Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвя се само за около 10 минути
Сладкиш Ореховка се топи в устата
Вижте рецептата
Леко повишение в цената и на сиренето
Разчупвате зачервената коричка, а вътре пласт след пласт пухкаво тесто, сред което се крие вкусно краве сиренце, да не говорим как само ухае божествено на масло
Всички ще си мислят, че сте истински професионалист в месенето и плетенето на тесто
Домашен с шоколад и ядки
Ето как да блеснете с кулинарен шедьовър
Процедурата по приготвянето му е малко по-различна от стандартната, затова просто следвайте рецептата
Сочна, сладка, ароматна и мекичка - вкусът, който помним от детството