Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Масовите видове хляб се използват от нискодоходните групи
Опасенията на браншовиците са, че в бюджет 2025 нулевата ставка за хляба няма да се запази
Очаква се да бъдат затворени основни пътища и гранични пунктове
Не произвеждали хляб и закуски от украинска пшеница
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки
Според Мариана Кукушева хлябът ни е без украинска пшеница, но губим пазари заради отварянето на коридорите
Измислица е, че украинско жито залива пазара ни, твърди Мариана Кукушева
Световните анализатори прогнозират цената на основната суровина - зърното, да не хвръкне в следващите 2 месеца
Без ДДС-то, щял да поскъпне с 50%, а сега било с 30%
Според шефката на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите хлябът в София е най-евтин заради конкуренцията