

- Аз нямам рожден ден.
- Е как така?
- Ами, родена съм през нощта...

- Ами какво да те правя - давам ти я. ще ремонтираш ли?
- Не, ще спя.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Високата цена на свинското месо скоро ще удари по джоба потребителите, предупреждават експерти
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
Цената на месото е най-висока в Австрия, Люксембург и Франция
Изключение правят продуктите от свинско месо, които са преминали през специална термична обработка
Федералната служба за ветеринарен и фитосанитарен надзор информира, че поради влошаването на епидемиологичната ситуация при африканската чума по свинете в България и Словакия
То се нуждае от допълнителна обработка преди готвене
Фотоизложба ще покаже изявените личности на Армения
Търговците не смеят да вдигнат рязко цените, защото пържолите се купуват по-малко
Най-успешният концертен промоутър и дългогодишен оценител на участниците в „Като две капки вода” ще продължи да си яде мазни мръвки от хайвани
Заразата ще намали драстично популацията от свине и възобновяването ще става след две години в обстановката на епидемия, каза проф. Найденски