

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Инфлацията остава висока, а все още не сме и членове на „чакалнята“, се посочва в доклада за конвергенция на ЕК
Идеята е добра, но изпълнението ще е лошо, прогнозира Красимир Янков от БСП
От фискалните стимули ще се възползват предимно големите компании, по-малките и частни фирми ще получат ограничена подкрепа от държавата
Туризъм, ресторантьорство, култура, но и още...
Намалението на ставката на ДДС за конкретни стоки/услуги, макар на пръв поглед да изглежда със сравнително ограничен ефект, представлява изменение на цялата философия на данъчната система в страната
"Предстои да видим най-добрите икономически данни, които сме виждали в историята на тази страна “, казва бивш икономически съветник на Обама.
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Приходите от винетки през април 2020 г. в сравнение със същия период на 2019 г. са намалели наполовина
Мая Манолова запази добри нива на подкрепа след местния вот, докато Цветанов е с имиджови щети, смята политологът
Моделът на аморалния и егоцентричен икономически актьор най-накрая ще трябва да бъде актуализиран