Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Температурата играе решаваща роля, тъй като твърде топлите или студени условия могат да доведат до разваляне или промяна в текстурата и вкуса на продуктите
Ако няма консервна кутия, можете да изберете всеки друг контейнер, но е важно да спазвате две ключови условия
Преди изследването е желателно да не се пуши, а приемът на хранителни добавки, които съдържат някои от тези микроелементи, да бъде преустановен няколко дни по-рано
Двоен скок на болните, храната става опасна над 4 часа на стайна температура
Всяка ароматна свещ гори пи-продължително време, ако за една нощ я оставите в хладилника
Зонулинът е белтък, който поддържа и регулира стабилността на чревната бариера и служи като лабораторен маркер за оценка на чревната пропускливост
Проф. Валерий Соловей разкри, че докато Дмитрий Патрушев не седне в президентското кресло, няма да се обяви че руският президент е починал
Панел чревни инфекции открива вирусите, бактериите и паразитите, които са най-чести причинители на гастроентерит
Много е важно на кое място в хладилника ги поставяме и какво ще направим с тях преди да ги сготвим
Резултатът е готов до 3 работни дни, като цената на изследването е 160 лв.