×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Оперират отново спецполицай Райчо Петков, пострадал при катастрофата край Горно Ябълково


Оперират отново спецполицай Райчо Петков, пострадал при катастрофата край Горно Ябълково
Полицай Петков от Бургас е с мозъчно сътресение, счупено дясно бедро и множество други наранявания по тялото, но въпреки това помагал на колегите си, пълзейки
Тема в развитие
Пак инцидент със ЗИЛ на „Гранична полиция"! Осем души спасени по чудо след отказ на спирачки Само във Флагман.бг! Истината за техническото състояние на граничния ЗИЛ-ковчег: без спирачки, скорости и блокажи Изпращат със салюти загиналия край Горно Ябълково граничeн полицай Последно сбогом: Погребаха загиналия граничен полицай Асен Асенов Оперират отново спецполицай Райчо Петков, пострадал при катастрофата край Горно Ябълково Утре погребват загиналия полицай Асен Асенов Кръщават в Ореш улица на загиналия граничен полицай Синдикатите в МВР сезират прокуратурата за тежкия инцидент със загиналия Асен Жители на Горно Ябълково: Границата ни е забравена от Бога, камиони с дърва допълнително разорават Странджа Бащата на Асен Асенов: Двама началници ми съобщиха, че той вече не е между живите Полицаи пред Флагман ексклузивно! Вижте ужаса на българо-турската граница (СНИМКИ) Първо във Флагман.бг! Имената на шестимата ранени полицаи, тялото на шофьора е размазано под каросерията Полицаите по границата пътували със стар ЗИЛ като в „Сървайвър“ през калните ниви, карали по 20-часови дежурства Спецполицаят Райчо Петков: ЗИЛ-ът можеше да се взриви, не открихме тялото на Асен и се отдалечихме Полицай Димитър Стамов от Средец: Познавам шофьора, трезвен беше, удави се в канавката 34-годишният Асен Асенов е загиналият граничен полицай (ОБНОВЕНА) Шестимата ранени гранични полицаи са настанени в бургаската болница, шофьорът починал на място Извънредно! Граничен камион с полицаи се обърна край Горно Ябълково, водачът е загинал
виж още
скрий
28 Декември 2014, Неделя, 02:27 ч.
Автор: Флагман.Бг снимка Катя КАСАБОВА

31-годишният мъж е настанен в отделение „Ортопедия“ на МБАЛ - Бургас


Оперират отново крака на спецполицай Райчо Петков, който пострада при катастрофата край село Горно Ябълково. 31-годишният мъж е настанен в отделение „Ортопедия“ на лечебното заведение. Счупеното дясно бедро на Петков бе оперирано часове след инцидента, но сега се налага допълнителна манипулация, която ще се извърши утре.  Репортер на Флагман.Бг се срещна с 31-годишния спецполицай в деня след катастрофата, разказа му за фаталната нощ, виж ТУК.

На 39-годишния полицай Красимир Илиев, който е в същото отделение, вече му е направена хирургическа интервенция. Двамата пациенти най-вероятно ще останат под наблюдение до края на следващата седмица.

Според запознати, травмите на полицаите са получени от това, че са падали един върху друг, когато камионът се е обърнал. Причината е, че са се возели в каросерията на допотопната машина и не е имало как да се предпазят.

Общо шестима са хоспитализирани с наранявания в МБАЛ – Бургас от 15-те служители на МВР, които пострадаха при катастрофата. Останалите четирима пострадали  са настанени в „Хирургия“ и „Неврохирургия“. Всички са в стабилно състояние, но все още не са изписани /ВИЖ ТУК/.

Тежкият пътен инцидент стана около 0.30 часа на 25 декември в близост до село Горно Ябълково, Община Средец. Автомобил с висока проходимост ЗИЛ-131, превозващ служители на МВР, участващи в специализираната полицейска операция на българо-турската граница, се преобърна в дере. Инцидентът стана в зоната на отговорност на ГПУ – Средец в района на 136 гранична пирамида. На място загина един полицай.

В категории: Средец


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
6
Коментара по темата
6.
Райно
28.12.2014 13:44:16
3
2
Коуега, кандидатствайте по еврогейска програма за нови возила. Тези, които останаха са още от комунизЪма, а от европа видехме само един гол. И "летни" хеликоптери разбира се.
5.
колега
28.12.2014 13:24:05
1
4
До Бургас.Не говори работи които не знаеш.Преди около месец на толкова хвалената ти техника се скъса предното ляво колело и късмет че не стана беля че щеше да ни избие защото бяхме тогава с другия ЗИЛ който се е развалил - отново.
4.
От Бургас
28.12.2014 13:11:58
4
2
Кажете каква е причината за катастрофата, а не обяснявайте, че машината е допотопна. Машината е много добра, пригодена за полозване в такива условия и такива машини ще се ползват още дълго време.
Сигурен съм, че оцелелите следващия път независимо типа на превозното средство ще се интерисуват кой ще ги кара когато се качат в превозното средсво.
3.
The mayor of Burgas looks good
28.12.2014 12:47:50
7
2
Flagman, bulgarite sa bolni na tema vse da se govori za smurt, vse nekrolozi, ne mogete li da proizvedete positivni novini?!!!!

Tova e chastno pogrebenie. E, sushto e pogrebenie na tupacite ot MVR deto vzimat dva puti po golemi zaplati ot uchitelkite ---za nishto rabota I obrazovanie.
2.
до 1
28.12.2014 11:59:39
2
10
Ей люнгур ако те намеря голям бой ще ти хвърля та да може и за теб да пишат .Да ти сера в устата малумник
1.
d
28.12.2014 11:50:24
11
2
Zashto ne pushete che operirat uchitelka, ili doktor, stiga s tezi policai, shte povurna.


Kolko pravi edna uchitelka na deca v Burgas?!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори