проблем, защото им носи печалби.Във филма се разказва как през 2015 година здравна организация добавя продукта в списъка на неблагоприятните продукти, тъй като в ДНК-то се съдържа вещество, което може да развие рак.
Проведени са множество кампании, за да бъде отстранен рискът, въпреки че това ще повлияе на продажбите. Играта обаче не по правилата се превръща в нормално нещо.
Фирма, която произвежда месо, твърди, че нищо не крие по време на фабричното пакетиране на продукта. Месото се нарязва по специален начин и се получава нежни розови парчета, в кръгла форма. Машина обаче добавя специален разтвор към месото, който съдържа специфичен елемент. При заводското производство се добавя соли и натриев нитрит, известен като Е250 .
Натриевият нитрит увеличава срока на годност на продукта, предпазва от бактерии и придава свеж апетитен цвят и вкус на месото. Именно затова цветът му е розов, а не кафяв, тъй като покупателността пада.
Проблемът обаче е, че натриевият нитрит влияе на здравето. Съществуват подозрения, че добавките могат да способстват за развитие на тежък рак. След като става ясно, че химическият процес оказва влияние на здравето на човека, в Холандия започват да изследвания, доказват, че химическият елемент води до мутиране на клетките и до развитие на рака.
Направен е експеримент в рамките на 15 дни, при който се установява, че заради месото, съдържащо натриев нитрит, показателите в тялото на човека се увеличават няколко пъти.
В категории:
Животът
Слонски ласки за Калина Паскалева в Тайланд
Земетресение в България, епицентърът е край Самоков
Ще се радвате н щастие и пари през 2025 г., ако приготвите тези ястия за новогодишната трапеза
Внезапно ни напусна Зандана и боксьорите потънаха в скръб
Мис Силикон се перчи с нови импланти на дупето
Слонски ласки за Калина Паскалева в Тайланд
28/12/2024, Събота 22:20
0
Мис Силикон се перчи с нови импланти на дупето
28/12/2024, Събота 22:00
6
Лили Иванова опече баница по тайна рецепта в тава от Митко Щерев
28/12/2024, Събота 21:30
0
Земетресение в България, епицентърът е край Самоков
28/12/2024, Събота 21:00
1
Какво обещава за всяка зодия през 2025 г. годината на Дървената змия
28/12/2024, Събота 20:30
0
Почина лекарка, покорила Еверест
28/12/2024, Събота 20:00
0
Учени бият тревога, случва се нещо страшно в Гренландия
28/12/2024, Събота 19:30
2
Внезапно ни напусна Зандана и боксьорите потънаха в скръб
28/12/2024, Събота 19:00
2
Русия и САЩ продължават работа заедно в Космоса
28/12/2024, Събота 18:30
0
Цяла Австрия търси кола, а тя се оказа във Велико Търново
28/12/2024, Събота 17:59
0
"Светът на Ванката" изби рибата с... дубайски шоколад
28/12/2024, Събота 17:32
4
Ще се радвате н щастие и пари през 2025 г., ако приготвите тези ястия за новогодишната трапеза
28/12/2024, Събота 16:59
0
Да не забравяме, че натриевият нитрит спасява при отравяне с цианид.
Това, което ни разболява е стреса, въздуха който дишаме, почвата "обогатена" с чернобилски цезий, а всичко останало като консервантите, цигарите и алкохола са капка в морето.
Не убиват само те, а комплексната атака срещу организма от всичко, което пием, ядем и най-вече дишаме под ежедневен стрес. Освен това имунната ни система е толкова натоварена да се справя с все по-новите целогодишни вирусни щамове, че не и остават сили да се бори с раковите клетки.
Спокойствие и сезонни плодове и зеленчуци, като не се прекалява с нищо и не се смесват много видове храни. Само така можем да си помогнем, доколкото успеем. Защото можем да изберем какво да ядем и пием, но не можем да спрем да дишаме!
Не съм виждал да се влага в охладени или замразени меса. Обикновено те се опаковат като се изтегля въздуха от опаковката и се напомпва опаковъчен газ от определено съотношение на кислород и въглероден диоксид, като така месото не се окислява и се запазва свежия му цвят.