×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ със смазващо мнозинство зад кмета Германов в Приморско, БСП изчезна от ОбС


ГЕРБ със смазващо мнозинство зад кмета Германов в Приморско, БСП изчезна от ОбС
Групата на Димитров остава от 4 члена, но няма да има съюзник от БСП, защото социалистите няма да влязат в ОбС
Тема в развитие
Окончателно: ГЕРБ 29, БСП – 5, НФСБ и Реформатори по 4 мандата Местна коалиция № 1 в Карнобат, пет партии влизат в Общинския съвет Николай Димитров с комфортно мнозинство в Общинския съвет в Несебър. Вижте как се разпределиха мандатите Златко Димитров: Благодаря от сърце на всеки един от тези 4064 жители на община Несебър, които гласуваха за мен ГЕРБ със смазващо мнозинство зад кмета Германов в Приморско, БСП изчезна от ОбС Прецедент! ДПС се топи в Бургас, на път да остане без общински съветник ДПС окова Руен за още 4 години, Исмаил Осман печели на първи тур ГЕРБ с най-много преференции в Бургас, Живко Табаков - първи при Реформаторите Първо във Флагман! Вижте как ще изглежда новият Общински съвет на Бургас Първо във Флагман: Резултатите от местния вот в община Бургас Картата на Бургаска област: Кметовете на 9 общини печелят на първи тур, в 4 битката продължава на балотаж ОДМВР-Бургас с нечувани мерки за сигурност! Отцепиха ОИК в радиус 1 километър (СНИМКИ) Битката за Приморско приключи: Германов разби Димитров на първи тур Само във Флагман.бг! Николай Димитров печели Несебър на първи тур(ОБНОВЕНА) При 40 % обработени протоколи в Карнобат! Георги Димитров кмет от раз, има и мнозинство в ОбС Христо Янев отвя конкуренцията в Обзор, бие убедително на първи тур Фурор в Камено! Жельо Вардунски на крачка да отнесе червения Стефан Бонев на първи тур Уиски с утеха за БСП-Бургас: Не даваме оставките, по-добри сме от миналия вот! Георги Лапчев на 50 гласа от победа на първи тур в Царево Балотаж в Средец: Иван Жабов срещу Живко Гърков Георги Димитров води в Карнобат, но балотаж не е изключен Шок и ужас в Приморско: Димитров блокира ОИК, изходът от вота непредвидим Вижте как кмет и министър танцуват блус след смазващата победа в Бургас (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг: ГЕРБ ликува с исторически 82 % в Бургас, Димитър Николов чисти екипа си Бойко Миразчийски изпревари Мосинов, но БСП се оформя втора сила в Бургас Панайот Рейзи спечели трети мандат! Имал довършителни работи, за да го помни историята Димитър Николов: Бургазлии гласуваха за новите проекти, гласуваха с позитивизъм, гласуваха градът да се развива! Първи резултати! Димитър Николов спечели убедително третия си мандат, ГЕРБ отново с мнозинство Илиян Янчев спечели убедително втори мандат в Малко Търново Иван Алексиев гони рекорда на Димитър Николов, над 70% са гласували за втория му мандат
виж още
скрий
26 Октомври 2015, Понеделник, 10:57 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Социалистите няма да имат и един общински съветник



Новото разпределение на силите в Общинския съвет в Приморско осигурява смазващо мнозинство в подкрепа на кмета Димитър Германов. Първоначалните данни сочат, че ГЕРБ ще имат 9 общински съветници, 4 ще влязат от листата на бившия кмет и основен опонент на Германов – Димитър Димитров. БСП, които участваха в изборите със свой кандидат – Лиляна Димова, която също е бивш кмет, напълно изчезна от местния парламент. Социалистите няма да имат и един свой представител в ОбС.

Резултатът показва, че кметът Германов ще има пълен комфорт при вземане на решения, без да се налага да търси коалиционни партньори. След като през последната година от първия му мандат той беше притискан от съветниците на Димитров и БСП, сега има стабилна група зад себе си. При 55,5% обработени протоколи ГЕРБ има 63,16 % срещу 23,68% срещу коалицията на Димитров - "Заедно за община Приморско".

В категории: Приморско


17
Коментара по темата
17.
*********
06.01.2016 14:14:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
11.11.2015 12:11:26
0
6
Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, какво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
15.
ужас
30.10.2015 00:02:07
0
3
Как може в такова хубаво градче като Приморско ,да живеят такива малоумници .....местни ,свътряни все тая , тъпаци с тъпаци такива .Града е ваш направете нещо хубаво с общи усилия за хората и града , стига сте ставали за смях ...пребройте се зимата и вижте колко оставате ?Има няма 300 човека и ще си изкълвете очите .Хак ви е като лятото софиянци ви заемат тротоарите със сергиите .
14.
14
27.10.2015 14:15:33
0
8
Барцулка-/безработна/-с огромната подкрепа на населението-гл.финансист,ДА АМА НЕ!
ТАЗИ ПЕПЕРУДА НЕ МОЖЕ ЕДИН ОТЧЕТ БЕЗ ГРЕШКИ ДА НАПРАВИ.
ПАВКАТА И МАНОЛ ОТДАВНА Я РИТНАХА ДА ИМ ПРАВИ ОТЧЕТИТЕ А ОСВЕН ТОВА Е МНОГО ЛАКОМА!ЕДВА ЛИ КМЕТА ЩЕ СИ СЛОЖИ ТРЪН В ГАЩИТЕ ДА ВОДИ СМЕТКИТЕ НА ЦЯЛА ОБЩИНА.
13.
off
27.10.2015 11:27:29
4
6
Германов кмет
Захаринка-зам.кмет
Барцулка-/безработна/-с огромната подкрепа на населението-гл.финансист.
Стойко-гл.паж
и всички под крилото на М.М.
12.
РЕЗУЛТАТ
27.10.2015 11:24:07
4
8
ако не правеха простотиите с блокирването на общинския съвет и временните кметове изборите щяха да протекът по друг начин и щеше да иманаистина разнороден демократичен общински съвет и Германов ,Манол и другата паплач нямаха да са така самодоволно спокойни.Но тъпотията на Гихора и Бодура докара резила на Приморско.Чакайте сега демокрация на куково лято!Държавата сега затъва с нови заеми заради кризата с бежанците пари за така прехвалените проекти на ГЕРБ ще има на куково лято!Стягайте се да плащате големи данъци и да ви вземат хотелите!
11.
Цезар
27.10.2015 00:22:41
1
6
Чак смачкал:
54 на 35%
http://results.cik.bg/minr2015/tur1/mestni/0227.html
Колко бяха гласували , които никога не съм ги виждал в Приморско, те си знаят.
10.
Фортинбрас: "Приберете труповете!"
26.10.2015 18:12:11
4
11
В мръсотиите ГЕРБ са ненадминати, защото са хора прагматици и реалисти! Видяха, че не могат да купят хората с пари и сега измислиха друга мръсотия. И затова ще спечелят, защото не страдат от никакви скрупули. Не че другите са идеалисти и приспани със сладки сънища, но нямат толкова акъл... Той и Гихора е въртян и мошеник, ама тия от ГЕРБ са винаги на крачка пред него, това не го ли разбрахте?!
9.
До местните:
26.10.2015 17:37:14
3
13
На времето гледахте ММЦ през крив макарон, защото там работеха и управляваха свъртяни! Сега същото става и с града ви! Превземаме ви, бавно и полека!
8.
Свъртян, заврян, фърлян,
26.10.2015 17:33:55
4
13
Местните, за кой ли път, захапахте дървото!!! От трите най-дългото... Ха да вий сладко!
7.
jd
26.10.2015 13:51:43
11
14
Аз не съм гербаджия, това е факт. В Китен искам Катя да спечели. Гледайте личностите!
6.
BS
26.10.2015 13:49:00
2
7
Ама тука все едни културни гербаджии са се изредили отдолу...
5.
jd
26.10.2015 13:48:09
1
1
На умряло куче нож не се вади...
4.
китен
26.10.2015 12:57:26
9
15
до адвоката ДОВИЖДАНЕ ПОМИЯР
3.
Шлосер
26.10.2015 12:34:46
3
5
Моите искрени, най-искрени пожелания към другаря Мосинов са: На добър път и сполайти. За малко да те изберат за кмет на Бургас ! ;-))))))
2.
Urdoviza
26.10.2015 12:22:03
8
13
В Приморско издухаха цървула и се определиха категорично за ГЕРБ!В Китен това може да стане едва на втори тур-по -добре късно ,отколкото никога да хванем европосоката!С Гихорката-в Ориента-да я спрем!!!
1.
Ха ха ха
26.10.2015 12:05:56
8
13
Митьо Мустака , даже стана съветник :)) Гихора пак много гласове взе с тази листа , ама ако са купили някое друго гласче..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори