×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От днес започва изплащането на пенсиите чрез пощенските станции и ще завърши на 21 октомври
  • Акция срещу купуването на гласове се провежда в столичния кв. "Христо Ботев", има задържани
  • Израелската армия съобщи, че е атакувала команден център на „Хамас“
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов обвини парламента в популизъм заради референдума на Слави


Бойко Борисов обвини парламента в популизъм заради референдума на Слави
„Подведени по популизма, всички гласуват”
13 Май 2016, Петък, 16:51 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: ClubZ

Единият от въпросите бил 1000 процента противоконституционен



Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обвини парламента в популизъм заради одобрението на референдума, иницииран от „Шоуто на Слави”.

Това, което и вчера парламентът прие – особено единият от въпросите не 100, а 1000 процента е противоконституционен. Има решение на Конституционния съд от 2003 г. мисля. Няма как да стане от Обикновено Народно събрание, но подведени по популизма, всички гласуват… И дано в един момент политическата класа действително разбере, че е изпратена тук да взима и някой път непопулярни и тежки решения, но действително да се опази държавата”, коментира Бойко Борисов.

Вчера президентът Росен Плевнелиев също разкритикува парламента заради гласуването за референдума. Държавният глава не одобри, че депутатите не са премахнали въпроса за електронното гласуване, за който вече имаше народно допитване.

Днес Борисов бе попитан дали подкрепя президента за критиките му към народните представители. Премиерът отсече: „Абсолютно е прав!”

Лидерът на ГЕРБ на практика разкритикува своите депутати, които бяха сред одобрилите референдума на Слави. „За” гласуваха още Реформаторският блок, Патриотичният фронт, АБВ и БДЦ.
Против бяха само ДПС. БСП и „Атака” също бяха негативно настроени към референдума, но не участваха в гласуването.

В категории: Политика


Автор
9
Коментара
Колко струва
Колко струва 07/10/2024, Понеделник 12:24 3
Заличи всички снимки с него
Заличи всички снимки с него 07/10/2024, Понеделник 12:20 1
9
Коментара по темата
9.
вили
14.05.2016 10:27:00
1
0
Слави Трифонов стартира проект за създаване на регионални телевизии в най-големите областни центрове в страната, съобщава e-burgas. Това са Бургас, Варна, Русе, Стара Загора и Плевен. Телевизиите ще имат ефирно покритие.
Идеята на шоумена е да завладее местните рекламни пазари, които според неговите анализатори все още не са разработени. Програмите щели да имат силно изразен местен характер, с новини и много живи предавания, които ще засягат сериозни теми от регионите. Отделно ще се наблегне и на развлекателната част. С новия си проект Трифонов доказва и като собственик на ефирни медии.

Трябваше да направи, а парите лаят повече!
8.
mir
14.05.2016 07:13:05
0
0
ЕЙ ДОКАТО НЕ ГИ ЗАСИПЕМ С ПАВЕТА И ОГЪН НЯМА ДА ПУСНАТ КОКАЛА МАМАТА ИМ ГАДНА КРАДЛИВА.
7.
майната ти Бойко-лъжеца
13.05.2016 22:58:53
0
3
Ако беше пич, нямаше да си крадец и страхливец. Отдавна е време истината да е истина, лъжата да е лъжа. Всичко това, което се случва е продукт на мръсотията, която такива като Борисов сътвориха. Политик означава да даваш и да се раздаваш за хората, да си обединител, патриот и творец в името и за благото на обикновения човек. Нямаше да се стига до такива референдуми и хората нямаше да се занимават с политиците, ако те наистина бяха такива. Време е да си сърбате попарата псевдо политици-крадци.
6.
метеж
13.05.2016 15:47:27
0
6
Закони има и в момента, но те важат за придворните шутове. За онея с парите и за корумпирания съд няма закони. Както ония дето гръмна готвача и с цялата си наглост се е опитал да прикрие престъплението. Та къде е тоя сега - пърди си вкъщи и седи на климатичето вместо да дялка камъни. Всичката тая пародия трябва да се изрине и да се започне на чисто.
5.
до 4
13.05.2016 15:07:10
0
11
Кой ще ги приеме тези закони и кой ще ги спазва. И сега има закони ама тези които са на власт не ги зачитат.По мирен начин няма как да си отидат тези. Окопали са се във властта и така са си направили законите,че мърдане няма поне още 26 години. Докато ни довършат.Е не искат да свикат Велико народно събрание. Това,че повече от половин милион иска промяна- не му дреме на мутрата.К референдум ще се започне и ако трябва друг за свикване на ВНС.А мисля,че с 2/3 мнозинство може да се промени например броя на депутатите. Ама това едва ли ще стане.Една спирала в която ни вкараха мафията-държава начело с Бойко Борисов.
4.
Marinero
13.05.2016 14:52:28
5
9
И 50 депутата да останат пак ще бъдат най-корумпираните и алчни типове. Не виждам полза от въпросите в този референдум. Имаме нужда от закони и най- вече от безусловното им спазване.
3.
Българин
13.05.2016 14:50:40
1
16
Аве говоря ви че без кръв няма да стане работата ама никой не ми вярва.
Да изтребим гадните крадливи копелета!!!
2.
top
13.05.2016 14:46:28
0
16
Ебати глупостта - крадците щели да опазват държавата . По добре кажете че само вие искате да крадете -БЕЗНАКАЗАНО
1.
НМ.(народна милиция)
13.05.2016 14:43:07
1
24
"Глей ся" Борисов. На света не съществува противоконституционен въпрос.Всеки въпрос подкрепен с определено количество валидни подписи трябва и сте длъжни да обсъждате.Но в един момент кражбата може да спре.От това се страхувате ГАДОВЕ и ТИ Борисов.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Някой намаза за ракия! Задигнаха над 130 кг грозде в Свиленградско Някой намаза за ракия! Задигнаха над 130 кг грозде в Свиленградско Двама са заловени 286 шофьори, щракнати от новите камери на МВР в Бургас, общо 2289 фиша, връчени за 1 седмица 286 шофьори, щракнати от новите камери на МВР в Бургас, общо 2289 фиша, връчени за 1 седмица Без шофьорски книжки са останали 38 водачи, а бройката на катастрофите стремглаво расте, сочат данните на силовото ведомство Димитър Рачков: Защо не съм почетен гражданин на Бургас Димитър Рачков: Защо не съм почетен гражданин на Бургас Даже Рафи ще стане преди мен, с чувство за хумор коментира комикът Трагедия на пътя! 17-годишен с мотор се заби в дърво и загина на място Трагедия на пътя! 17-годишен с мотор се заби в дърво и загина на място Инцидентът е станал край Хасково Бивш пандизчия разби бизнес офис в Бургас, отмъкна лаптопи и документи Бивш пандизчия разби бизнес офис в Бургас, отмъкна лаптопи и документи Мъжът е криминално проявен и осъждан, сгащен е, докато шофира дрогиран Арестуваха трима търговци, давали продукти на вересия, вероятно срещу гласуване за определена партия Арестуваха трима търговци, давали продукти на вересия, вероятно срещу гласуване за определена партия В обектите, намиращи се в общините Карнобат, Средец и Сунгурларе, са намерени списъци с над 50 лица и конкретни суми срещу тях Зверско убийство потресе България, жертвата е 48-годишният Борис Зверско убийство потресе България, жертвата е 48-годишният Борис 48-годишният мъж  е бил наръган с нож Иван Алексиев: Скрит конфликт на интереси опорочи гласуването за зелена площ в центъра на Поморие Иван Алексиев: Скрит конфликт на интереси опорочи гласуването за зелена площ в центъра на Поморие Ще поискам свикване на извънредно заседание на ОбС, за да бъде разгледана докладната отново и за да не останат впечатления, че един общински съветник е подвел не само своите избиратели, а и всички жители на Поморие, подчерта Иван Алексиев Кандидат-депутати от ГЕРБ се ангажираха лично с подкрепа на туристическия бранш Кандидат-депутати от ГЕРБ се ангажираха лично с подкрепа на туристическия бранш Кризата с кадрите е най-сериозният проблем в туристическия отрасъл, подчерта Станислав Губеров, 6-ти в листата на ГЕРБ-СДС Доминирайте небето с Benelli Black Eagle Доминирайте небето с Benelli Black Eagle Нови модели супер пушки предлага ВИП Оръжейни комплекси
Застреля го 14-годишен наемен убиец Застреля го 14-годишен наемен убиец Той работи и като шофьор, за да може да изхранва семейството и четирите си деца Колко струва Колко струва По данни от кухнята на шоуто Димитър Рачков прибира „скромните“ 250 000 лв. за един сезон Почина едва на 36 години Почина едва на 36 години Той е бивш журналист и директор на ЦСКА 1948 Надежда Нейнски: Нетаняху иска нова реалност и се стреми да унищожи ядрената програма на Иран Надежда Нейнски: Нетаняху иска нова реалност и се стреми да унищожи ядрената програма на Иран Мъчително очакване за отговора на Израел витае във въздуха, блокирало е целия свят, коментира тя Иран в очакване на израелския удар Иран в очакване на израелския удар Високопоставен ирански генерал е в неизвестност след израелски удари в Бейрут Ще изселят ли мигранти заради детски секс в двор? (+18) Ще изселят ли мигранти заради детски секс в двор? (+18) Многодетното киргизко семейство наело апартамент в пететажна сграда наблизо Асандж със зловещо разкритие за изкуственият интелект, използват го за масови убийства Асандж със зловещо разкритие за изкуственият интелект, използват го за масови убийства Повечето цели в ивицата Газа се бомбардират с помощта му, тръби основателят на WikiLeaks Овенът да се довери на интуицията си, може да стане дори телепат Овенът да се довери на интуицията си, може да стане дори телепат Хороскоп за деня – 7 октомври 2024, понеделник  Началникът на кабинета на британския премиер подаде оставка Началникът на кабинета на британския премиер подаде оставка Mестни медии разкриха, че нейната заплата е по-висока от тази на самия Стармър Ревнивец с нож уби културист с 10 удара в гърдите Ревнивец с нож уби културист с 10 удара в гърдите Мария открива трупа на любимия си, потънал в кръв
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мойта ме напусна и ме остави без стотинка!
- Тя и мойта ме остави без стотинка, ама не ме напуска!
Виц на деня Виц на деня - Оффф, ти изобщо не ме разбираш!
- Как да те разбера, ма. Преди малко си оскуба веждите, а сега седиш и ги рисуваш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Основният проблем на човечеството е, че хората се раждат от най-бързия сперм*тозоид, а не от най-интелигентния...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори