×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 320 инцидента на тротинетки само за 6 месеца
  • 20 тежки катастрофи с 22-ма ранени за денонощие
  • 4 октомври - Ден на българския IT специалист
  • Пожари в две руски петролни депа след вероятни удари на украински дронове
  • Окончателни резултати от парламентарните избори в Австрия: Партията на свободата на върха
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветанов предупреди: Хората отсега трябва да знаят какво ги чака, ако Слави или Марешки вземат властта


Цветанов предупреди: Хората отсега трябва да знаят какво ги чака, ако Слави или Марешки вземат властта
Цветанов е убеден, че ГЕРБ ще спечели на първи тур
05 Юни 2016, Неделя, 21:20 ч.
Източник: епицентър

Нямаме бърза работа, затова няма да обявим сега нашия кандидат, но ще е качествен, заяви шефът на предизборния щаб на ГЕРБ

Заради геополитическата криза и бежанската вълна много партии ще предпочетат пътя на популизма
Цветанов предупреди: Хората отсега трябва да знаят какво ги чака, ако Слави или Марешки вземат властта


Нямаме бърза работа да го обявим, защото знаем, че човекът ще бъде с необходимите качества, за да получи подкрепата не само на ГЕРБ, а и на обществеността, уточни зам.-шефът на ГЕРБ

Доста разпознаваем и обществено добре стоящ ще е бъдещият кандидат за президент на ГЕРБ. Името му обаче няма да бъде обявено до септември, въпреки че стратегията за кампанията и слогана й вече са готови. Това заяви в "Албена" зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, който откри Четвъртата политическа академия на "Жени-ГЕРБ".

Пред БНТ Цветанов обяви, че партията вече има конкретен кандидат.
"Нямаме бърза работа да го обявим, защото знаем, че човекът ще бъде с необходимите качества, за да получи подкрепата не само на ГЕРБ, а и на обществеността", уточни в "Албена" Цветанов.

"Двама са новите играчи - Веселин Марешки и Слави Трифонов. Те ще се стремят да правят политически проекти, за да разбият сегашното правителство и мнозинство. Затова не само членовете на ГЕРБ, но и останалите хора трябва да знаят какво идва, ако те вземат властта", призова Цветанов. Според него от това ще зависи дали държавен глава ще бъде избран от раз или след балотаж.

"Президентският вот ще е голямо предизвикателство, тъй като заради геополитическата криза и бежанската вълна много партии ще предпочетат пътя на популизма", подкрепи тезата на Цветанов Богдан Мирчев, представител на фондация "Ханс Зайдел", която е съорганизатор на форума.

В него лектори ще бъдат министрите на труда и социалната политика Зорница Русинова, на енергетиката Теменужка Петкова и на туризма Николина Ангелкова. На шега Цветанов посочи, че вече би било добре в ГЕРБ да се въведат квоти, за да се подсигури и мъжкото присъствие в партията.

В категории: Политика


11
Коментара
Флагман.БГ Любовница ли е на Барак Обама Любовница ли е на Барак Обама 05/10/2024, Събота 09:20 0
Изпратиха го в изгнание
Изпратиха го в изгнание 05/10/2024, Събота 09:00 0
11
Коментара по темата
11.
към Цветанов
06.06.2016 08:15:02
1
7
Гледай си спорта ако мислиш, че можеш понe спортист да си, а политиката я остави на знаещи и можещи хора.
10.
Ухо, Това ли ни чака?
06.06.2016 00:32:23
0
8
Крадци задигнаха части от оградата с Турция
9.
ко да ни чака
06.06.2016 00:28:06
1
10
най много да станеш пак тъп ПАПКОНОСЕЦ ,бе каунь
8.
53
05.06.2016 22:06:33
1
17
ей прост физкултурник и слави може да има грешки ама на вас в парламента взе да ви жуга и да се страхувате вие визирам герб бсп рф пф дпс атака абв и бдц не желаете промяна защото така не ви отърва не може народа да живее в глад бедност и мизерия а вие да се къпете не в милиони а милиарди затова трябва всички да гласуваме на референдума и да казват какви били цените на винетките тока и другите услуги на страните от западна европа защо не сравните заплатите ами само цените
7.
Ще е качествен
05.06.2016 21:17:31
1
16
Това е интервю бе Цвъ Цвъ не разсказвачница на вицове
6.
отвратен
05.06.2016 20:43:26
1
25
Цветанов , отивай да си сменяш пола бе травестит долен
5.
lisan lisan
05.06.2016 20:06:56
2
20
МАРЕШКИ ПРЕЗИДЕНТ
4.
Гочо
05.06.2016 20:01:58
1
27
Чака ги общонародно веселие, но вие ще фалшифицирате изборите
3.
Гайда
05.06.2016 19:28:06
2
31
А вероятно вас ви очаква повече от нас ама някакво дори и мизерно възмездие, а до сега от вас видяхме некомпетентност, шуробаджанащина, мизерия, кражби, некачествено изпълнение на всичко, обедняване. Така казано, ако сме на твоето място от срам няма да се покажем, а не да изразяваме мнение.
2.
Антон
05.06.2016 19:03:18
1
36
А да те питаме тебе Цецо с вас какво ни чака? На този риторичен въпрос мнозинството ще отговори мизерни заплати за гладуващи бедни, липса на здравеопазване циганизация и необразованост, обезлюдаване - масаво емиграция но за вашата извадка нещата разбира се изглеждат доста различно, точно в противоположната посока. Долни нагляри сте и даже обожавате да се гаврите с хората.
1.
Наблюдател
05.06.2016 18:48:59
2
44
Незнам с тях какво ни очаква,но знам с вас пак какъв хуй ще е!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Най-голям ръст на сделките с имоти има в Бургас и Стара Загора Най-голям ръст на сделките с имоти има в Бургас и Стара Загора Пловдив и София са по-назад в класацията "Земеделци" с 4 кокошки пробват да източват НОИ "Земеделци" с 4 кокошки пробват да източват НОИ Не спират опитите да се декларира стаж от по-висока категория за пенсия МВнР: Още българи искат евакуация от Ливан МВнР: Още българи искат евакуация от Ливан Правителството в готовност за евакуация и от Иран Изпратиха го в изгнание Изпратиха го в изгнание Плувецът Благой Панайотов го очаква тежка съдба в „Игри на волята"  Сръбска Къпана баница, която винаги присъства на моята трапеза Сръбска Къпана баница, която винаги присъства на моята трапеза В следващите редове ще ви покажем как да я направите лесно и бързо   Днес е ден за “нищонеправене” Днес е ден за “нищонеправене” Пред вас са подходящи часове за уединение Уикендът започва с оранжев код за проливни дъждове Уикендът започва с оранжев код за проливни дъждове Днес в Бургаско ще пече слънце, насладете се на топлата събота 6 знака, че той не държи на вас 6 знака, че той не държи на вас Пише ви съобщения, но не намира време да се видите 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка Избирате грешния човек отново и отново Ето кои са най-желаните жени според зодията Ето кои са най-желаните жени според зодията Жените Близнаци са майстори на комуникацията и притежават бърз ум, който може да очарова всеки, когото срещнат
Любовница ли е на Барак Обама Любовница ли е на Барак Обама Актрисата за първи път разкри за отношенията си с бившия президент и жена му Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Обама и съпругата му Мишел подкрепиха кандидатурата на Камала Харис за президент още през юли Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Примамват мераклии с безлихвени заеми, данъчни облекчения и помощи Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви 36-годишният Дамян Войнилович беше осъден на 22 месеца затвор в Кралския съд на Кардиф този четвъртък за необичайното престъпление Ще става дядо Ще става дядо Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Винаги е казвал, че ако нещо му се случи, би искал да даде шанс на други да живеят, каза майка му Нагъл до безобразие Нагъл до безобразие Изнудва ЦСКА за 1,2 млн.лева Загазиха здраво Загазиха здраво Съд в Тексас съди тик ток Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск За щастие на Русия и на Европа летателният апарат е свален над Курчатов Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Оказва се, че мирът в Близкия изток не е бил и не е част от плановете на Израел
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори