×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Битият журналист Стоян Тончев: Засегнах интереси на много високо ниво


Битият журналист Стоян Тончев: Засегнах интереси на много високо ниво
Започва да ми се струва, че това е част от нормалните неща, които се случват в България, каза пострадалият
Тема в развитие
Биячът Мартин Душев иска вкъщи, не бил нападал Стоян Тончев Криминално проявени поморийци свидетелствали за побоя над Стоян Тончев (ОБНОВЕНА) Кметът на Поморие Иван Алексиев: Повече не мога да мълча по казуса „Стоян Тончев“ Жената на бияча Мартин Душев към съдия Япаджиева: Не ви ли е срам?! Вие деца нямате ли, как ще гледам сама бебето си? Мартин Душев: Полицията да си свърши работата, а не да арестува невинни хора, готов съм да се явя на полиграф Мартин с противоречиво алиби в нощта на побоя над Стоян Тончев Арестуваният за побоя над Стоян Тончев: Набеден съм! Кметът на Поморие: Стоян Тончев разпространи мой некролог с дата и час кога ще ме заровят. Зловещо е! (ВИДЕО) Ще бъдат ли разкрити поръчителите на Стоян Тончев. Вижте отговора на прокуратурата(ВИДЕО) Само във Флагман.Бг! Вижте бияча на помориеца Стоян Тончев, красавецът мълчи защо го обезобрази Криминално проявеният Мартин Душев е биячът на помориеца Стоян Тончев, открита е палката му Версията за деликатна любовна драма натежавала в разследването на побоя над Стоян Тончев Първо във Флагман.БГ! МВР арестува биячите на журналиста Стоян Тончев, и поръчителят е ясен Битият журналист Стоян Тончев: Засегнах интереси на много високо ниво Община Поморие остро осъжда побоя над журналиста Стоян Тончев Разследването за пребития журналист Стоян Тончев е за разстройство на здравето и средна телесна повреда Румяна Бъчварова за пребития журналист: Възмущавам се! Ще реагираме много бързо Нападението над журналиста Стоян Тончев – второ само за няколко месеца Пребитият зверски в Поморие е журналистът Стоян Тончев Жесток побой в Поморие! 31-годишен мъж е в болница с разбит нос и рани по главата
виж още
скрий
16 Януари 2016, Събота, 02:30 ч.

Помориецът е сигурен, че са го пребили заради работата му


"Естествено е, че ме пребиха заради работата ми. Явно хора са се засегнали от моите разследвания, защото става дума за много пари", заяви в "Часът на Милен Цветков" на Нова телевизия пребитият журналист от Поморие Стоян Тончев. Той отказа да съобщи имената, чиито интереси е засегнал, с мотива, че му е омръзнало да ходи по съдилища.

„Конкретно обяснение нямам, но след като съм наясно в каква държава живеем, и виждаме какво се случва всеки ден, започва да ми се струва, че това е част от нормалните неща, които се случват в България и трябва все повече да свикваме с тях. Друг въпрос е, че това нещо не е нормално за едно демократичен общество”, каза той от болничното легло.

Тончев е категоричен, че жестокият побой е заради работата му. „Интересите на хора са засегнати, при това на много високо ниво”, убеден е журналистът. Той обаче отказа да конкретизира кои са хората, които стоят зад атаката, и добави, че има институции, които трябва да направят това. Тончев е убеден, че нападението е поръчано от озлобен човек, който в момента е безпомощност, заради неговата журналистическа работа. „Никой вече няма да прави журналистическо разследване, след като ме види на какво приличам”, добавя той.

"Той е собственик на сайта "Зад кулисите". Това е едно младо момче, доста екстравагантен. Посегателството срещу него е толкова жестоко, няма как да бъде свързано с хората в местната власт, защото той отдавна я критикува. Дори неговите разследвания не се приемат толкова сериозно, колкото на него му се иска. Посегателството срещу него е чудовищно. Той е обезобразен. Става дума за опит за убийство. Квалификацията средна телесна повреда никак не ми допада", каза главният редактор на "Флагман" Катя Касабова. Тя уточни, че има версия, според която побоят над Тончев не е само свързан с работата му, а има и дълбок личен мотив.

В категории: Крими


11
Коментара
Флагман.БГ Почина рок легенда Почина рок легенда 02/05/2024, Четвъртък 10:19 0
11
Коментара по темата
11.
Terminal 2
10.02.2016 16:21:59
0
1
Ima li smisul da komentiram
10.
гражданин
03.02.2016 19:49:47
0
0
Това Г О В Е Д О -мартин душев заслужава една гора бой и 20 години затвор а, повече заслужават неговите поръчители.Браво на полицията -но със резерви -да не излезе че няма доказателства и всичко е само дим.Нали се досещате че тук ще играят и големи подкупи за да спасяват туй говно.
9.
мислим де
18.01.2016 16:22:37
0
2
Ще му се на Тончев скандала да е политически , а не гейски и като не му отърва полицайте неразследвали както трябва,
8.
отговор
18.01.2016 12:17:28
0
2
Мисля!Неплатен наркотик...
7.
незапознат
17.01.2016 16:47:12
2
2
До-6 ти , Какво значение има сексуалността ?
Като изключиш това горното което всеки сам си го избира , Явно има и друго нещо за го подредят така човека, Ама нали взимате заплати да защитавате мафиотите :)
На кого ли пречи , Мислете де
6.
do na maika vi putkata
16.01.2016 21:54:50
6
4
malko mu e na toq pederasT ....golemite komentatori samo znaqt da govorqt po internet mishleta...napishete si imenata i zastanete zad tqh ne da se kriete zad monitora utaiki
toq shundio trqbvashe da mu naturtqt kokalite po rano hahahha podobie na chovek
5.
Antime
16.01.2016 17:33:02
1
4
Muzakova (onkobolnata) e vinovna. Posleden stadii na rak da te hwani
4.
Antime
16.01.2016 17:33:02
1
3
Muzakova (onkobolnata) e vinovna. Posleden stadii na rak da te hwani
3.
До Стоян
16.01.2016 14:42:23
4
2
Не си толкова зле щом продължаваш да спамиш. Кефиш ли се?
2.
До Ваньо Баничарят
16.01.2016 14:10:47
3
9
Еи не стига че крадеш ами и си отмъщаваш
1.
късмет
16.01.2016 13:53:33
1
11
Оттървал си кожата докато това момче във Враца умря.Управляват ни простаци .И Мафията им е просташка. Изтребват народа си и го прогонват.Къде го има това в друга европейска държава .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април
Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори