×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Николов: Няма опасност нашите кметове да се самозабравят


Димитър Николов: Няма опасност нашите кметове да се самозабравят
Димитър Николов препоръча на кметовете на ГЕРБ да търсят подкрепа на местно ниво от партиите, участници в националната коалиция
Тема в развитие
Ето кои спечелиха балотажите за селски кметове в Карнобатско Емил Огледалов от ПП „МОРЕ“ е новият кмет на село Баня Катя Вълчева е новият кмет на Китен ДПС измъкна Сунгурларе от досегашния кмет Кенов с 55% за своя Панделиев Вижте радостта на победителите в Камено и Айтос – фойерверки и хоро след балотажа (СНИМКИ) ГЕРБ спечели вота и в Ахтопол Триумф на ГЕРБ в Айтос! Кметът Васил Едрев разби ДПС с над 6500 гласа Заря в Камено! Смазваща победа на Жельо Вардунски, ерата на Стефан Бонев свърши (снимки) Елена Бояджиева победител на балотажа в Каблешково Димитър Николов: Няма опасност нашите кметове да се самозабравят Георги Полихронов от ВМРО спечели изборите в Ясна Поляна Първо във Флагман.бг: Жельо Вардунски, Васил Едрев и Васил Панделиев – победителите на балотажа в Бургаска област Война на балотажа в Сунгурларе: Мутри и арести заради търговия на гласове
виж още
скрий
01 Ноември 2015, Неделя, 13:35 ч.

Най-голямата опасност за Вас, г-н Николов, е мнозинството ви в Общинския съвет на Бургас, предупреди го лидерът на НФСБ Валери Симеонов
Няма опасност нашите кметове да се самозабравят заради добрия си изборен резултат. Това заяви в студиото на БНТ кметът на Бургас Димитър Николов, който е абсолютен рекордьор в национален план с 84-те % подкрепа.

Вследствие на мощния резултат може да направим грешки и кметовете да се самозабравят. Всичко това зависи от индивидуалните им качества, но и от ръководството на партията. Убеден съм, че няма да допусне. Ние никога не сме подхождали с прекалено самочувствие въпреки сериозната подкрепа“, допълни Николов.

В Бургас ГЕРБ успя да спечели Малко Търново, Приморско, Созопол, Царево, Средец, Поморие, а тази вечер е на път да победи и в Камено и Айтос, което се приема за сериозен успех на партията. През 2011 година те имаха пет общински кметове, а сега са осем. Сериозен е и ръстът при общинските съветници.

Започнахме отдалеч тези избори. Проучихме кандидатите си, включително с качествена социология. Подбрахме хората в листите и се вижда, че сме направили правилния избор“,  каза още кметът на Бургас.

По отношение на бъдещите коалиции по места Николов, който е и зам.-председател на ГЕРБ подчерта, че е най-удачно да се търси партньорство с партиите, които управляват страната – ГЕРБ, Реформаторския блок, АБВ и Патриотичния фронт.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов също бе в студиото на БНТ и бе категоричен, че има места, където патриотичната партия ще остане най-яростната опозиция на ГЕРБ. Така ще бъде в Бургас. Симеонов призова Димитър Николов съветниците на ГЕРБ да действат по-разумно и не отхвърлят всяко предложение само заради това, че е дошло от друга политическа сила.

„Г-н Николов, с ръка на сърцето мога да ви кажа, че по всеки важен казус за Бургас, ние сме ви подкрепяли. Мисля че благодарение и на на нас градът се развива. Най-голямата опасност за Вас сега е мнозинството ви в Общинския съвет. Съветниците ви се изкушават да действат тоталитарно, да не дават думата на опозицията. Това е риск не само за вас, но и за общината“, каза Валери Симеонов и затъврди позицията, че НФСБ ще продължи да бъде основната опозиционна партия в Бургас.

„Общинските съветници са групи по интереси. В Бургас например в ОбС влезе някоя си партия „Солидарност“. Без един разлепен плакат, само с гласове от ромските махали. Не трябва да допуснем някой да овладее местната власт“, допълни лидерът на НФСБ. Валери Симеонов допълни, че ще искат премахване на преференциалния елемент в Изборния кодекс.

В категории: Политика


11
Коментара
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
11
Коментара по темата
11.
ddd
02.11.2015 09:03:12
0
3
ami v tarnovo
10.
Стражджански бек
02.11.2015 08:30:21
0
18
Какво значи нашите кметове...на баба ти кметовете...Аз за ГЕРБ не съм гласувал никога,няма и да гласувам,а простите сметки показват че ГЕРБ управляват образно казано с гласовете примерно на половин София одобрение,останалата част на София и цяла България не са гласували за тях-факт.Така че не пробутвайте тази партия от бивши комунисти,ченгета и обикновени пресъпници като витрина на България в стил БКП преди 89та...Бивш фен на СДС съм.
9.
До МОМАТА
02.11.2015 08:24:15
1
16
Нямаш и идея колко смешен беше коментара ти по БНТ.С тези пари отпуснати от Европа е съвсем нормално да се разкрасява градът ни.Но я кажи ТИ и другата лимонка на Боридов и Цветанов-Рейзи колко окрадохте и отчетохте на мафиозките си босове.
8.
@@@
02.11.2015 08:15:57
0
16
Той Средецкия кмет отдавна се е самозабравил,само,че всички си затваряте очите,защото така ви е по-удобно!Ето хвалите се,че имате колко много кметове?А не си ли задавате въпроса как са избрани....? -с дописани списъци!!!
7.
живко желев
02.11.2015 07:34:37
0
16
особено в средец където е кмет жабов надъл и лкаком пък победата му бе с подправени бюлетини по селата ами 800 магали така наречините дървари хайде мите говориги тези неща на баба ми от кермен
6.
демоКРАД
01.11.2015 23:21:48
3
17
Бургас=ПХЕНЯН Димитър Николов-Слънцето=другаря Ким Чен Ир
5.
поговорка
01.11.2015 21:47:21
1
20
Няма сто годишна власт.
4.
гражданин
01.11.2015 21:14:52
1
20
Не знам кое е първичното, дали защото държавата е жалка и от това кметовете ни са жалки или защото кметовете ни са жалки държавата е в такова нещастно състояние. Но сигурното е, че бедните пак ще го духат.
3.
смех
01.11.2015 19:54:02
12
29
...каза най-самозабравилия се, нагъл далаверджия-кмет на мутрите в България
2.
Наблюдател
01.11.2015 19:49:47
11
27
84% подкрепа, няма и при диктатура........, добре че бяха общинските фирми и по точно ТИТАН......
1.
Ужас
01.11.2015 19:45:24
8
27
Да бе да, купихте си изборите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори