

- Когато работиш толкова, колкото да не те уволнят, и почиваш толкова, че да не те изгонят от вкъщи.

- Уау! Защо?
- Защото ми довършваш изреченията и ми четеш мислите... а понякога и историята в браузъра...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Луди миди, мидена супа, миди по моряшки и миди по бургаШки са само част от вкусните изкушения, които ви очакват
Първите чужденци, стъпили на бургаска земя, бяха посрещнати като изключително важни личности
Утре очакваме първия чартър, който ще пристигне от Амстердам
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Деликатесната черноморска мида е любим и традиционен продукт в местната кухня
Заповедите на министъра на здравеопазването са многобройни и в по-голямата си част – неясни и неконкретни, смятат собственици на обекти
Вижте кога, къде и как дванадесетокласниците от випуск К-19 ще отбележат тържествено завършването си
Ресторантьори и търговци готвят подписка до Общината
Временният срив на туризма в нашата страна има риск да се окаже постоянен, въпреки усилията да има по-добри условия за сънародниците ни, пише Адриан Николов
Предвиден е и център за животински видове. Проектът е внесен от Община Бургас в екоинспекцията