

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Със съвсем малко усилия и няколко основни съставки ще приготвите пухкава и ароматна баница
Неподходящото почистване може да повреди покритието, да намали ефективността на съда и да влоши външния му вид
Достатъчно е да вземете прости съставки и леко да промените обичайната концепция
Името му идва от това, че по толкова количество се слага от захарта, киселото мляко и брашното
Преди да приготвите тестото, първо извадете всички съставки предварително, така че да се затоплят до стайна температура
Ако не искате да пръскате пари на вятъра или по-лошо - да се лекувате от натравяне, е по-добре да ги избягвате
Някои експерти по почистването изтъкват особено „лимоновото масло“ като най-добрия естествен обезмаслител
Този метод ще я спаси от счупвания, запушвания и други замърсители
Ако замърсяването е силно, тогава можете да оставите продукта за 5 минути, така че да подейства
Смесете содата за хляб с брашното и след това добавете тази смес към течните съставки