

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След пости можете да хапвате от всичко, но задължително в по-малки порции и по-често
Традицията повелява в най-важният ден от Страстната седмица да се месят и козунаците за Великден
Агнешкото месо на българския пазар бива няколко вида, основното от които е охладеното
Инициативата е на Общината и се превърна в традиция през последните години
Един трик за повече здрави яйца
Трябва само да ги потопите сурови в чаша вода и да видите как ще се държат
Шест дни ще можете да посетите интересни мероприятия
Някои стопани съветват още отсега да си запазим агне и да дадем капаро, за да не останем с празни ръце навръх празника
Заради инфлацията над 70 на сто от българите през тази година ще празнуват вкъщи вместо на хотел, ресторант или в чужбина