Ядем по-скъпа храна! Причината ще ви шокира
01 Февруари 2017, Сряда, 23:50 ч.
Покачването на цените в началото на 2017 година се дължи изцяло на климатичните условия, на затруднените доставки и на недобрата логистична подготвеност на нашите търговци. Това обясни пред БНТ шефът на комисията за стоковите борси и тържища Владимир Иванов.
Ръст на цените се наблюдава най-вече при плодовете и зеленчуците.
До свръхстойности са достигнали чесънът и краставиците.
„Последните пет топли зими изиграха лоша шега и сега нашите търговци не са подготвени”, каза Иванов.
При основата група храни, обаче се наблюдава стабилитет в цените вече 7-8 години.
В категории:
Животът






Брокери с ключова прогноза за цената на имотите
02/04/2025, Сряда 15:40
0



Вижте последното му послание
02/04/2025, Сряда 15:26
0



Свински кебап с лук – слагам го в плика и го забравям
02/04/2025, Сряда 15:20
0



В тази държава свалят цигарите от рафтовете на магазините
02/04/2025, Сряда 14:40
0

Регионалният министър отстрани ръководството на пътното управление в Плевен и назначи проверка на АПИ
02/04/2025, Сряда 14:09
1

Това са най-завистливите зодии, внимавайте с тях!
02/04/2025, Сряда 14:00
0

Всяка година на Великден правя крафин, всички ми искат рецептата
02/04/2025, Сряда 13:40
0



В ресторантите с този трик размразяват месото за 5 минути
02/04/2025, Сряда 13:20
0