×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жената на бияча Мартин Душев към съдия Япаджиева: Не ви ли е срам?! Вие деца нямате ли, как ще гледам сама бебето си?


Жената на бияча Мартин Душев към съдия Япаджиева: Не ви ли е срам?! Вие деца нямате ли, как ще гледам сама бебето си?
Алина беше убедена, че Мартин е невинен и ще бъде пуснат на свобода, след като чу решението изпадна в нервна криза
Тема в развитие
Биячът Мартин Душев иска вкъщи, не бил нападал Стоян Тончев Криминално проявени поморийци свидетелствали за побоя над Стоян Тончев (ОБНОВЕНА) Кметът на Поморие Иван Алексиев: Повече не мога да мълча по казуса „Стоян Тончев“ Жената на бияча Мартин Душев към съдия Япаджиева: Не ви ли е срам?! Вие деца нямате ли, как ще гледам сама бебето си? Мартин Душев: Полицията да си свърши работата, а не да арестува невинни хора, готов съм да се явя на полиграф Мартин с противоречиво алиби в нощта на побоя над Стоян Тончев Арестуваният за побоя над Стоян Тончев: Набеден съм! Кметът на Поморие: Стоян Тончев разпространи мой некролог с дата и час кога ще ме заровят. Зловещо е! (ВИДЕО) Ще бъдат ли разкрити поръчителите на Стоян Тончев. Вижте отговора на прокуратурата(ВИДЕО) Само във Флагман.Бг! Вижте бияча на помориеца Стоян Тончев, красавецът мълчи защо го обезобрази Криминално проявеният Мартин Душев е биячът на помориеца Стоян Тончев, открита е палката му Версията за деликатна любовна драма натежавала в разследването на побоя над Стоян Тончев Първо във Флагман.БГ! МВР арестува биячите на журналиста Стоян Тончев, и поръчителят е ясен Битият журналист Стоян Тончев: Засегнах интереси на много високо ниво Община Поморие остро осъжда побоя над журналиста Стоян Тончев Разследването за пребития журналист Стоян Тончев е за разстройство на здравето и средна телесна повреда Румяна Бъчварова за пребития журналист: Възмущавам се! Ще реагираме много бързо Нападението над журналиста Стоян Тончев – второ само за няколко месеца Пребитият зверски в Поморие е журналистът Стоян Тончев Жесток побой в Поморие! 31-годишен мъж е в болница с разбит нос и рани по главата
виж още
скрий
04 Февруари 2016, Четвъртък, 15:45 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки Авторът

Младата жена ридаеше, след като съдът остави възлюбения й зад решетките


Вие деца нямате ли? Как се гледа бебе на 40 дни? Как да се грижа за него самичка? Не ви ли е срам? С тези думи приятелката на обвиняемия за жестокия побой над Стоян Тончев Мартин Душев - Алина изригна срещу съдия Япаджиева.

Днес в Районния съд в Поморие се гледа мярката за неотклонение по искане на прокуратурата арестуваният да остане за постоянно в ареста. По време на съдебното заседание държавният обвинител бе категоричен, че всички събрани доказателства сочат, че Мартин е извършител на жестокия побой. При обиска в колата му е намерена палка, върху която е открит биологичен материал на Тончев, обясни прокурорът. Адвокатът на Мартин Душев - Сава Каров оспори направената ДНК-експертиза. Защитникът каза още, че при разпитите Стоян Тончев давал противоречиви показания.

Алина и арестуваният живеят на семейни начала. Имат бебе, което се е родило на Бъдни вечер миналата година.  Въпреки това магистратите оставиха в ареста Мартин Душев.

Преди съдът да се произнесе, младата майка Алина беше видимо спокойна и в добро настроение. Тя беше убедена, че Мартин ще бъде пуснат на свобода, тъй като бил натопен и нямал нищо общо със случая.

По нейните думи в нощта на зверското нападение обвиняемият си бил у дома. Единствено излязъл за няколко минути до входа на кооперацията, където живее, за да се видят с приятел. Това се е случило около 21:35 ч. След това той се прибрал вкъщи и повече не е излизал, твърди както адвокатът му Сава Каров, така и приятелката му, която била с него вкъщи. Те предоставили доказателства - видеозаписи от входа на кооперацията, по които ясно се виждало, че обвиняемият не е излизал от дома си в нощта на нападението.

"Още на 16-ти януари - първия път, когато го арестуваха, след като разбрах от домоуправителя, че камерите работят и могат да се предоставят видеозаписите, се успокоих. Бях сигурна, че той ще бъде пуснат на свобода и ще се разбере невинността му", каза Алина.

След като чу обаче решението, тя изпадна в нервна криза. В първия момент дори не осъзна, че той остава в ареста. Беше шокирана и се развика на съдия Япаджиева. Всъщност тя не била на себе си от вчера - когато приятелят й е арестуван показно в заведение в центъра на Поморие, докато празнували 40-ия ден от раждането на детето им.

"С какво право те притесняват така моето семейство. Знаят ли всички какъв шок изживяхме. За малко да обърнат количката на детето ми при задържането", ридаеше младата жена.

Флагман.Бг провери на място дали наистина има камера на входа на кооперацията на младата двойка. Такива има почти от всички страни на сградата, т.е. ако наистина Мартин Душев е излизал вечерта на 14-ти януари, би трябвало това да се види от записите.







98
Коментара по темата
98.
akademik
07.02.2016 20:51:08
0
5
stoyan i martin biti pederasi!!!
97.
тодор
07.02.2016 15:33:30
2
6
Абе докога ще ни занимавете с този долен педераст Стоян Тончев. Ще го бият, като не си прави сметката с кого си ляга
96.
До-69 Запознатия
06.02.2016 17:40:13
1
5
Ей запознатия защо пишеш тука бре насран-има си Полиция отиваш изтръскваш ушите казваш каквото си писал тук и ги разхождаш до вкъщи....не да ми пишеш тук и да ме намесваш в тая пумия която изливате !!!
95.
do 92
06.02.2016 12:37:01
1
1
do 92 ako ne stane s iptata da go ostaviat do septemvri v sledstvenia i shte si kaje vsi4ko toi i taka edvam darji
94.
do 92
06.02.2016 12:34:11
1
0
da prav si , ideiata e da nameriat i drugite dvama , che na marto da ne mu e skuchno
93.
ffg
06.02.2016 12:22:09
0
1
Mislq che 79 komentara na shano spofeli koq vsashnost e udarnata grupa v pomorie I che samiqt martin e bil tqhna jertwa
92.
до 91
06.02.2016 12:11:44
0
1
Явно тука има доста запознати и идеята да се искарат ип и да се види коисте вие и полицията да ви привика за показания.
91.
do90
06.02.2016 11:43:51
1
5
Dobre ...no pri Martin tova da bie hora s palki e praktika .. ima pone 10 takiva slucheq v grada no horata ne podavat jalbi ot strah,za posledvashta rasprava.tozi pat obache se vdigna mnogo shum!
90.
Атанас Атанасов от Ямбол
06.02.2016 11:34:18
0
6
Можеш да осъдиш човек, ако успееш да купиш свидетели. Така направи Валентин Касабов срещу мен. Спря ме на улицата уж за интервю и накрая ме заплаши с биячи да не се занимавам повече с жена му Катя Касабова. Успях да избягам и да се добера до полицията, където се оплаках. След 4 месеца ме повикаха в РУП и ме изкараха престъпник. Човекът привлякъл една мутра, която да лъжесвидетелства, че уж е бил наблизо и видял как съм го заплашил с убийство. Операторът Светослав Стойнов и той твърдеше същото. В съда дойдоха и трима колеги от СКАТ - операторите Светлан Атанасов и Степан Дадурян и журналистката Севдалина Пенева. И тримата си изпяха песента, как Валентин Касабов се уплашил да не го убия и шест месеца се криел в миша дупка. Животът му се съкратил от тези притеснения и затова трябвало да му платя 5 хиляди лева... Който не вярва да види материалите по дело НОХД 337/15 на Ямболския районен съд. Съдебната зала беше пълна с хора от СКАТ, които крещяха и викаха и съдията го беше страх да реагира. Да не говорим, че по време на досъдебното производство една съдийка се опита да фалшифицира протокола от разпит на свидетел пред съдия. Наложи се да се оплаквам и да я разследват от СГП и ДАНС за корупция. Това са хората от НФСБ, лъжат както им отърва, плащат на лъжесвидетели, а и не само... и през останалото време "спасяват България"... Тая партия я чака Нюрнбергски процес. Един ден и това ще стане! Помнете ми думата!
89.
до флагман
06.02.2016 10:08:50
0
4
Защо не се напрайте на журналисте и не искарате ип адресите и да видите кои стои зад тях.Да не се окаже че крадеца вика дръще крадеца как тоя БАТКО няколко часа след побоя посочва арестувания мартин.Всички в поморие знаят кои са биячите в поморие и мартин не сред тях.Да си спомним случая с така наречения лебеда как го размазаха и никои не беше усъден.
88.
Pomoriec
05.02.2016 23:09:15
0
0
Защо пребиха Патю?
87.
Аве еи shano
05.02.2016 21:49:00
0
3
Правиш се че много знаеш ама ще се окаже че биячите са твоите приятели гетов и симо а на мисията са изпратени от поморииската полиция те не са ли тяхните момчета за всичко или....
Не те чувам шано или симо
86.
shano
05.02.2016 21:29:10
3
4
gospodin SHIROKOV pomoriiskiq obshtinski suvetnik sega da dava pari za advokat na Marto nali e negoviq chovek za vsichko...nqma da se ochudq ako go epratil toi na tazi misiq....
85.
Дима Добрева
05.02.2016 21:27:45
1
4
Стоян Тончев е луд!
84.
-
05.02.2016 19:22:33
2
5
Много лесно се лепва етикет,за случая с Тодор във Враца,двамата братя бяха наричани убиици,но експертизата показва друго.Лесно е да хвърлиш камък,да критикуваш и осъждаш,трудно е да подадеш ръка,да помогнеш,да обичаш.Смятам,че само въпрос на време е Мартин да бъде освободен и случая да бъде изяснен.Начетох се на празни приказки и злословия.
83.
-
05.02.2016 19:22:33
1
4
Много лесно се лепва етикет,за случая с Тодор във Враца,двамата братя бяха наричани убиици,но експертизата показва друго.Лесно е да хвърлиш камък,да критикуваш и осъждаш,трудно е да подадеш ръка,да помогнеш,да обичаш.Смятам,че само въпрос на време е Мартин да бъде освободен и случая да бъде изяснен.Начетох се на празни приказки и злословия.
82.
BIBISI
05.02.2016 18:26:18
2
4
Вие навярно бъркате съдия Япаджиева с адвокатката Япаджиева.Може да сте учителка на нейната дъщеря ако има тя такава....Нещо се е объркали или са ви подвели. Всички поморийци знаят Мартин като побойник...Нещо като момче за мокри поръчки.Аз самият знам случаи как е изнудвал майки за пари , в противен случай ще пребиел децата им. За съжаление заради такива като Мартин напоследък от Поморие се носят лоши новини.
81.
simo
05.02.2016 17:07:49
4
4
doide vremeto i na martincho da vidim koi she e sledvashtia
80.
Независим
05.02.2016 15:11:00
3
6
Нямате спирка обаче,толкова простотия на едно място не бях чела.Пишете още по този начин излагате сами себеси,показвате собственото си душевно състояние на незадоволени,арогантни ,празни хора.Намирате душевно удовлетворение,може би изпитвате задоволство и удовлетвореност.Вие сте болни мозъци и проблема е единственнно и само във вас самите.По този начин ,като плюете хората не ви остава време да видете какви всъшност сте вие самите.Много,много грозно.
79.
shano
05.02.2016 14:56:27
3
7
abe toq kudraviq Jencho ne go li bqha bili Getov i Stoicho v stariq grad Pomorie....da seshtam se che bqha mu razroshili kudravata kosica .... i posle nqkakvo moche ot kvartala pak beshe go vurtql v kratunata golqma ...abe taq jena mai samo go biqt po put i nadput i sega ereshil da si go iskara na nqkoi po slab ot nego .....Jalkar
78.
gastersvwqv
05.02.2016 14:46:39
1
1
Ако не ти стига в кревата плешивия ще ти изпратим бобъра от Несебър,той ти има мерака че в поморие май всеки те е минал
77.
tc
05.02.2016 14:40:10
1
5
Nqma da gledash sama bebeto si...Pleshiviq shte ti pomaga!
76.
Ха ха ....
05.02.2016 13:26:01
5
1
Първо до БГ резил -ти ли определяш глобите,какъв си самия ти-властен,нагал или просто мишка скрита зад анонимно име,подсигурен от защитен код,между другото БГ резил ти подхохда.А що се отнася до несебърлиятя ,след изсипаната пумия......ми става ясно,че оттук нататък трябва съда да решава дали да се раждат деца....КОЛКО Е МИСЛИЛ ПРЕДИ ДА РОДИ ОСТАВАМ НА СЪДА......Много пошло да се говори за едно дете по този начин....злобни празни душици....не е редно да падаме толкова ниско..
75.
Do nesevarliqta
05.02.2016 13:21:05
4
1
Ahhaha oh izchetoh se na prostotiq ot vsqkade koi bil ciganin koi ne ... maika i kude bila ... mi ne maika si gleda vnucheto lainqri
74.
Вълчо
05.02.2016 13:17:36
3
9
Много добре знаете, че в България службите неработят. Поради обществения отзвук на пребития журналист и нулевата процентност на разкрития на престъпления от МВР винаги трябва да има една изкупителна жертва. В момента са вкарали Мартин и семейтвото му в страшен филм, за който ще утидат един куп пари за адвокати и др. . Накрая никой нищо няма да разкрие, но срама за него и цялото семейство ще си остане.
73.
несебърлия
05.02.2016 12:48:26
2
14
ДА ПОЯСНЯ СИТУАЦИЯТА ,ЧЕ ГЛЕДАМ НА НИКОЙ НЕ МУ Е ЯСНО.АЛИНА Е ОТ НЕСЕБЪР,ТЯ РАБОТИ В МАГАЗИНА БАБА СИ,БАБА Й Е БОЛНА И ВЕЧЕ НЕМОЖЕ ДА СИ ГО РАБОТИ САМА,АЛИНА ПРОСТО ПРОДАВА ТАМ НА ЗАПЛАТА.ТЕ СА ЦИГАНИ МАЙКА И БАЩА СА РАЗВЕДЕНИ ОТ ГОДИНИ,ТЯ РАБОТИ В ГЕРМАНИЯ ГЛЕДА БОЛНИ БАБИ,А БАЩА Е РИБАР ФЛАГМАН БЯХА ПИСАЛИ ЗА НЕГО,ПОТЪРСЕТЕ СТАТИЯТА ЧОВЕКА АМФИБИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ БАЩА И.А МАРТИН Е МОМЧЕ ЗА ВСИЧКО ИПЪЛНЯВА КАКВОТО МУ КАЖАТ И ПРОДАВА НАРКОТИЦИ,КОЙ КАКВО ЗАСЛУЖАВА И КОЛКО Е МИСЛИЛ ПРДИ ДА РОДИ,ОСТАВАМ НА СЪДА.
72.
БГ резил
05.02.2016 11:55:47
2
13
Тя пък очаква от тоя да сменя памперси ли? Божеееее, колко прост народ! Че и нагла на всичко отгоре, тон ще държи! Я една глобичка 1000 лв. и ще млъкне, и нервните кризи ще забрави.
71.
дулово
05.02.2016 11:48:10
1
11
всяко градче си има по няколко Мартиновци с палки
70.
хахо
05.02.2016 11:34:27
0
12
утре излизам да трепа хора по улиците и после пращам жена ми да реве пред съда
69.
Запознат
05.02.2016 11:26:08
0
10
Добре са направили този път ченгетата Мартин си е за затвора.Чайката от квартала гледа трева в тях и то за Мартин и разни тяхни дилари .Живее до Захарото в квартала
68.
??
05.02.2016 11:22:38
0
0
kakvo pishe na tazi parva novina ?
67.
ИСТИНАТА
05.02.2016 11:11:42
0
7
ВИЖТЕ ПЪРВАТА НОВИНА ОТ 15,01 СЪС ЗАГЛАВИЕ "Жесток побой в Поморие! 31-годишен мъж е в болница с разбит нос и рани по главата" И СЛЕД ТОВА КОМЕНТАР НОМЕР 2. ОТ "БАТКО" - НАПИСАН ЕДВА 9 ЧАСА СЛЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.
66.
До В 2
05.02.2016 11:11:07
0
7
Вие навярно бъркате судия Япаджиева с адвокатката Япаджиева.Може да сте учителка на нейната дъщеря ако има тя такава....Нещо се е объркали или са ви подвели. Всички поморийци знаят Мартин като побойник...Нещо като момче за мокри поръчки.Аз самият знам случаи как е изнудвал майки за пари , в противен случай ще пребиел децата им. За съжаление заради такива като Мартин напоследък от Поморие се носят лоши новини.
65.
БИБИСИ
05.02.2016 11:02:23
2
8
Хубаво е да с е защитава някой....Хуманно е...Но това момиченце приятелка на "бияча" и майка на детето му..нима не знае за колко неща е съден Мартин И да не се зъби на съдийката взела това решение.Противното е да се опълчи на цялото МВР. Има втора и трета инстанция..ако не издържи обвинението ще и пуснат момчето...А колкото до бебето и.....Хиляди майки си гледат сами рожбите.
64.
parodiq
05.02.2016 10:49:08
1
1
porodata ni e takava tapo balkasnsko pleme
63.
Б-я
05.02.2016 10:49:01
1
5
Всичко ще отшуми ве маняци нали се сещате , че живеем в България. Няма смисъл да си правите труда да пишете и зословите един на друг.
62.
parodiq
05.02.2016 10:46:48
0
2
kato oniq izmisleniq s cl500 nqkakav turbo gazar
61.
police
05.02.2016 10:40:52
0
3
http://s17.postimg.org/5bvha0y5r/1937147_10204264714892987_8933907426938273249_n.jpg napishete poimenno koi sa drugite , ako gi poznavate
60.
prazna rabota
05.02.2016 10:31:47
1
8
kolata struva 30 000 i kvo ot tova dale4 po skapi koli se karat v pomorie ot hora koito sashto ne mogat da dokajat i edin lev ot kade e
59.
do 58
05.02.2016 10:26:04
1
12
cqlo pomorie znae che Martin ne e bil edin i dvama s palki...taka 4e nete znam ti kvo poznavash ama qvno si nqkaf maloumnik za da se pravish na raseqn!
58.
Към Вас
05.02.2016 10:15:52
10
10
Повечето коментари са написани от хора,които нямат личен живот,за това се ровят вживота на другите.Те самите са нещастни и безлични и всъшност с тези думи описват самите себеси.Коментират хора дори без да ги познават,за разлика от вас ,аз познавам Мартин и Алина и немога да кажа нищо лошо за тях.Смятам,че извършителя на побоя не е Мартин и вярвам,че скоро ще бъде при семейството си ,където всъщност е мястото му.
57.
mhm
05.02.2016 10:15:36
1
9
Izdarja se s pari ot grabeji,poboi i narkotici kak s kakvo
56.
007
05.02.2016 10:11:02
1
9
Явно много е закъсал като е наел адвокат Сава Каров?!
55.
любо-питко
05.02.2016 10:07:37
0
3
Кой е този дето е бит от Мартин на шадравана?
54.
ama pacha
05.02.2016 10:04:55
1
3
ako tvoite bebe go prebiqt taka sigurno pak shte iskash da go pusnat izvarshitelw :)
53.
Bsbs
05.02.2016 10:01:59
2
8
Sega kato nqma pari za naema i magazina she izgori,trqbva da hodi na selo che deset godinki me sa malko a na taq mursha she mu dadut maximuma
52.
000
05.02.2016 09:56:44
4
10
тая мяза на уличница, типична съвременна курветина, лапето ше стане същия боклук като тея двамата
51.
do 49
05.02.2016 09:52:34
2
1
sega she mu se storqt kato 15lv
50.
za maikata
05.02.2016 09:46:44
3
22
Otgovarqm na tezi , koito pitat zashto se obsujda i maikata - zashtoto edna jena predi vsichko za da stane maika trqbva da si napravi mnogo dobre smetkata (no ne finansovata) ot koi iska da ima dete. zashtoto s takova povedenie na bashtata nqma kak da se izbegnat takiva sluchki. V Pomorie ima dostatachno svestni i razumni momcheta , koito si stoqt sami, zashtoto prostite momicheta kato neq izbirat kriminalno proqveni, a posle revat. Na vsichkoto otgore obrichat i decata si v tozi cirk, mnogo jalko!
49.
Мартин
05.02.2016 09:44:33
3
3
Кажете какво работи че си позволява кола за 15 бондака.
48.
do nea
05.02.2016 09:29:09
2
3
mislq che e logichno shtom sa semeistvo da se zanimavat i dvamata s magazina
47.
до 43 от Неа
05.02.2016 09:25:28
1
2
Ахаа значи тя го издържа ...
46.
байхуй
05.02.2016 09:15:02
2
6
нали уж щеше да си малчиш , още не си разбрал за кво са те взели и почна да ревеш като путка с тиа лажи само си влошаваш положението сега щи го набият и за лажесвидетелсване , най добре си признай и така има шанс макар и минимален да не получиш голяма присъда иначе петака ти е в кърпа вързан
45.
до писателите във клюкарника
05.02.2016 09:05:32
10
9
Гледам ви коментарите и се чудя кой е по жесток, Мартин ако е извършил това в което, го обвинявате или вие който по брутален начин обиждате една млада майка която няма никаква вина за случилото се ?
44.
ИСТИНА
05.02.2016 08:58:48
1
6
На снимката е и другия бияч на Стоян.
43.
към неа
05.02.2016 08:52:16
8
3
1000 пъти писаха че момичето има магазин ти пак тъпи въпроси задаваш и неадекватни мнения даваш
42.
Неа
05.02.2016 07:50:12
1
23
Ами ...като е като защо се сърди приятелката му , че са го задържали .... Нормално следствие . Когато храни бебето си с парите от побоя не се ли ядосва ?!
41.
тормоз
05.02.2016 07:37:39
3
24
Мартин си е селски бияч за пари.За пари преби свой приятел.Прави се на интересен из Поморие .Нормално е да изгори.
40.
Неа
05.02.2016 03:19:24
1
15
Не казвате какво работи Мартин ?!
39.
martincho i kompania
05.02.2016 01:16:41
1
2
[url=http://postimg.org/image/qyahr1wq3/][img]http://s17.postimg.org/qyahr1wq3/1937147_10204264714892987_8933907426938273249_n.jpg[/img][/url]
38.
martincho i kompania
05.02.2016 01:14:18
0
3
http://s17.postimg.org/5bvha0y5r/1937147_10204264714892987_8933907426938273249_n.jpg
37.
.!.
05.02.2016 00:56:06
2
8
Може да има някакви чувства към мен, но ще го разочаровам. Падам си по жени“, каза с чувство за хумор кметът Иван Алексиев, а двайсетината бургаски журналисти, присъствали в зала едва спазиха стриктния протокол за подобни събития и не избухнаха в смях.
36.
do 35
05.02.2016 00:51:15
1
17
momiche koeto e vlubeno v edno momche xxaxax tyrski serial ama momcheto prebiva hora s palka za pari a vlubenata sobstenichka na magazin hodi w sada s wid na ciganka i wika kato ciganka na sadiite
35.
do 33
05.02.2016 00:42:54
7
3
i koi e toz negov priqtel che ne sme chuli. ne sam na nikoi stranata ama tuka mai mnogo strahlivi gazove pishat gluposti..inache v realniq jivot mu podrajavate bez da se zamislite.prosto ..sprete..ostavete horata da se opravqt..prosto e grozno da obijdate edno momiche koeto e vlubeno v edno momche bez znachenie koi e..ima si magazin momicheto i e edno slanchevo momiche...
34.
grozna
05.02.2016 00:33:26
2
19
prosta selqnka
33.
do26
05.02.2016 00:24:06
3
15
Със тази палка преди няколко месеца.Марто пак се правеше нагерои като налагаше негов добър приятел във квартала на шадравана.и кво да не би да я изхвърли ?хахахахах другия ..........Марто Марто
32.
!@ do chapai
05.02.2016 00:16:08
2
6
zashto zagradiha li hahahha zashtoo policiqta iska horata da vidqt che e napraveno neshto ..hahah
31.
до 26
05.02.2016 00:10:30
1
18
Разбира се че е тъпак! Никой умен не би правил бизнес с грабежи и побоища! И на 90% от разкритията на престъпленията от полицията се дължи точно на такива малоумни гангстери които са толкова прости за да допускат елементарни грешки!
30.
чапай
05.02.2016 00:08:19
0
3
ДОБРЕ ДЕ ЗАЩО ТОГАВА ЗАГРАДИХА ЦЯЛОТО ПОМОРИЕ ЗА ДА ГО ХВАНАТ
29.
5
05.02.2016 00:00:58
1
6
Узуна аре признай си и ти си бил там
28.
ha;stera
04.02.2016 23:35:12
4
15
Тая пък къде го видя това слънце че в съда със слънчеви очила ходи.Или май си е мислила ,че съдия ще я разпитва та да бъде по-секси в очите му ли,не знам?
Още от сега взе да мисли за бъдещето си... :)))))
27.
До 26
04.02.2016 23:34:41
5
22
Ми аз си го гледам е тъпак. И не искам такива Мартинчовци с палчици да обкалят и да мутреят наляво надясно. Има си места дето да се събират подобни и който иска да ги вижда да им ходи на свиждане.
26.
Gledaite si svoq jivot
04.02.2016 23:18:45
23
8
Q si zatvarqite pluvalnicite veeeee .. ako Martin beshe naprail neshto dali shteshe palkata mu da stoi v kolata e . Ta to edno 10 godishno lape shte se seti da q hvarli ili mahne ve malumnici .. za da iska da se vidqt kamerite ,dali e vinoven. Aide hodete si pri vashite jeni gledaite si tqh i vaobshte ne se i opitvaite da spomenavate imeto na jena mu !!!! A za tova che sega go nabediha v tova maikoo da ne chuva posle kakvi sudeniq shte stavat .. dai boje samo istinata da izleze na qvee ..
25.
barabata
04.02.2016 23:11:45
3
5
2026 god.parviq u4eben den .Nqmam kalendar4e da widq koi den se pada ottsega da 4estitq na" semeistwoto"
24.
скланф
04.02.2016 23:11:01
1
9
Можеш да говориш и обсъждаш живота на някого,Единствено и Само,когато Твоят бъде за пример!!!!!!!!!!!!!!!!
23.
egjdhjhd
04.02.2016 23:08:02
2
7
Toz da ne e nqkaf king kong e taka kato go gledam edin shamar zaspiva nabedenq grajdanin mma giga mega omega strong power fight boeca
22.
до 18
04.02.2016 23:06:06
1
13
кретен ти да не светиш на въпросната пеперудка че да знаеш какви пари вади от магазина и да знаеш дали и стигат ве сюргюн
21.
simo
04.02.2016 23:05:05
2
17
Споко е хора за първия учебен ден на детете ще го пуснат
20.
Мечо Кух
04.02.2016 23:04:32
0
18
Басииии к'ва мощна кифла е тая .
19.
Do vs intriganti
04.02.2016 22:58:27
13
4
Sichki putki obsujdat v saita ama kato go vidite surcata v gashtite padat kajete mu go v ochite e putchici
18.
DO IVAN
04.02.2016 22:55:56
17
6
Ei shiban pederas momicheto si ima magazin teb te e qd che vashte te izdurjat li e parazit
17.
ivan
04.02.2016 22:47:49
2
32
колко наивно момиченце само на снимката.радостна а делото още не е приключило че и нагла да държи тон на съдия Япаджиева.а не знае мъжа и от къде си носи паричките за да и задоволява прищявките.споко дете сега ще видиш какво е живот на тръни
16.
Тоя тъкмо кат излезе
04.02.2016 22:45:02
2
22
може да хване предучилищната, кво толкоз
15.
Kiko
04.02.2016 22:40:32
25
7
Avee eiii marshii spretee da obsajdatee momichetoo vee eiii narkomanchetaa !!! Neznaetee kakk e I shto e samo znaetee da govorite ! Ai spretee sa I vii reporteritee samo palni laji govoritee !! Toss reporter si tarsii boq Sam ko sa zaqjdaa s vs kakk nqq go biqqtt aii stiaa ste sa prailii I vii!!! Da ste bilii tam ?? Spretee da zadarjate nevinni hora a tarsetee poboinicite !! Pisnetee martin pri semeistvoto mu !!
14.
PEPA
04.02.2016 22:34:27
23
12
Колко много хора без личен живот! Толкова ли ви е скучно, че си чешете езиците тука? Вземете направете нещо смислено с живота си, а не да обсъждате чуждите! Жената на бияча??? - осъдиха ли го, доказаха ли окончателно и безапелационно Мартин, че го определихте така категорично?
13.
shano
04.02.2016 22:30:54
5
1
drujte se mujkata e ei izlagate se kato pu*ki
12.
nikoi
04.02.2016 22:27:47
3
25
мартине радвай се че те прибраха пак отърва кожата куче мръсно
11.
nqkoi
04.02.2016 22:20:26
23
7
Abe istinata e 4e malko go bi toq pedal pove4e trqbva6e
10.
Млякото и Руснака
04.02.2016 22:18:15
2
27
Тая веднъж се изака в Q7мицата...
9.
ghghgh
04.02.2016 22:15:10
4
21
a pampersite s kradeni pari sa i mnogo udobni nali ;)
8.
До 6 ivan
04.02.2016 22:14:20
22
9
Иване,теб сега те е яд,че не можеш да издържаш женати ли
7.
.
04.02.2016 22:12:56
3
19
Kakvoto ste nadrobili tova shte syrbate !
6.
ivan
04.02.2016 21:58:28
2
35
Къде работи това момиче?Колко дена трудов стаж има?Или се мисли че мъжа и ще я издържа цял живот
5.
toni
04.02.2016 21:55:20
1
35
toya smiataite kuf skusan ciganin e shtom si pazi i palkata s koyato e prebil chovek v kolata , yavno e nqma pari za nova
4.
простачка
04.02.2016 21:55:05
5
40
кой те бие по главата да раждаш от убиец
3.
L2
04.02.2016 21:46:57
3
51
А ние как си гледаме децата сами?
2.
В2
04.02.2016 21:44:16
6
66
Съдия Япаджиева, учителка съм на Вашата дъщеря, отсъдете както е редно по закон, не си слагайте на сърце семейните терзания на някакви боклуци.Вършете си работата!!!И всички ние ще сме Ви признателни.
1.
koiztogfghfdggs
04.02.2016 21:44:01
5
48
Dae mislil kavala kat ima dete
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори