![Левон ХАМПАРЦУМЯН](/files/tn/132576499975369.jpg)
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Аз нямам рожден ден.
- Е как така?
- Ми, родена съм през нощта...
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Ооо, не, не, просто искам да отида до тоалетната?
![Статус във фейсбук](/files/tn/144792839652184.png)
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да блеснете с кулинарен шедьовър
Къщата ухае невероятно, дори съседите се редят на опашка
Със сигурност ще искате да го правите всеки ден
Контролирайте влажността на шкафа
Ето как да я приготвите за нула време
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
„Сълзящите“ прозорци могат да бъдат сериозен проблем с неприятни последици
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
Много вкусни и с лесна рецепта
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага