

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Масовите видове хляб се използват от нискодоходните групи
Опасенията на браншовиците са, че в бюджет 2025 нулевата ставка за хляба няма да се запази
Поскъпването на маслото е традиционно по това време на годината
Вместо него се ползва маргарин
След 1 юли бял, "Добруджа" и типов хляб може да изчезнат
Застъпването на почивните дни донякъде ще ни спаси от двойни харчове
Очаква се да бъдат затворени основни пътища и гранични пунктове
Не произвеждали хляб и закуски от украинска пшеница
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки
Според Мариана Кукушева хлябът ни е без украинска пшеница, но губим пазари заради отварянето на коридорите