

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В диетата й не е имало тостове, портокалов сок или зеленина
Ранните резервации гарантират по-ниски цени на пакетите
Предястието е чудесно допълнение към обедното меню или вечерята с приятели
От десетилетия мястото е притегателен център за всички желаещи да се откъснат от динамичната градска среда и да се потопят в релаксиращата атмосфера на парк Росенец
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
Красивата Алтен и дружките й заложиха на хляб, месо и бира
Петзвездното изкушение предлага пресен черноморски улов, зеленчуци и сирена от местни производители
Все повече туристи недоволстват от раздутите цени на Миконос и се заричат никога повече да не се върнат там
Момичетата били тормозени физически и психически
Гостите на събитието ще бъдат посрещнати с вина от колекцията на Катаржина Естейт