Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ресторантьори и хотелиери настояват да се въведат ясни правила при извозването на хранителните отпадъци
35% е прогнозираният спад на полетите
Противно на общото схващане ресторантьорският бранш, който е един от най-засегнатите по време на пандемията, се държи в голямата си част от обикновени хора
Концесионерът формално обявява нулеви цени, за да спести от наема, а ресторантьори се опитват да цакат клиентите по дребнав начин
Туристическият бранш е „в шах“ – ръководствата на хотелите се чудят дали въобще да отварят за лятото
Ресторантьори и търговци готвят подписка до Общината
Инициативата е поредната мярка на общината в подкрепа на местния бизнес за преодоляване на последиците от COVID19
Когато зад едно твърдение стои реално проучване, рекламата има съвършено различна стойност и реално покритие, категоричен е директорът на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров
Аз отсега виждам какво стълпотворение на НАП, пожарна, ХЕИ и който още се сетите ще мине през ресторантите, казва бургаският депутат
Някои от заведенията край морето са въвели специална система за поръчки