

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Магистри, бакалаври и професионални бакалаври ще се обучават в десетки специалности, като учебната дейност при бъдещите медици започна още в началото на септември
По време на срещата между Марк – Оливие Валер и представители на администрацията бяха обсъдени още възможностите за сътрудничество между Музея за изкуство и история в Женева с културни институции от Бургас
Тук е най-добре оборудваната база в цялата страна за обучение по готварство, сервиране, барманство и технология на приготвяне на храната
Какви са възможностите за обучение
В момента общият брой на специализантите е четиринадесет
Създават се нови специалности, внедряват се дигитални и облачни технологии в учебния процес и се повишава квалификацията на преподаватели, студенти, докторанти и изследователи
На разположение на студентите и докторантите е специализираната библиотека на Факултета и тази на Университета с над 300 000 тома
Микробиологичната лаборатория е създадена през 2002 г. Първият лекар, който започва и продължава да работи до днес, е д-р Георги Славов
Административната процедура продължава след последните уточнения от 20 април, отговарят от Министерството на здравеопазването
Студентите се запознаха с перспективите на нефтопреработвателната промишленост и технологичните възможности на най-голямата рафинерия на Балканите