

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е на италианския готвач Джино Д'Акампо
Огретен с гауда и пармезан
Освен че обичаме да го хапваме с палачинки, пържени филийки, някои комбинации с него могат да превърнат ястията ни в истински кулинарен шедьовър
Вижте лесен трик
Все повече проучвания показват, че раковите клетки се хранят основно от захар
Ето какви продукти са ви необходими
Прочетете и кои са 6-те основни ползи от копривата за здравето
Освен че не е много калоричен, той е и много полезен
Вкусна съботна вечеря
Вкусна идея за вечеря