×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Община Бургас към таксиметровите шофьори: Отворени сме за диалог, съобразяваме се с всички предложения


Община Бургас към таксиметровите шофьори: Отворени сме за диалог, съобразяваме се с всички предложения
Таксиметрови шофьори трябва да излъчат преговорен екип, който да дискутира промените с общината
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Февруари 2016, Четвъртък, 18:20 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: Авторът

Готови сме да дискутираме исканията им, но водещ ще бъде обществения интерес и сигурността на пътя, казаха от кметството
Ръководството на Община Бургас е в готовност да дискутира с представители на таксиметровия бранш всички проблеми, които виждат в новата транспортна схема, съобщиха от пресцентъра на кметството за Флагман.бг.

Припомняме, че по-рано днес (ВИЖ ТУК) таксиджиите заплашиха, че ще блокират Бургас, ако не се направят промени в новата схема. Те настояват жълтите коли да се приемат за обществен транспорт и допускат в бързата автобусна линия, да им се осигури достатъчно стоянки, както и право за кратковременен престой на спирките.

Отворени сме за диалог, винаги се съобразяваме с всички предложения.  Ще се запознаем с конкретните искания и сме готови да предложим решения. Проектът за Интегриран градски транспорт все още не е приключил. Изслушваме граждани и специалисти и ако се налага правим съответните промени“, допълниха от администрацията на кмета Димитър Николов.

Община Бургас призовава браншът да излъчи преговорен екип, с който специалисти да дискутират на експертно ниво всяка една промяна.

Водещо ще бъде защитата на обществения интерес и сигурността. Таксиметровите шофьори имат няколко резонни искания, но и няколко спорни, които не е ясно как ще се приемат от обществото.

Пример в това отношение достъпът им до спирките на бързата автобусна линия. Под предлог, че чакат клиент някои по-некоректни може да престояват по час-два на спирките и така да пречат на автобусите, което до голяма степен ще обезмисли бързата линия, коментираха днес шофьори пред Флагман.бг.

Флагман.бг ще продължи да следи темата

В категории: Бургас


60
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
60
Коментара по темата
60.
До 58
27.02.2016 22:30:18
1
0
Извиняваи не го прочетох до край хиляди извинения
59.
До 58
27.02.2016 22:24:53
1
0
Ало малоумник стига хвалби даи къде да се видем да ти го сложа кво ще кажеш имашли смелост кажи къде кога да ти напълня гъза с материал
58.
до 52
27.02.2016 17:21:35
0
2
Аз съм мишката , ама ти си сиренето, хващаш ли смисъла или си бавен? А сега по темата - не ме интересува дали си с часТния си джип или с бронирано трабантче , все тая. Аз съм по цял ден зад волана и такива келеши като теб ги режа както си искам , щото служебния ми автомобил е доооста по-големичък от джип, аман от отворковци. Иначе , да - като видя , че някой прави маневра, опитва се да се измъкне от някоя уличка и да се включи в главен път му правя път , пресвяткам му да мине, да маневрира , щото съм пич и на пешеходни пътеки спирам , даже спирам по диагонал като турски тираджия нарочно, щото аз може да пусна някой пешеходец , ама някой нервен може да го убие , изпреварвайки ме... ситуации колкото щеш - реакциите ми са според случая , не цепя басма на никой, хайвани колкото щеш , но народа не е това, взе да се пробужда.
57.
Таксито
26.02.2016 15:01:05
1
3
По отношение на злоупотребите с престоя на автобусната спирка, всичко може да се реши с камери. Така ще се разбере кои водачи са некоректни. Обаче трябва да има и стоянка в близост до спирката. Задайте си въпросът господа общинари. Защо стоят такситата на определени места? Защото там излизат клиенти. Никой не е луд да стои в полето и да чака някой да го наеме. Това е като с пътечките. Ти им правиш пътека, те обаче си минават напряко през градинката. После поставяме плочки по утъпканото. Щом някъде застават таксита значи има причина. Има клиенти. Друг проблем. Защо сложиха тия котешки очи за очертаване на бус лентата? След 6 месеца, най-много година, ще са се изпочупили. Кой знае колко струват. Но и междувременно ни чупят окачването. На всички. И какво излиза? Че плащаме, за да си чупим колите. Ами гърбиците? Те ли са панацеята? Това че имаме шумахеровци зад волана може да се реши много лесно. Не с по-големи глоби. Първо трябва да се подобри качеството на курса за водачи. Връщане на полигона и изпитът към него. Връщане на часовете по скоростно шофиране. Построяване на трасе край Бургас където най-запалените да ходят и да се състезават. Естествено с охрана пожарна, медицински екип и прочие. И да стане задължително децата да изучават от първи клас безопасност на движението. Както едно време. Тъй наречената мултимедия в курса за водачи, никаква работа не върши. Младите сега не правят разлика между реално и виртуално. За тях всичко е виртуално. С гледане, касапин не се става. И друго. Не проумявам какъв акъл имат тия дето много настояват да се движат навсякъде с велосипед? При всичките тия коли,с изгорелите им газове и прочие...? Да не говорим че въртейки педалите, се задъхваш малко или много, тоест поемаш доста повече въздух. Значи и повече отрови. Защото във въздуха са не само изгорелите газове. Замислете се от какъв материал са изработени спирачните накладки? Сега си помислете заради гърбиците в нашия прекрасен град, колко пъти натискате спирачките извънредно? Айде сега го умножете по бройката коли и се Замислете какво дишаме? И ние,и децата ни.
56.
Таксито
26.02.2016 14:24:58
2
7
Таксито, е луксова услуга. Затова и цената му е различна от тази на автобуса или тролея. Но си е публичен обществен транспорт. И като такъв, би трябвало да е достъпен за всички. Какъв е проблемът да спре за малко на автобусна спирка? Тука всички говорят срещу таксиджиите,но когато са в таксито, се сърдят ако бакшиша ги оставя 10 метра по в страни от там където искат. На господина дето се чуди защо той не може да кара в бус лентата, ще кажа: плати си всичко като мен, ела и карай. Обаче ще ти дойде нанагорно. Таксито е предимство. Взима те от врата,и те оставя на врата. Не на 500м от нея. И ако сте 4 човека,излиза по-евтино от автобус. Затова и колегите се сърдят за кратките курсове. Защото на запад това отдавна е решено. Влизаш в такси - 5 Евро. До 1,5 км си е 5 Евро. Всички тук говорят срещу таксиджиите но когато им се наложи.... И линейки стават, и автобуси извънградски гонят. И все да е доволен клиента. Колко пъти са ме карали да влизам в забранени улици? И като им обясниш...., то са едни сръдни, Сакън да не им излезе с 50 ст повече сметката. И да в екО се возят най-големите помияри. А транспортната схема в Бургас ще се оправи, когато парите които ни събират от данъци, синя зона и др. Отиват по предназначение. Проверете, за какво се харчат парите от синята зона. Защо в България всички плащаме за нещо което не ползваме? Защо се търпи в Бургас да пребивават трайно автомобили с небургаска регистрация, да извършват дейност ( да рушат инфраструктурата), а да плащат данъци другаде? Пример: фирма автоХИТ. 5-6 автомобила. По цял ден въртят из Бургас. Обаче са със регистрация СТ. Тоест плащат данъци в стара загора. Каква ни е ползата от тях? Има и много други. А и доста частни лица са така.
55.
ПОЛИТБЮРО НА БКП
26.02.2016 12:15:57
1
6
Някой направи ли си труда да обиколи града с колело или пеша. Много е прав човека professional . Поразходете се малко, вижте морската центъра. Това е за нас. Стига с това ограничено мислене. От панелката в таралясника и обратно. От Изгрев до центъра е 10 минути с колело. Направо сте спрели. Мислете малко.
54.
Professional
26.02.2016 12:05:06
0
2
До другия идиот, явно си падаш по мъже, демек педал. Ако приятеля ти не е наблизо, вземи портрета на Ленин и направи чикия. Под ще си останеш прост, но поне ще освободиш напрежението.
53.
Professional
26.02.2016 12:00:24
0
2
Трябва явно да си сменя ника. Генади първо не пиши на маймунски. Второ, на една свиня килим да и сложиш, тя пак ще легне в кочинана,в калта и лайната. И най много да се изсере на килима. Ръъйшли
52.
1
26.02.2016 10:55:48
2
0
до40 Ей мишка защо като съм с часния си джип който не е такси ми правиш място да мина а като видиш такси се пениш .по цал ден ги виждам такива като теб .
51.
555
26.02.2016 10:38:24
1
3
ЛЪЖА е , че се съобразяват с всички предложения!!! Какво стана с общественото обсъждане, което направиха след като вече бяха приели новата транспортна схема?
50.
Genadi
26.02.2016 10:05:33
1
0
Do Professional
Pich nedei da narejdash taka
Tova dali si bogat ili beden nikoi ne znae dali imash basein ili pazish stolovete sashto no i nikoi ne go interesuva mai
Ako mojesh da dadesh ideq s koqto da pomognesh da se oblekchi polojenieto na vsichki i da zajiveem po spokoino i po dobre ok
Spodeli ni q
V protiven sluchai prosto si karai koleloto
49.
BG
26.02.2016 09:57:06
2
1
Всички сте идиоти !!! Ако има какво да кажете знаете къде е кметЯ.
Или с две думи българите сме пълни мухльовци който не стават за никакъв ЧЕП !
48.
Professional
26.02.2016 09:00:50
3
2
Като ви казвам че съм комплексар значи съм най-богатия във форума!
Имам милиони, кола нямам, навсякъде пиша и плюя по транспорта да карате колела! Басейна ми е колкото вашия хол.
47.
Отчаян
26.02.2016 08:57:36
2
3
Няма такава пародия.
Първо Общината и кмета били отворени за диалог?!? Каквъ диалог??? Тук от години всичко се решава самосиндикално, нарцистко. Нали имаше обществени обсъждания, колко хора се изказа за тоталните недоразумения? Някой чу ли ги.
И второ - бавно загряващите шофьори - Сега ли разбрахте какъв батак е? Къде бяхте месеци наред, когато другите граждани питаха и недоволстваха. Сега поне не си търсете само вашия келепир, ами вземете протестирайте към цялото недоразумения.
46.
Do 18 putkata
26.02.2016 06:06:34
1
1
Hvashtai si drugi taxita stinkadjia.PUTKA
45.
Do 18 toz kloshar
26.02.2016 06:03:10
1
1
V ekoto se voziat samo kloshari kato tebe deto ziapat v aparata prez cialoto vreme i kato stane smetkata 2 2 lv i vika spirai da moje da dade lev i sheise nali smotan shto ne hvashtash reisa sopol.
44.
Хорейшо
26.02.2016 01:31:13
1
2
Сещам се кой е този професионалист. Един гологлав алкохолик дето половиния град го прави на шматка. Тука не налива акъл, избива комплекси
43.
До профисионалистчето
25.02.2016 22:48:40
2
4
не го закачайте резака, той е номер едно!
42.
Do proffesional
25.02.2016 22:46:15
2
7
И шпица колко ти плаща да пазиш столовете и масите? Минималната взимаш ли я, паляк?
41.
Professional
25.02.2016 22:44:02
3
3
И по лошото е, че прост ще си умреш, и децата ти прости ще останат като виждат кво семе си. Ай със здраве.
40.
нагли таксиджии
25.02.2016 22:42:29
4
12
Нека някой таксиметров да ми обясни как и защо има таксиметрови коли във вътрешния район на Мбал Бургас, значи там първо, че е толкова тясно и натъпкано, а на всичко отгоре за да се отиде към паркинга се минава по една уличка където е напълно забранено и паркиране , и престой. В същото време обаче имаше поне 5,6 таксита, а аз се чудих как да се размина с насреща движещия се , в същото време бакшишите си седят вътре най-нагло и необезпокоявано и дори си гледат сеир как хората с мъка се разминават , и дори със сгъване на страничните огледала, малко остана да сляза и да натупам някой бакшиш, те ме усетиха, че кипвах , но имаха късмет че бързах за болницата, да знаете другия път ако не си разкарате жълтите кочини някой ще изгори! То бива наглост ,ама тва е върха , да чакаш вътре пред МБал, да заемаш едната oт двете ленти, а хората да се чудят как да се разминат и да отидат да паркират на определено за целта място!
39.
Professional
25.02.2016 22:41:26
5
1
Собственика на гролш единия ГЕОРГИ шпица ми е приятел. Случайно да не бачкаш там да ти го наместя . Жалък си мой. Спирам с полемиката че с прост човек не можеш да се разбереш. Това е напаст
38.
Do professional
25.02.2016 22:37:26
2
6
Да вярно е наистина басейна му е на 7 м , плажа на 100 м. Professional е пазач на гролша и спи на столовете всяка вечер да ги пази от апаши! буаааххахх
37.
Professional
25.02.2016 22:28:48
6
3
Плажа ми е на 100 м. Басейна на7 м. Да не се окаже после, че някой от вас бачка в моя фирма. Защото на интервюта съм виждал много подобни екземпляри ебачи. Лека нощ и приятни сънища. Утре ще пътувам. И все пак тука е винаги весело. Жалки жалки хърби мушмороци
36.
Professional
25.02.2016 22:21:10
7
5
Идиот нито съм резак нито съм бедняк като тебе цървул. Живея в най хубавото място в Бургас. Утре съм в София. После март във Виена и т.н. Аз просто се опитвам да ви кажа как живеят хората по света, защото тука от такива шушляци прости нищо не става. Разбра ли олигофрен прост.
35.
До професионалчето
25.02.2016 22:18:47
2
5
Ооо,ми ти на боко тутурутки въртиш.за това така пишеш, ти мастио турска.лапай ми джуча келтак миризлив.
34.
До професионалчето
25.02.2016 22:13:52
3
6
Слушай ве мухъл рязан.до сега в Бургас кога и къде е имало задръствания,освен лятото в района на трапезица?понеже като те слушам,разбирам,че си от провинцията-каспичан,софия,куртово конаре или руенския балкан(не знам),хвани си влака или рейса и ела в Бургас да видиш и ти мишко проста,плажа и жена по бански.ще ти покажа и теапезица къде е!
33.
Малкия ми Кънчо
25.02.2016 22:11:53
1
5
ЕЙ СЯ МОМАТА СА НАЯДЕ НА ХУЙ!
32.
Professional
25.02.2016 22:10:49
4
3
Много сте далече от истината. Предполагам, че е от гените. Той Бойко ни го каза -лошшшш ма'трял. Нито си ми на акъла, нито на къщите, нито на колите, анадънму педалче
31.
Gigi
25.02.2016 22:06:02
4
3
Професионалистчето е педал. Хайде да го чукаме задружно рязания фес!
30.
Атанскювлия
25.02.2016 22:05:43
1
7
Да @ба и малоумните общинари,да бяха питали поне един транспортен инженер от "Техническия университет" в София, щеше да им сметне пътникопотоците и да им докаже, че няма толкова селяни и цигани, които да запълнят капацитета на автобусите. Да @ба и малоумниците, дето само крадът, а нямат акъл, колкото 2 замразени цаци, да сметнат, една транспортна схема в града.
29.
тапаци
25.02.2016 22:04:02
2
5
Бяхме забравили какво е задръстване ,сега с тея бус ленти ще се сетим още зимата. А за лятото ооо тогава ще го ядем!!!! Та така бургазлий нека пак наведем глави да на издънят..... Мите тоя път си изяде хляба май!!!!!!
28.
Professional
25.02.2016 22:00:05
1
3
Идиота 24 ай спри. Личи си че си безличен прост наглец. Поне си измисли свой ник пенделче.
27.
Professional
25.02.2016 21:57:12
2
5
Именно просто човече. Щото са 20 000 000 и Бургас е половин квартал в Истанбул. За това подесетвам че сме малък град по всички стандарти. И олигофрен аз съм обиколил половината свят и имам мироглед, какъвто ти за 5 жалки живота няма да разбереш. Слагай си салатка и кючека на Макс. Идиот
26.
До професионалчето
25.02.2016 21:49:50
2
3
Турска гнидо,не намесвай истанбул тук.и да знаеш фесовете са 20млн в истанбул,ако искаш при тази цифра да няма задръстване.
25.
Филизан
25.02.2016 21:37:56
1
1
Мечо Кух е кретен
24.
Professional
25.02.2016 21:34:48
2
4
Мечо Кух спри да ми правиш четки!
Знам че и ти си тъпанар таксиджия.
Прост народ слаба държава.
23.
Мечо Кух
25.02.2016 21:21:36
7
5
Professional , страхотен коментар . Адмирации . ++++++++++
22.
Professional
25.02.2016 21:14:12
7
8
Те и бакшишите са едно чудо. То измами, дрескод, любезност, ама така ще е. Събрани от кол и въже някакви нещастници с ултра самочувствие. Прост народ слаба държава.
21.
статист
25.02.2016 21:10:38
6
10
общината да ограничи броя на тези безделници-и без това са в повече и по цял ден лешперят.Обществото няма нужда чак от толкова много бакшиши.Иначе понеже са си обществен транспорт би трябвало да имат право да се движат в бус лентата САМО КОГАТО ПРЕВОЗВАТ ПЪТНИЦИ.И стоянките им са достатъчно-ако няма място къде да дремят значи са излишни.
20.
Professional
25.02.2016 21:07:22
8
12
Добър вечер тъпанари. В София е разрешено в БУС лентите да се движат всички със специален режим, таксита ако не пречат на автобусите. Така са решили там. В Истанбул по аварийното се движат само специализирани коли с буркани. Там задръстеняци има задръстване. В Бургас няма. Тука селяци трябва да се превъзпитате. Има колелета гр. транспорт и най вече пеша да ва ева мързеливите трътки. Прости ще си умрете, вече съм отчаян от дивите селяндури, просто няма надежда да ви дойде акъла. Шебеци.
19.
Burgas
25.02.2016 21:06:46
2
5
Az ne mislq che taksijiite sa v osobeno pravo da iskat nesto kato postoqnno narushavat zakonite s kakvo li ne,ako ima rubrika snimai taksijiqta ste e palna!Ako pochna da izbroqvam narusheniqta im ste blokiram saita!
18.
бачо киро
25.02.2016 21:00:16
2
13
И като спрат бакшишите на спирка да чакат клиент,и автобуса е след таксито,от коя лента ще мине рейса докато бакшиша тръгне?от тази на обикн коли!и защо бакшишите на екотакси се правят на ударени за намалението от 20% или смятат грешно и все в тяхна полза
17.
прокурор
25.02.2016 20:47:42
3
8
Кога ще блокираме общината?
16.
Bs
25.02.2016 20:42:10
6
9
Трябва всички шофьори да блокираме общината!Стига с това разделение!
15.
Аз
25.02.2016 20:37:05
3
8
Никакви преговори с тея общински тъпанари - пращате им исканията и пълна блокада на шибаните бус ленти докато не кандисат
14.
Yyyyyyyy
25.02.2016 20:10:16
4
7
Uber! Uber! Stiga tazi mafia. Daite Uber!~
13.
,,,,,,d
25.02.2016 19:37:36
7
18
10, ние спазваме закона,пич. Там пише, че когато съм с клиент не съм длъжен да слагам колан. Почти във всички европейски държави такситата могат да се движат в бус лентата. Често клиенти искат да бъдат оставени на някоя спирка и при сегашната ситуация, аз трябва да спра по средата на пътя, да създам предпоставки за ПТП, да рискувам живота на клиента като го оставя по средата на платното.Това е пълна идиотия. Плюс това плащам на общината за да работя тази работа и тя се явява мой началник и като такъв трябва да ми осигури места (стоянки) където , аз да си върша работата за която й плащам. Само,че това не се случва. Напротив стоянки няма, и по този начин ни принуждават да нарушаваме закона като спираме на неподходящи места от което пък се хранят дай-аджиите и общинска полиция. Законна хранилка е това.
12.
gb
25.02.2016 19:36:09
6
27
Бихте ли ми казали колко заплащатена общината такса на година за да въртите цял ден из града, да спирате където ви падне, да си качвате колите по тротоарите и да заставате успоредно един до друг , щото ви мързи да слезете и предпочитате да разтягате локуми през свалените стъкла. Какво Евро притежават автомобилите ви на 600-900хил. км? Защо касовите ви апарати не са свързани с НАП? Защо карате без колани? Защо при поевтинелите горива не сте смъкнали тарифите? Защо не работите и не се осигурявате като редовни фирми?
11.
Ваню Селския
25.02.2016 19:33:42
2
13
Няма нищо да стане,само ще ви замотаят с думи и накрая нищо. А бе нали 131 милиона са усвоени всичко друго са празни работи.И другия път пак гласувай за Кметя щото е много стабилен и точен.
10.
Нагли Бакшиши
25.02.2016 19:11:26
10
25
Ей наглеци. Има закон за движение по пътищата и той важи с пълна сила за вас. Вие май мярка нямате. Да спирате където си искате. Да карате където си искате. Колани да не слагате.
Автобусите за разлика от вас не возят по един човек ако не знаете. Аз с моята кола возя точно толкова хора, колкото и вие. Що да не карам и аз в бус лентата,а?
9.
do 1
25.02.2016 19:01:50
9
19
Щото лятото като хванеш такси от Изгрев до центъра, като се набиеш в задръстването и платиш 20лв друга песен ще запееш.
8.
ТАРАТОРА
25.02.2016 19:01:15
4
20
КЪВ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС И КВА СИГУРНОСТ НА ПЪТЯ ПОБЪРКАХТЕ БУРГАЗЛИЙ С ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ А СИГУРНОСТА НА ПЪТЯ ЩЕ Я ВИДИТЕ ЛЯТО ОСОБЕННО ПО БУЛ. СТ.СТАМБОЛОВ АКО СЕ НАЛОЖИ ДА МИНЕ ЛИНЕЙКА ПЪК И НЕСАМО ТАМ ГЛУПАВ КМЕТ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ РАЗПРАВЯХА МИ ХОРАТА ЧЕ В ГЕРБ СА САМО МАЛОУМНИЦИ ЗАЩО НЕ ИМ ПОВЯРВАХ НЕЩАСТНИЦИ ДОЛНИ ЩО НЕПИТАХТЕ НАРОДА ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО АМИ СЕГА СТЕ ГОТОВИ ЗА ДИСКУСИЯ
7.
do 4
25.02.2016 18:56:42
4
14
ОСЪДЕТЕ ГИ ТИЯ БУНАЦИ ЗНАЧИ АКО СПРА ДА ОСТАВЯ ЧОВЕК НА СПИРКАТА ЩЕ МЕ ГЛОБЯТ ТАКА ЛИ КЪВ Е ТОЯ ТЕРОР
6.
ПЕШО КУРА
25.02.2016 18:54:15
2
17
АХА НАВЕДОХТЕ СЕ ДА НЕСТАВАТ ПАНАЙРИ В НАЙ ДОБРИЯ ГРАД ЩОТ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКЪВ ЩЕ Е КРАЯ АМИ С ГРАЖДАНИТЕ КОГА ЩЕ ИМА ДИСКУСИЯ
5.
stb
25.02.2016 18:53:01
10
29
Само UBER ще ви оправи вас, оядени бакшиши. Когато завали дъжд или завали сняг се криете и отказвате курсове. На къси разстояния също се правите на ощипани кифли. Помпите за сметките как са? Работят ли? Помияри...
4.
Такси
25.02.2016 18:47:42
13
12
След като заплащаме за да извършваме таксиметров превоз Общината е длъжна да ни осигури стоянки,и не е проблем да се движим по бус лентата.Нали и ние сме обществен превоз,ще се наложи да сезираме съда и пак ще спечелим делото,защото така е по закон
3.
Невервам на Гербаджии
25.02.2016 18:40:22
4
20
Невярвам на Гербаджии и Комунисти
2.
Таксиджия
25.02.2016 18:35:12
18
12
Защото таксито се води обществен транспорт както автобусите и маршрутките,ама ти от къде да знаеш.
1.
пандизчия
25.02.2016 18:30:27
10
25
Егати наглеците. След като бус лентата няма да може да се ползва от пожарната,полицията и бърза помощ, защо да се прави реверанс на таксиджиите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори