

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Цените в турски лири са едни и същи, но реално поевтиняването е от два до пет пъти в сравнение с предходни години
Болярите плащат най-много и за кайма. Цената й тук е 7,80 лв./кг, докато столичани броят 7,20 лв./кг
Сиренето става лукс, куфарни търговци пак тръгнаха с млякото
Цените на чесъна, антибактериалния гел, белината и мокрите кърпички също скочиха заради вируса
Цената е рекордна за последните шест години
Внесеното количество е 518 кг, което вече е изкупено
Шараните от Дунава идват от развъдници
Чушки, зеле, ябълки, череши от Гърция все по-често на родната трапеза
Минималната заплата в България е 560 лв., в Полша най-ниско платените взимат по € 523