

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
За да приготвите най-добрата баница, не е нужно да добавяте никакви скъпарски съставки, а само да нарежете корите на ивици и да ги нагънете в сместа, като ги напоите добре
Забравете за стандартните и скучни рецепти, приготвили сме ви нещо уникално
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Много сочна и пухкава
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница
...реденето на корите
Седмицата преди Месни заговезни се нарича „Чиста“, защото в сряда и петък задължително се спазва пост