×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Карнобат Георги Димитров: Д-р Маринов не е лош мениджър, проблемът в болницата не е политически, а кадрови


Кметът на Карнобат Георги Димитров: Д-р Маринов не е лош мениджър, проблемът в болницата не е политически, а кадрови
Кметът на Карнобат Георги Димитров не се ангажира публично да коментира дали ГЕРБ не използва скандала с болницата, за да бламира кандидатурата му за кмет
Тема в развитие
виж още
скрий
31 Януари 2015, Събота, 12:35 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Депутатът Семир Абу Мелих се срещнал с кмета и обещал да съдейства за намирането на специалисти, за да не затвори вътрешно отделение
„Управителят на МБАЛ Карнобат д-р Красимир Маринов не е лош мениджър, дори напротив. Болницата е в перфектно финансово състояние и всички отделения са ремонтирани“. Това каза пред Флагман.бг кметът на Карнобат Георги Димитров по повод избухналия скандал с отделението по „Вътрешни болести“ в местната болница(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

След разкритието на Флагман.бг в понеделник, се стигна до положителна развръзка и отделението бе  спасено. С основна заслуга за спасяването на вътрешното отделение е депутатът от ГЕРБ и член на здравната комисия в 43-ото Народно събрание Семир Абу Мелих. Той буквално влезе в ролята на медиатор и първо се срещна с кмета на града Георги Димитров, а след това и със зам.-областния управител Владимир Крумов, предлагайки да съдейства, за да се намерят специалисти, които да работят в отделението.

Разговарях с г-н Абу Мелих. Той се ангажира да намери специалисти за карнобатската болница. Радвам се, че така ще може да спасим отделението. Проблемът е, че се работи само по две клинични пътеки, а това не е достатъчно за нормалното функциониране на отделението. Ще работим, за да намерим и още лекари. Имаме сериозен общински жилищен фонд, ако е нужно ще предложим общински жилища“, допълни Георги Димитров.

Димитров не вярва, или не желае да го каже публично - че ГЕРБ да буни духовете в карнобатската болница, за да го използва като аргумент срещу него на предстоящите местни избори.

Факт е, че след като стана ясно, че вътрешното отделение в МБАЛ Карнобат се затваря, дори определени кръгове в местната структура на БСП се разбунтуваха срещу Димитров и използваха този аргумент, за да бламират кандидатурата му за кандидат-кмет на столетницата. Причината Димитров да търпи критики е пълната подкрепа, която той оказва още от първия си мандат на д-р Красимир Маринов. „Не мисля, че проблемът в МБАЛ Карнобат политически, по-скоро кадрови – липсват лекари.“, лаконичен бе Димитров.

На предстоящата сесия администрацията му е подготвила условията на конкурса за избор на нов управител. В комисията, която ще оценява кандидатурите влизат двама общински съветници и специалисти по здравен мениджмънт.

В категории: Карнобат


44
Коментара
44
Коментара по темата
44.
въпрос
10.02.2015 19:01:03
0
1
Учудващо е как кмет и лекарите търпят толкова време този крадлив екип Маринов, Ж. Дюлг. Маринова и гл. счетоводител. Ще дойде ли време да се разбере колко е откраднато от заплатите на лекарите и сестрите, от лекарствата и храната на болните.
43.
Б.ДОНЕВА
10.02.2015 14:01:45
0
0
Гражданино № 39, аз съм си баш много красива и си ме огрява каквото си поискам,не че си заслужава да се занимавам с разни пъзливи задници анонимки като тебе. И за твое сведение нямам нищо АМА АБСОЛЮТНО НИЩО С ИНСТИТУЦИЯТА ОБЩИНА. Само че съм от тази община, живяла съм и в други, понастоящем съм се върнала тук и не мога да остана безразлична към абсолютната Ви тъпотия и неграмотност. Те парите, приятелю гражданиено, не падат от Марс, за тях се кандидатства по програми и си имат ама точно определена насоченост. Всички много искате, ама не пазите и направеното похабихте. Ако някой от тук пишещите заслужаваше внимание, щеше да застане с поне едно от имената си. Пъзльовци, злобари и клюкари. Изобщо не си струва човек да се занимава с вас.
42.
До 39 А.а.
08.02.2015 19:57:27
0
2
какви улици,бе ,Атанасе?Така ли 5 години не разбра,че парите за парка са по европроект и са точно за парка?Явно си прекалено тъп и упорит.Бивш воене,настоящ пиянка и доживотен селяндур.
41.
ВЪЗМУТЕН
08.02.2015 09:51:50
1
2
Ако "добър мениджър" е този, който закри кухня, хирургическо и родилно отделение, продаде лабораторията и остави десетки хора без работа....... то не мога да си представя, какъв ще е "лошият мениджър" г-н кмете.
40.
!!!
07.02.2015 12:24:18
0
4
Историята на Карнобат не познава по-крадлив, по-развратен, кмет-пияница, като Димитров.... Срамувайте се избиратели и мислете на следващите избори!!!
39.
гражданин
06.02.2015 19:38:29
0
5
Те коментарите 30, 31 явно са от Свирката и Дафина. Други не биха писали такива тъпотии. А Б. Донева явно само за пишки си мисли, но не я огрява, поредната грозотия от общината, назначена като хейтър.Какво си му беше на стария център? Откраднаха се едни пари, а плочките вече си хлопат. Какво ли ще е след 3 или 5 години? А действително улиците са в безобразно състояние-огромни дупки, кал и мръсотия. И стига сте ни го навирали в очите този парк, хубав е спор няма, но той ли беше най важен и единствено и само на Димитров ли е заслугата? По добре да нямаше парк и център, но да бяха оправили улиците.
38.
ВО
04.02.2015 18:31:22
0
4
Че Маринов не ставаше за управител всиччки лекари в болницата знаем.Но 4е кмета го харесва също знаем. Какво като сложиш в комисията здр. мениджъри, нали ти ще ги избереш и ще им кажеш кого да изберат. А като заявяваш 4е е добър ще посмее ли друг лекар да се яви на конкурса.
37.
Б.Донева
03.02.2015 18:35:08
3
10
много обичам да чета анонимни коментари, в които всеки вади голяма пишка и плюе наред ама без грам аргумент. Абе аланколу, като си толкова голяма работа защо не застанеш с името си? Ама това ни е и българщината и селския ни карнобатски манталитет. Да се велики, ама неразпознаваеми. Тия дето пишат за курви и любовници да не са света вода ненапита??? Най- обичам лицемерни праведници. Значи няма да си видим обновения център, невероятния парк на града, ще ходим да надничаме в гащите и полите на хората. Евала! Страхотна политика дами и господа. На това му казвам аз интелект
36.
36
03.02.2015 13:04:52
2
7
Не са само две улици - направи и половин улица до гарата за 8г. :)
35.
болни мозъци
03.02.2015 12:13:40
6
7
Само сляп или промит мозък може да отрече успехите на Георги и да каже,че са изцяло направени само две улици.
34.
ha-ha-ha
03.02.2015 11:44:34
3
11
Голям майтап!!!Хората се накрадоха и осигуриха челядта си до 10 поколение,а ние си чешем езиците по сайтовете.Черния били го спирали да се кандидатира за трети мандат-боже опази.Били настръхнали от БСП срещу него.Че как няма да настръхнат ,нали гордо се пъчи на президиума на форума на АБВ.Снимките са нещо ,което не може да се отрече.Нали двете партии не се понасят,какво прави Черния там/да не говорим за селския му вид с шалчето ,явно подсказан от възлюблената му Свирка.И въобще не мога да разбера как на някой може да му дойде на ума да гласува за този крадлив боклук.Прави са хората,които пишат,че с Маринов си играят комбина и си делкат парите за болницата,защото по другите параграфи кмета си ги прибира сам.Но какво да прави горкия,с тази млада любовница.То ,ако няма пари и нея няма да я има,защото честно казано ,ако съм една жена тоя няма да го погледна по никакъв начин-черен,грозен ,а и дърт,така че единствената причина са мангизите.Спре ли кранчето и мадамата веднага ще си потърси нещо друго.Напълно съм съгласен,че това което е направил са трохи,ама той затова се натиска да го прави,защото от европейските проекти най-добре се краде и се пълни джоба.Хора,наближават избори,затова мислете с главите си .Този човек е пагубен за общината.Там всичко баталясало и хората са под постоянен стрес и не смеят да гъкнат.Ако някой се престраши да говори сигурно веднага ще му намажат ските,но едва ли ще се намери такъв смелчага.
33.
МЕСТЕН-БЕЗИСВЕСТЕН
03.02.2015 11:28:33
4
10
Адмирации за № 32-много точен анализ! До № 30 и 31! Въпроса ми към вас- като какво толкова много е направил Г.Д. за да не газим ние "свинете" в калта?Че,оправи две улици-тази която води до тях и тази на която живее Жельо Георгиев?А,това ,че другите улици в сравнение със Сараево след бомбардировките печелят класацията!!!
32.
32
03.02.2015 10:44:17
1
7
Ей много тъп народ в тоя град. Без бащицата Г.Димитров слънцето няма да грее. Ще настане студ и мрак. Зли духове ще нападнат града ако го няма рицаря на Светлината. Нядой ден ще проумеете, че това което е направил е много малко, трохи, за сметка на това което е откраднал. Но той не краде, просто усвоява това от което се нуждае. Но свине сте вие, дето сте доволни да ви дават помията и да си мислите, че кочинката е супер уредена
31.
б
02.02.2015 20:28:16
6
5
Те карнобатлии така са си свикнали като свинете да ходят из калта,затова не им харесва,че Гошо им оправи града.
30.
благодарен гражданин
02.02.2015 20:07:55
10
2
Видяхте един кмет който си върши работа и скочихте отгоре му. Не ви ли е срам? Кой ви оправи града, ако не беше Г.Димитров още щяхте да гази из калта. Трябва да му се направи паметник на този човек.
29.
от МЕСТЕН-БЕЗИСВЕСТЕН
02.02.2015 12:41:54
8
9
абе, страшна работа са това карнобатските комунета! хем осрани да уши -хем се хвалят! ва днешният брой на "кметски глас" Яна Танева другата неначесана подлогапак лъже та се пука! на "екшън" спретнала материалче ,ама как болницата била в блестящо състояние и правителствена болница-ряпа да яде пред карнобатскта! Ех,това слугинче Танева -почна да задминава и учителите си!
28.
схема
02.02.2015 11:55:29
4
7
Обществените поръчки се ръководят(внушават) от кмета, подписа на договорите е на Маринов , далаверата се поделя от двамата .Същата е схемата с избор на фирма за ремонт на общинските училища, на фирмите за хранене на децата и т.н. А ГЕРБ са все още зеленчуци в развитието си , още повече зам.областния , има да се учат от старите комуняги , още много хляб има да папкат ....
27.
схема
02.02.2015 07:21:53
3
9
Доктор Маринов не сам в схемата. Всеки акт на сметната палата отива и в общината. Само че кмета Г.Димитров дели с Маринов и харчи с курви вместо да го контролира.
26.
санитарка
01.02.2015 20:46:45
3
6
Докторите го траят щото всички работят частно,Маринов се прави че не вижда щото му е удобно!
25.
089
01.02.2015 19:24:39
4
7
и кражбите на двамата ли са инсценирани от ГЕРБ отговоретe бе прости люде карнобатлии
24.
.....
01.02.2015 19:02:50
4
4
Към последните двама Айде бе!!!!!! Голяма смешка казахте!
23.
поръчка
01.02.2015 18:50:02
8
4
Целият този "скандал" с карнобатската болница беше изкуствено създаден от Флагман по поръчка на Герб Карнобат,с цел да бъдат манипулирани гражданите и да бъде извлечен дивидент от Владко.
22.
прост народ
01.02.2015 18:47:12
6
4
Няма такива прости хора като пишещите,четящите и най-вече коментиращите тази долнопробна "медия".
21.
млад меринджей
01.02.2015 18:21:31
3
6
Крадцииии...Разстрел за вас. Крумовите закони да се приложат за кмета боклук Г.Димитров и управителя Кр.Маринов. Не се накрадохте. Кмете тебе господ те е наказал и продалжаваш......Докога бе???? Какво още чакаш да ти се сдачи?
20.
!...!
01.02.2015 17:43:50
2
5
N 18 и N 8 , 100 % съгласен с вас.Контрол от страна на кмета няма, понеже не иска. Губи ценен електорат. Пълна разсипия и разруха навсякъде.Жалко за жителите на града !А тюмбелите от Общ. ред не можаха да опазят и парка.И аз искам да си правя разходчици като тях. В заведенията- воня на цигания. Пушете, братя, сега ви се е паднало!
19.
счетоводител
01.02.2015 16:40:40
1
2
Добрият менаджер на болницата има актове от сметната палата за над 25000лв.,кмета разбира се знае нали копия от актовете отиват при него,ама болницата ще ги плати няма проблем!
18.
ядосан карнобатлия
01.02.2015 16:31:08
0
4
Наред с всичките проблеми споменати до тук в коментарите искам да обърна внимание на още няколко, защото проблемите в града ни явно нямат край. става дума за неспазване на закона за общественото здраве в часта му за тютюнопушене на закрити обществени места. Пуши се повсеместно навсякъде - контрол - никакъв от никъде - диващина! Друг проблем са каруците с мангали, които не стига че нямат светлени и светлоотразители , но и от аспусите на конете материала пада направо на асвалта и омазва и вмирисва и без това калните улици на града. И на последно място да спомена за оголването от дървета на дядо димчовия баир от същите тези цигани ли са мангали ли са незнам , никой не можа да се пребори в този град с тези крадливи гниди - ни полиция ни кмет ни ония тюмбели от обществен ред дето дремят да глобят някого на центъра. Ами поставете им някакви по-смислени задачи - пълно с полиция охранители и обществени редоваци - а ред няма никакъв !!!
17.
карнобатлия
01.02.2015 09:54:53
2
7
Аре чупка бе мангал. Заминавай си за Церковски заедно с Минка. Спирали го трети мандат? Че кой те иска бе пияницо?
16.
papuk
01.02.2015 08:25:11
2
11
Кадрови е проблема и на община Карнобат но ще го оправим на изборите. Минка свирката управител на новата фирма за сметопочистване, Дафина счетоводител в комуналното....абе целия харем е уреден с работа.
15.
Прогноза
31.01.2015 20:31:52
3
10
Днес Семир ще даде лекар ,след месец ще поиска вътрешно отделение ,след някой месец нервно и накрая цялата болница!!
14.
sos
31.01.2015 19:57:29
2
4
Ега се добрия мениджър и "отличния"кмет щом оставиха на депутата Семир да им търси персонал за болницата???? Всичката работа на Гошко хубавеца е такава....общината е на дъното с такива капацитети.....
13.
Kt
31.01.2015 19:46:23
2
10
Един човек влиза в ресторант, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
- Колко е Вашето IQ?
- 150 – казал човека.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологийте и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80. Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва IQ=0. Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
- И к’во прайме ся? Пак ще гласуваме за ГЕРБ, нали?
12.
ДО № 10
31.01.2015 19:28:32
1
5
АЗ СЪМ ГЕРБЕР-НО,НЕ СЪМ ДАЛТОНИСТ! КАК ДА КАЖА,ЧЕ ГЕОРГИ Е БЯЛ-КАТО Е ЧЕРЕН! И ,ЗА КАКВИ УСПЕХИ ГОВОРИШ- Е,ДА !Е,ДА С ПАРИТЕ НА ОБЩИНАТА И БОЛНИЦАТА ДА СИ ОПРАВЯТ ЛИЧНОТО ДЕРЕДЖЕ-НАПРАВО СИ Е УСПЕХ! ИДИОТИ!
11.
9898
31.01.2015 19:21:49
1
5
към коментар 10 какъв успех бе малоумник ако успехът се изразява в крадене значи нямаш грам мозък 10
10.
KARNOBATMAN
31.01.2015 19:17:14
3
3
Това карнобатските гербериса извратени същества.На чернотобяло ще кажат,само и само да отрекът успеха на другите.
9.
.......
31.01.2015 19:09:32
2
3
Красето големия мениджър много уважавания управител от РЗИ се провали жестоко да си ходи и кмета да го последва защото прикрива кражбите му а може да са делили по равно.
8.
kvikkvik
31.01.2015 18:55:51
2
3
Аааа, много добър меринджей си е Маринов, бе!Що , не е ли така?Я колко апартаментчета и къщи си налапа!Колички - тоже!Пък как ходи облечен в самото здравно заведение , на което се води шеф.Смешник!А сега към г-н кмета.Г-н кмете,никога градът не е изглеждал по-зле!Унищожихте дърветата,къде ги чистачите по улиците-мръсотия до шия,отвсякъде димят кофите за смет....Глобихте ли някого?!Да изброяваме ли още?А видяхте ли как изглежда "шосето" пред входа на болницата, доста коли пострадаха!Езерата по "прекрасно" асфалтираните улици при дъжд" В щата Бихар в Индия ли живеем? Май да,уви........
7.
Минка и Биляна
31.01.2015 18:10:30
3
9
Тоя пак ли е пиян? Дано да е от любов а не от ракия. Кой свестен управител ще баталяса болницата? Кой свестен кмет ще го защитава ако нямат взаимно икономическа изгода. Затвор за тия двамата крадци.
6.
020
31.01.2015 17:50:13
2
4
Красето от БСП голям мениджър а Семир от ГЕРБ му намери лекар
5.
000
31.01.2015 17:00:46
1
3
Кмете първо не е направен ремонт на всички отделения например на вътрешно отделение и детско отделение не е направен ремонт ето я първата ви лъжа второ кажете ми кой добър мениджър не търси кадри за да разшири дейността на лечебното заведение има местен кадър кардиолог защо не разговарят с него като не може да се справя да си ходи а не да го подкрепяте кмете
4.
ЗАЩО??ЗАЩО???ЗАЩО????
31.01.2015 15:38:19
1
4
A ВЕ НА ТОЗ ЧЕРНИЯ КОЙ МУ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ОБАЖДА. ВИДЯ СЕ, ЧЕ ОТ ПОЛИТИКА НЕ РАЗБИРА, СЕГА И В ЗДРАВЕОПАВАНЕТО ЛИ С ИПЪХА НОСА
3.
V.Kolev
31.01.2015 15:17:48
4
3
Господина Маринов съсипа болницата.Идва на работа в 9:30 и към 10 си е в тях.Не се наяде на пари,добре че няма вкус нито за коли нито за какъвто и да е друг лукс!!!
2.
realist
31.01.2015 14:39:04
1
5
........прав си Гоше, но на половина.Проблема не е политически,той си е чисто икономически......... ???????
1.
без значение
31.01.2015 13:19:25
2
6
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,и това ако не взаимоизключващи се оценки-добър мениджър-ама няма кадри!И какво тогава му е доброто-за това,да ти дадат пари отвън/по проект!/ и да направиш ремонт на болницата не е кой знае какво постижение!Лошото било,че имало само 2 клинични пътеки-защо в Айтос има 50?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори